Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 20/09/2021)

Leter du etter de mest spektakulære universiteter i Europa? Så les videre! Vi vet å velge et universitet er et viktig valg. Selvfølgelig, man må ta hensyn til undervisning og læring fasiliteter som et universitet tilbyr når du velger hvilken du vil delta. derimot, noen ganger en magefølelse er godt å gå på også. her på Lagre et tog Vi har gjort noen av denne forskningen for deg og laget en liste over de Mest spektakulære universiteter. De kan alle skilte spektakulær arkitektur. Noen har en fantastisk historie, men noen av de mer nyetablerte universiteter er også omtalt på denne listen. De tilbyr en mer moderne estetikk med modernistiske bygninger og art funksjoner. La oss få vite hva som er din favoritt!

 

Universitetet i Bologna, Italia

Bologna University is one of the Most Spectacular Universities In Europe

De Universitetet i Bologna i Italia regnes som verdens eldste universitet, etter å ha blitt grunnlagt i 1088. Denne listen er av Mest spektakulære universiteter i Europa, men dette kan anses en av de mest spektakulære universitetene i verden. Bildet under er Palazzo Poggi, en av de viktigste bygningene til universitetet. Det huser tre av universitetets museer med utstillinger om naturhistorie, anatomi, obstetrikk, fysikk, og kjemi. Ja, du leste det riktig. De har sine egne museer!

Men de er ikke de eneste bygningene du bør besøke når scoping ut Mest spektakulære universiteter. Det er mange bygninger innenfor universitetet som du bør sette på må-besøk liste. Disse inkluderer College of Spain, en rosa, kloster bygning som omfatter både gotiske og Renaissance elementer i sin utforming. I tillegg til den utsøkte arkitektur, Universitetet er hjem til en 2 hektar stor botanisk hage.

Hvordan komme seg dit med tog?

På grunn av sin sentrale beliggenhet og geografi, Bologna har blitt utviklet inn i en av store jernbanetransport huber av Nord-Italia. Det er svært gode forbindelser med andre store italienske sentre.

  • Bologna er 37 minutter fra Firenze
  • 2-time og 20-min fra Roma
  • 2 timer fra Venezia
  • 1 time fra Ferrara
  • EN moderne høyhastighetsbane kan nå Milan i ca. 65 minutter.
  • Den andre grenen av denne linjen forbinder Bologna med Roma.

side note: Mens du tar trene sør fra Milano, ikke glem å få et glimt av Duomo ligger over Bologna i sør. Det er spesielt interessant ved solnedgang.

Venezia til Bologna Togene

Firenze til Bologna Togene

Roma til Bologna Togene

Milan til Bologna Togene

 

Universitetet i Rostock, Tyskland

De Universitetet i Rostock er ikke bare det eldste universitetet i Østersjøregionen; det er også den rikeste i tradisjonen. Og selvfølgelig, en av de mest spektakulære universiteter i Europa. Som det ble grunnlagt i 1419, det vil snart feire sin 600th anniversary. Det vil se tilbake på en lang tradisjon for å utdanne studenter og drive forskning. De gotisk stil bygninger, kombinert med avenyer og parker gjøre for en fantastisk innstilling. I sentrum av universitetet er iøynefallende hovedbygning som tiltrakk oss først til å legge dette til De Mest spektakulære universiteter. Det er ligger overfor a park og fontene, et perfekt sted for studenter og besøkende til å tilbringe litt tid beundrer rik utsiden av bygningen.

Universitetet i Rostock består av ni tradisjonelle fakulteter og en sentral tverrfaglig fakultet der forskere og studenter fra alle fakulteter samarbeider for å gjøre undersøkelser i fire store felt:

  1. Liv, lys, og materie
  2. maritime systemer
  3. Aldring av individer og samfunn
  4. Kunnskap – Kultur – Transformasjon

Universitetet i Rostock er en av de tyske universiteter med et svært bredt spekter av fag. Den tilbyr mer enn 100 kurs: 34 bli ferdig med en ungkar, 56 med en mastergrad, 37 (inkludert lærere) med en statsundersøkelse, og 3 med en Ph.D. Dessuten, Senter for lærerutdanning og utdanningsforskning gjør ikke bare drive pedagogisk forskning men jobber også med å forbedre kvaliteten på lærerutdanningen.

Hvordan komme seg dit med tog?

Vil du vite hvordan du kommer til en av de Mest spektakulære universiteter i Europa? Uansett hvilken retning du er reiser fra (f.eks. Rostock eller Schwerin, Berlin eller Hamburg), ta toget til du kommer Wismar togstasjon. Herfra, du kan Rekke en buss til buss-stopp i J.-R.-Becher-Strasse ved hjelp av linjene 4 eller G (mot Ostseeblick) eller B-D (mot Seebad Wendorf). Det er bare ett minutts gange fra denne bussholdeplassen over bilparkering til Campus.

(For nettverket plan av byen bussruter, timeplan og priser, vennligst besøk nettsiden til hansabyen Wismar.

Berlin til Rostock Togene

Hamburg til Rostock Togene

Schwerin til Rostock Togene

Wismar til Rostock Togene

Aarhus universitet, Danmark er vår siste Spektakulære universiteter i Europa

Spectacular Aarhus University

Aarhus universitet ligger i Danmarks nest største by (Århus er også bynavnet) og er preget av sin grønne campus, fullstendig med en innsjø. Universitetet er et perfekt eksempel på hvordan menneskeskapte strukturer og naturlige omgivelser kan arbeide i perfekt harmoni. Demonstrert av hovedbygningen, perfekt. Mange av bygningene ble designet av den danske arkitekten C.F. Møller i en modernistisk design som gjenspeiler de unge i universitets. Møller og hans partnere Kay Fisker og Povl Stegmann var ansvarlige for de gul-murbygningene. De er unike samt karakteristiske til universitetet. Hovedbygningen har siden vært betraktet som en av de 12 de fleste betydelige arkitektoniske verkene i dansk historie. En av de mange grunnene til at det er en av de mest spektakulære universiteter.

Med over 44,000 studenter, Aarhus University er det nest største universitetet i landet. Det består av fire fakulteter i kunst, Vitenskap og teknologi, Helse, og Virksomhet og samfunnsvitenskap.

globalt orientert, universitetet har utvekslingsprogrammer på plass med over 50 institusjoner over hele verden. Dette inkluderer University of the Arctic, Utrecht Network, Nordic Center Fudan, og Nordic Center India.

Hvordan komme seg dit med tog?

Aarhus ligger ved en av de viktigste jernbanekryss i Danmark. Det er avganger hver time i nord, sør, og vest. Fra Sør- og Sentral-Europa, tilkoblinger er via Hamburg / Flensburg. Reisetiden fra Hamburg til Aarhus er omtrent fem timer. Fra østeuropeiske land togforbindelser til Århus gå via Polen og København. Aarhus har time til og fra København. Åpningen av tunellen under Storebælt har forkortet reise etter en time. Turen nå tar tre og en halv time. Det er flere daglige forbindelser til Sverige, Tyskland, og resten av Europa.

Tog på vei til Århus jernbanestasjon forlate København lufthavn time. Prisen er ca DKK 410 for en enveisbillett (inkludert setereservasjon).

 

Klar til å begynne å vurdere alternativene? Bestill en togbillett nå mens det varme været varer, med hjelp av Lagre et tog!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “Det mest spektakulære universiteter i Europa” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fspectacular-universities-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)