Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 30/04/2022)

Kan du huske hver tur du noen gang har tatt, synspunkter du har beundret, og mat du har smakt? Kanskje ikke, og det er derfor suvenirer er den perfekte måten å lage dem på minner varer livet ut. Hvilke suvenirer å ta med fra en tur? Her er de beste suvenirideene for å bringe et stykke paradis hjem.

 

Suvenirer å ta med fra en tur: Matlaging Ingredienser

Krydder, saus, og urter, tar deg rett tilbake til smakene, dufter, og øyeblikkene på det spesielle stedet. Det er bevist at vi husker mest gjennom sansene våre, og mat er den beste måten å oppleve et sted på. Dessuten, matlagingsingrediensene vil få venner og familie til å føle at de har vært der med deg.

Kinesiske urter, pastasaus, og til og med pasta er fantastiske suvenirer å ta med seg tilbake fra en tur til Kina, eller Italia, for eksempel. Så, Husk å pakke en ekstra pose bare for matelskerne, siden det er bedre å pakke disse deilige suvenirene separat. Du vil ikke åpne kofferten for å oppdage at klærne dine er i røde paprika nyanser.

Firenze til Milano med tog

Firenze til Venezia med tog

Milano til Firenze med tog

Venezia til Milano med tog

 

Food is a great souvenir to bring from a trip

 

Lokal kunst

Å støtte lokal kultur og kunstnere viser at du er en gjennomtenkt og smart reisende. Håndmalte sausskåler, vevde bordklær, eller broderte blondeskjorter er fantastiske suvenirer som vennene dine vil sette pris på, bruk, og en flott måte å vise din takknemlighet til samfunnet som har vert deg.

Lokal kunst er en vakker suvenir å ta med seg tilbake fra enhver reise i Europa og Kina. I Kina, du kan få røde lykter for lykke til, fra Russland a håndlaget Domovichok som vil vokte hjemmet ditt, eller et kult ølglass fra Praha til den ølglade onkelen eller broren. For en flott sirkel miljøvennlig reise, mottar, og spre den fantastiske kulturen over hele verden.

Berlin til Aachen med tog

Frankfurt til Köln med tog

Dresden til Köln med tog

Aachen til Köln med tog

 

Art souvenirs can be found on local markets

 

Innredning av suvenirer

Gjør turen til en del av hjemmet ditt, med en vakker blomst Delft vase eller tretulipan fra Nederland. Husinnredningssuvenirer kan håndlages, og vil oftest fortelle historier om kulturen og historien om deres opprinnelse.

En keramisk tallerken på veggen, bohemsk krystall fra Tsjekkia, eller gjøkur fra Svart skog er flotte suvenirer å ta med hjem fra turen til Europa.

Rimini til Firenze med tog

Roma til Firenze med tog

Pisa til Firenze med et tog

Venezia til Firenze med tog

 

Local Home Decor Souvenirs Shop

 

Suvenir å ta med fra en tur: Lokal brennevin

Å dele historier fra turen over et glass fint brennevin bidrar til å huske alle de saftige detaljene, og morsomme øyeblikk. Å ta med lokal brennevin er en populær suvenir å ta med fra Europa, spesielt hvis det er en alkoholholdig drikke alle burde prøve over hele verden.

Så, Limoncello fra Italia, eller Rieslingvin fra Rheindalen i Tyskland, uansett, mottakerne vil være i ekstase over å motta en slik gave. Hvis du ikke er sikker på hva som er den lokale drikken, Vær oppmerksom på glassene på bordet til lokalbefolkningen under middagen eller spør i den lokale baren.

Salzburg til Wien med tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med tog

Praha til Wien med tog

 

Local Liquor For sale

 

Smykker

Smykker er en fantastisk måte å bære dine reiser nær hjertet på. Et henrivende halskjede, gule øredobber fra Polen, eller et sjarmerende sølvarmbånd, er brikker som aldri går av moten, dessuten, de er tidløse.

