Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 26/02/2021)

Hvis du har to uker å tilbringe i Spania, en av de beste måtene å komme seg rundt er å utforske Spania med tog. Ikke bare vil dette tillate deg å se noen utrolig severdigheter rundt om i landet, men togreiser i Spania er svært effektiv og enkel. Den vanskeligste delen er å kjøpe togbilletter. Den beste måten å kjøpe din togbilletter å reise til Spania med tog er online. Det er flere nettsteder som lar deg gjøre dette. Nøkkelen er å finne en som fungerer best for deg når det gjelder brukervennlighet, Språk, og budsjett. Kjøpe billetter tidlig kan du ta fordel av mulige spesialpriser, samt å sørge for at du kommer inn på togene du vil før de blir fullbooket.

Planlegg fremover og bestill billettene dine på forhånd for å få tak i beste ut av togreiser. Se på dette to-ukers reiserute for å reise rundt i Spania med tog. La dette være en guide for din neste reise.

 

Vår første Spania med tog er Madrid (Dager 1- 3)

Dette er den spanske hovedstaden, og det er en god blanding av både gammelt og nytt, med elegante parker, utrolig shopping, vibey uteliv og selvfølgelig Malasana området. Madrid er også hjem til flere av Spanias beste museer. Mange hus internasjonalt anerkjente verk. Fordi det er så mye å gjøre i denne byen så din 3 dager her vil være godt brukt. Det er en god start på to-ukers tur og lett å få et tog til hvor som helst herfra. Madrid Atocha er togstasjonen som Renfe, det offisielle jernbaneselskapet, kommer til, og også denne jernbanestasjonen er en av de vakreste togstasjoner i Spania.

 

San Sebastian (Dager 3 - 5)

Denne vakre lille byen er i Spanias Baskerland og ligger rett ved Biscayabukta. Det tilbyr både strender og fjell som får all oppmerksomheten i løpet av dagen, men når natten kommer det handler om den gamle bydelen hvor du vil kunne nyte dusinvis av pintxo barer for lekre bite-size retter. Gå ikke glipp av en kveld spasertur langs Playa de la Concha slutter med pintxos i Gamlebyen. Komme til San Sebastian med Spania med tog er like enkelt som det er minst fire tog fra Madrid hver dag.

 

Pamplona (Dager 5 – 6)

Denne byen er hjemmet til den kontroversielle Kjøring av okser som foregår i juli hvert år, men det er mye mer å Pamplona enn dette. Det ligger på toppen av en ås i Navarre provinsen som betyr at det er en utrolig utsikt over fjell og daler under. Byen er lite som gjør det enkelt å gå rundt og ta i den vakre arkitekturen og historie. Det er en livlig bar og tapas scene hele året. Gå ikke glipp av en spasertur gjennom gamlebyen eller visningsbane ruten tatt under okseløpet. Endelig, denne byen er også lett tilgjengelig fra San Sebastian og en kort togtur borte.

 

Spania med tog – Barcelona Tog (Dager 6 - 9)

Dette hav-byen har å være en av de mest kjente og populære byene i Spania, og det skuffer ikke! Enten du er på jakt etter kunst og kultur, arkitektur, late dager på Strand, all-night fester eller bare å utforske en ny by, er det noe for alle i Barcelona. Ikke gå glipp av Sagrada Familia, som er en av den moderne verdens mest dramatiske strukturer. Spania med tog har hyppige tog fra Pamplona til Barcelona, ​​og det er bare en fire-timers reise mellom de to byene.

 

Valencia (Dager 9 - 10)

Bare en kort Spania etter togtur fra Barcelona, Valencia blir ofte oversett av turister. Denne lille byen har mye å tilby, og det er vel verdt å ta en dag å utforske litt. Det er en vakker by å gå gjennom og har en spektakulære innsjøen og turstier. For de som leter etter noe mer avslappende er det et bredt utvalg av strender og Albufera Park. Gå ikke glipp av en tur, løpe eller sykle gjennom Turiaparken – en av de største urbane parkene i Spania. Det er flere tog som kjører daglig fra Barcelona til Valencia.

 

Malaga (10 - 13)

Kombinere en middelhavsfølelse med en kultur av moderne kunst og utvikling er mulig når du reiser Spania med tog, Malaga kan bli funnet på Spanias sørlige Costa del Sol. Sentrum har nylig blitt restaurert og kombinerer en gotisk katedral og smale middelalderske gågater med moderne barer og hippe restauranter. Malaga har noen virkelig utrolige strender å besøke og naturskjønne fjellene som omgir den. Ikke gå glipp av klatring til Gibralfaro Borg for praktfull utsikt over det praktfulle Andulasian solnedgang og byen. Det er tog kjører daglig fra Valencia til Málaga.

https://www.youtube.com/watch?v = YNqMQz18HDM

 

Sevilla – Den siste vår liste over Spania med tog

Sevilla er bare en kort togtur fra Malaga og like fantastisk. Tenk tilbake til Romerriket for å få en idé om utseendet av denne byen som kombinerer elementer av mange historiske perioder. Det er mye å gjøre i byen, fra å utforske byen vandrende langs Arenal kvartal elvebredden til å besøke de fantastiske restauranter eller se en bullfight i byens historiske ring. Gå ikke glipp av et besøk til Sevilla-katedralen og Alcázar, som ble brukt til å filme scener fra populære TV-serien Game of Thrones. Togene kjører daglig fra Malaga til Sevilla og fra Sevilla tilbake til Madrid, hvor den internasjonale flyplassen er.

Denne to-ukers reiserute vil hjelpe deg å få mest mulig ut av turen og utforske Spania med tog. Våre tips om booking togbilletter vil sørge for at du er i stand til å få der du ønsker å gå, og at ferien går som smurt, slik at du kan nyte deg selv. Tross alt, det er hva ferie er for!

 

Hvis du trenger andre European togbilletter, bare klikk her og gå til vår hjemmeside og nyte turen.

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fspain-by-train%2F%3Flang%3Dno- (Bla ned for å se inn kode)