Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 21/04/2023)

Europa er vakkert om våren. De gamle turistfrie brosteinsbelagte gatene, Sveitsiske grønne daler, og intime kafeer er noen av tingene det er verdt å reise til Europa i begynnelsen av april og mai. Oppdag 7 fantastiske vårferiedestinasjoner i Europa med fantastisk utsikt, ekstraordinære kulinariske opplevelser, og for festelskere – fantastiske klubber. Så, hvis du er på utkikk etter en helgetur eller lengre ferie i den kommende våren, disse er ideelle alternativer for både alenereisende og gruppeturer.

1. Spring Break i Amsterdam

Sykle gjennom parken, og stopper ved Albert Cuyp-markedet for en matbit, er noen av tingene som gjør Amsterdam til det perfekte reisemålet for vårferien. Når temperaturen stiger, de vakre kanalene i Amsterdam er utsmykket med fargerike blomster. Dessuten, lokalbefolkningen går ut av sine vakre nederlandske hjem for en drink, kaldbrygget kaffe, ved kanalene, og turister myldrer over byen, markerer begynnelsen på den vakreste tiden i Nederland.

Selv om alt dette er fantastiske ting å gjøre i april i Amsterdam, mai måned er enda bedre. Å reise til Amsterdam i mai er den typiske vårferien. Tulipanene står i full blomst hos Lisse i mai, og været er veldig deilig for en piknik på Zaanse Schans ved de gamle vindmøllene. Amsterdam er fantastisk i månedene april til mai og er en av de beste grunnene til å reise til Europa i løpet av vårsesongen.

Beste ting å gjøre i Amsterdam på Spring Break:

Nyt tulipanene i en heldagstur til Keukenhof Garden.

Kjør til Volendam og Zaanse Schans, den nederlandske landsbygda.

Gå på en båttur rundt byens kanaler.

Endelig, ta toget til Utrecht.

Gjennomsnittlig apriltemperatur: 7°C til 16 °C

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

The Tulip Fields In The Netherlands

 

2. Spring Break i Berlin

Med nattelivet, kulturen, og friåndsvibbene, Berlin er den ultimate vårferiedestinasjonen i Europa. Unge voksne elsker Berlin hele året, men etter at snøen smelter, atmosfæren er spennende, legger til det, de beste partyklubber i Europa, Berlin vinner tittelen som den beste vårferiedestinasjonen i Europa.

Bachelor- og ungkarsturer, moro helgetur med venner – Berlin er ideelt for både de som vil rocke & rull, og for en mer avslappet type tur. Berlin er full av sære kafeer, barer, og kulturelle aktiviteter. Så, du kan ikke gå galt ved å velge Berlin som din feriedestinasjon i Europa.

Beste ting å gjøre i Berlin på Spring Break:

Ta en båttur rundt Spree-elven.

Dra på en bytur på sykkel.

Gå på en gatekunsttur.

Frankfurt til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

Spring Holiday In Berlin

 

3. 7 Fantastisk vårferiedestinasjon i Europa: Budapest

Månedene april og mai er perfekte i Budapest. Mens Budapest har et av de kuleste klimaene blant byene på vår fantastiske destinasjonsliste for vårferien, byen tilbyr termalbad, god mat, og en kulturell scene, utmerket for en kort vårferie i Europa.

Å slikke seg i det avslappende vannet i et termalbad er et must på slutten av en utforskningsdag til fots. Budapests termalbad er kjent over hele Europa. Chiliværet på april ettermiddager er ideelt for å tilbringe kvelden i et termalbad. For å oppleve det beste av Budapest, du bør planlegge en 3-dagers tur. Denne måten, du kan nyte Budapests fremste landemerker fra en båttur, mat, og prøv termalbadene.

Beste ting å gjøre i Budapest på vårferien:

Nyt det naturskjønne utendørsbassenget i Gellerts 101 år gamle spa.

Gå på Donau-cruise.

Besøk det kongelige palasset i Godollo.

Gjennomsnittlig apriltemperatur: 10°C til 19 °C

Tog fra Wien til Budapest

Tog fra Praha til Budapest

Tog fra München til Budapest

Tog fra Graz til Budapest

 

 

4. Vår i London

London er et fantastisk reisemål for vårferien. Full av matmarkeder, barer, motebutikker, og vintagebutikker, den har noe for enhver smak. I tillegg, kjent for Hyde Park og Kensington Gardens, våren er når London er på sitt vakreste. Så å ha en piknik i parken er en av de beste tingene å gjøre i London.