Så, hvis du er opptatt av å ta med ekstraordinære suvenirer, da er smykker perfekt. Det er fantastisk å legge til en sjarm til armbåndet ditt fra hvert land. derimot, når du kjøper smykker i et fremmed land, Vær forsiktig med å håndtere kontanter og ikke fall inn i noen av de populære reisesvindelene over hele verden.

Dijon til Provence med et tog

Paris til Provence med tog

Lyon til Provence med tog

Marseilles til Provence med tog

 

Jewelry Shops in an open market

En vare de samler inn

Glem nøkkelringer og postkort, hvis vennene dine er samlere, ingenting sier at jeg bryr meg mer enn et unikt stykke de kan legge til i samlingen. Alle samler på noe: et dekorert ølkrus fra Praha, Murano glassskulptur, Russisk Babushka til dukkefigurene, og dette er bare noen få eksempler.

Dessuten, skuddglass, hatter, og pins er en annen flott samleobjekt som du kan ta med deg tilbake fra en reise til Europa. Hengt på veggen, brukes på fester, eller lagret i et album, vennene dine ville verdsette tiden du brukte på å lete etter det spesielle stykket og historien bak det.

Amsterdam til London med tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

 

Søte godbiter

Søte og interessante godbiter vil få et smil til å fange lytterens oppmerksomhet. Mat er den beste måten å oppleve et sted på, gjennom alle smakene man reiser til kulturen og historiene. For eksempel, Parisisk Makroner er ikke bare deilige suvenirer. De fanger også fremdeles essensen og ånden til den franske renessansen i sin perfeksjon, lys og utsøkt form.

Så, mens noen biter får denne suveniren til å forsvinne, smaken og den fantastiske følelsen blir hos oss for alltid. Sansene våre vil alltid huske første gang vi prøvde sveitsisk sjokolade, og mottakerne av din deilige suvenir vil også huske. Å oppsummere, søte suvenirer er en fantastisk suvenir å ta med tilbake fra en reise til Europa.

Frankfurt til Berlin med tog

Leipzig til Berlin med tog

Hannover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

 

Macarons are a great sweet treat to bring from a trip

Suvenirer å ta med fra en tur: Klær

Shopping er en av de beste tingene å gjøre i utlandet. Du kan endre stilen din, og legg til en spesiell gjenstand til garderoben din som et fargerikt tradisjonelt skjerf fra Russland, en skinnjakke fra Italia, og mer. Hvis du planlegger å ta med klærne til vennene dine, da bør du selvfølgelig kjenne deres stil og størrelse.

derimot, Det er mange klesuvenirer å velge mellom i Europa, som ikke innebærer størrelsesvalg. Berlin er perfekt for vintage shopping, T-skjorter fra Londons gatemarkeder, en kul slips fra Paris eller Italia, er bare noen få klesuvenirideer å ta med fra hele verden.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

Cliche -suvenirene du vil ta med deg fra en tur til Europa

Du kan aldri gå galt med klassiske suvenirer. For eksempel, gi venner og familie en nøkkelring i Eiffeltårnet, Russisk Matryoshka av tre, eller tresko fra Amsterdam, disse vil være en nydelig og gjennomtenkt suvenir. Dessuten, Du kan kjøpe disse klassiske europeiske suvenirene på flyplassen, eller togstasjon, i siste liten. derimot, ta i betraktning at suvenirer’ prisen vil være mye høyere på jernbanestasjonen, enn i byen.

Milano til Venezia med tog

Firenze til Venezia med tog

Bologna til Venezia med tog

Treviso til Venezia med tog

 

A russian Babushka is a cliche souvenir to bring from a trip

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge en uforglemmelig reise i Europa. Du kan enkelt reise med tog til alle destinasjoner i Europa, butikk, og nyt lett reise vil kofferter fulle av skatter og suvenirer.

 

 

Vil du legge til blogginnlegget vårt “Hvilke suvenirer å ta med fra en tur?”Inn på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fsouvenirs-bring-trip%2F – (Rull ned litt for å se inn kode)