Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 10/09/2021)

reise solo på sitt beste er uforfalsket nytelsessyke og spontanitet. Det er frihet til å komme og gå som du vil, bo på ett sted lenger på et innfall, og hopp over de kommersialiserte nettstedene; hvis du ikke gidder. Den eneste kompromisser du trenger å gjøre er å selv. Blant mange av de voksende globale reisetrender, solo turer tar topplasseringen, men med flott solo turer kommer stort ansvar. Du vet hva de sier, Det er fordeler og ulemper til enhver situasjon. Ditt ønske om å gjøre det alene midler du må være framtidsrettet og forberedt. Dette stopper med deg. Når ting går litt pæreformet, du må ha tillit og kunnskapsrike å sortere det ut. Her er noen av våre beste tips om hvordan du planlegger en ensom reisetur.

 

Solo reise tur: Reise med tog

En av de mest populære transportmidler for enslige reisende er å reise med tog. Å reise med tog åpner opp et stort antall destinasjoner som du kan presse inn et par uker. Det er også det sosiale elementet, det er en fin måte å få kontakt med stipendiat eventyrere i et trygt miljø. reise Solo med tog er også en fin måte å virkelig kunne se destinasjoner og landskap som du passerer gjennom dem. Det er også et rykte om at tog ledere er de perfekte mennesker å spørre om tog fotografering, prøve det for din neste perfekt Instagram historie.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

Travel By Train is the best

 

Velge en destinasjon & booking Overnatting

Når du velger et reisemål for din solo reiser – sjekk off-season, som kan bidra til å strekke budsjettet litt lenger. Hele turen er ditt, men så er prisen. Å ha det i tankene, Sjekk været! Noen destinasjoner i løpet av off-season er rett og slett grusomt, og det ville være en god idé å huske på store arrangementer eller helligdager som kan sende prisene skyrocketing. Det er ingen mangel på overnatting, uansett hvor du velger å reise, hoteller, B&B, og Airbnb er florerer. Velg den som er riktig for deg og ditt budsjett.

Marseilles til Lyon Togene

Paris til Lyon Togene

Lyon til Paris tog

Lyon til Avignon Togene

Use Trains On Your Solo Travel Trip

 

Solo reise tur: Planlegging din reiserute

Spontanitet er en av de beste perks av reiser solo, men, til å begynne med, prøve og har en detaljert reiserute. Det er et utmerket utgangspunkt. Identifisere viktige høydepunkter i destinasjonen du har valgt og sette opp en tidslinje. Det fine med å ha en detaljert reiserute er at den kan veilede deg mens på samme tid kan du endre som du går sammen.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

Take Photos During Your Travels

 

Vær trygg

Sikkerhet først Det har aldri vært apter. Hvis du reiser et nytt sted og unchartered for deg, være oppmerksom på lokale kriminalitet hot spots og gjøre din forskning! Når du er ute og farter, holde verdisaker ut av vanlig syn, og prøver ikke å gå rundt å se ned på telefonen. Bær din hotellnavn og adresse med deg, for sikkerhets skyld. Prøv og gjør deg kjent med noen lokale nødnumre og mens du undersøker sikkerhetsinformasjonen for din bestemt destinasjon, gjør litt research på kulturell etikette i tillegg. En av de beste sikkerhetstiltakene er å dele din reiserute med en venn eller et familiemedlem. La folk få vite hvor du er og hva dine planer er. Oppdatere dem på eventuelle endringer du kan gjøre underveis.

Frankfurt til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

How To Plan A Solo Travel Trip

 

Solo reise tur: Få venner underveis

Selv reiser solo er stor, du kan gå i flere dager uten å snakke med noen. Freden kan være en av grunnene til at du reiser alene, men det kan til slutt ta sitt toll. heldigvis, når du er på farten, det er ganske lett å møte nye mennesker og innlede noen samtaler. Være trygg. Hold ørene åpne for et kjent aksent til din egen og husk at felles erfaringer er en perfekt isbryter å koble med andre reisende.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

Make Friends Along Your Travels

 

Liten og lett

Når du solo reise, du må sørge for at du kan bære alt på egen hånd. En carry-on, en koffert, eller en ryggsekk skal være den perfekte mengden bagasje, enten du reiser en uke eller tre. Pakk for destinasjonen, kle for været, som skal lette laste. Du vil bli overrasket over hvor godt det føles å pakke bare det essensielle og la rotet bak. Kameraet er alltid en nødvendighet, solo reise og fotografering går hånd i hånd.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

 

Solo reise tur: Middag for en

Hvis du er modig nok til å gren til reise solo, du er modig nok til å spise alene. I mange land, frokost og lunsj tendens til å være mer på tilfeldig side, så hvis du frykter bordet for en scenario, starter med disse måltidene. Ta en bok eller et tidsskrift med deg, og hvis du spiser alene egentlig ikke er din greie, titt inn i lokale meetup grupper. Du kan få kontakt med folk som fråtse i foodie utflukter og hvis du ønsker å virkelig ønsker å unngå folkemengder, ser for innkvartering som tilbyr en kjøkkenkrok og kok opp din egen storm.

München til Zürich Togene

Berlin til Zürich Togene

Basel til Zürich Togene

Wien til Zürich Togene

Eating on a Solo Travel Trip

 

Prøv ankommer i dag

Når du planlegger din reiserute, prøv å planlegger å ankomme i dagslys. Det er ganske skremmende oppgave å finne veien gjennom en ukjent by i mørket og enda mer så når du gjør det solo. Planlegging vil være en intrikat del av solo reise oppdrag, til å begynne med, og du kan flo og fjære som du flytter sammen, men disse små detaljer gjør en enorm forskjell.

Luxembourg til Brussel Togene

Antwerpen Brussel Togene

Amsterdam til Brussel Togene

Paris til Brussel Togene

Solo Travel Trip Photos

 

Du gjør det riktige valget å gjøre noen reiser på egen hånd og har en solotur. Du vil være langt mer observant og åpne for hva som skjer rundt deg. Alltid stole på din magefølelse når du reiser og bruk Lagre et tog!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “Slik Plan A Solo reise tur?” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/solo-travel-trip/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)