Dessuten, været i London er litt vanskelig. Duskregn om morgenen og sol ved middagstid, været i London er uforutsigbart. derimot, i mai, været stabiliserer seg, solen skinner over Themsen, og været er fint. For alt det ovennevnte og mye mer, London er en av de 7 de mest fantastiske destinasjonene for vårferien i Europa.

Beste ting å gjøre i London på Spring Break:

Ta cocktailer i The Shard.

Bli med på en hemmelig gåtur i London.

Gå til Brick Lane-markedet for den beste gatematen og vintage.

Gjennomsnittlig april-mai temperatur: 7°C til 18 °C

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

7 Most Amazing Spring Holiday Destinations In Europe

 

5. Fantastiske vårdestinasjoner: Amalfikysten

Middelhavsvær, vakre strender, flott italiensk mat, og gamle gater å vandre rundt i – Amalfikysten er det drømmende reisemålet for vårferien. Amalfikysten er en av de vakreste regionene i Italia, med fargerike hus med utsikt over vakre strender. capribukse, Sorrento, og Positano er 3 av de beste stedene å besøke på vårferien, og til og med forsommeren.

Spring break er den ideelle tiden for å nyte Amalfikystens magi. Før strendene oversvømmes med turister som soler seg, og de trange smugene med fotografer. De Italienske landsbyer er sjarmerende, og du kan lett gå deg vill og vandre rundt. Den beste måten å nyte regionen på er med bil, kjører langs kysten, og stopper ved hver landsby.

Amalfikysten er tilgjengelig med tog fra Napoli. Så, du kan ankomme Napoli med tog, leie en bil, og start vårferien på Amalfikysten.

Beste ting å gjøre i Amalfi på Spring Break:

Besøk villaene i Ravello.

Gå på vei til gudene.

Besøk øya Capri.

Gjennomsnittlig april-mai temperatur: 15°C til 22 °C

 

6. Kirsebærblomst i Sveits

Et annet flott reisemål for blomsterelskere er Sveits. De fleste er uvitende om kirsebærblomstringen sør i Sveits, som alpeparkene og dalene er symbolene på dette bemerkelsesverdige landet. Du kan beundre begynnelsen av kirsebærblomstringen fra slutten av mars til begynnelsen av april. For den vakreste blomsten, du bør reise til Ascona eller Lausanne, en kupert by ved bredden av Genfersjøen. Hvis du har mer enn en uke, deretter bruke 2-3 dager i Lausanne, og resten i Genfersjøen.

Det er 7 fantastiske steder hvor du kan se kirsebærblomster. Lausanne, Ariana Park, eller Jardin des Alps i Genève er noen av stedene med den vakreste kirsebærblomsten i Sveits. En flott måte å besøke alle disse stedene på er å ta tog og stoppe for 1-2 netter i hver av dem.

Interlaken til Zürich Togene

Lucerne til Zürich Togene

Bern til Zürich Togene

Geneva til Zürich Togene

 

Where To See Spring Blossoms In Europe

7. Fantastiske Spring Break-destinasjoner i Europa: Jungfrau, Sveits

I motsetning til de andre stedene i vår 7 fantastiske vårferiemål i Europa, Alpedalen Jungfrau er ganske chili i april. likevel, Jungfraus friske vær, tåkete åser, og snødekte fjell har gitt det en plass på Europas beste steder for en minneverdig vårferie.

Når du er i Jungfrau kan du bo i en trehytte, med utsikt over engene og åsene. Deretter å beundre den tidlige blomstringen, du kan gå ut i det fantastiske landskapet i Jungfrau, utforske knirking og fossefall, og gå opp i fjellet. Mens været i Jungfrau er best mellom juni og august, disse månedene er høysesong. Derfor, hvis du ønsker å ha fjellene helt for deg selv, april – Mai er den beste tiden å reise til Jungfrau.

Beste ting å gjøre i Jungfrau-regionen:

Ta togreisen til Lauterbrunnen-dalen.

Dra på paragliding.

Fottur fra Schynige Platte til Faulhorn.

 

7 Most Amazing Spring Break Destinations In Europe

 

Å konkludere, disse 7 fantastiske spring break-destinasjoner i Europa er en togreise unna. De frodige grønne dalene i Sveits, Ungarske palasser, lokal mat i London, og de kule vibbene i Berlin vil gjøre en kort vår til det beste du har hatt til dags dato.

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å finne de billigste togbillettene for å gjøre vårferien uforglemmelig.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt “7 Most Amazing Spring Break Destinations In Europe” på nettstedet ditt? Du kan enten ta bilder og tekst eller gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/en/spring-break-destinations-europe/ – (Rull ned litt for å se inn kode)