Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 13/08/2021)

Med dagens utbrudd av coronavirus (Covid-19) kaste alles reiseplaner i uorden, det kan være vanskelig å vite om du bør holde ferie i løpet av coronavirus eller ikke. Selv om vi ikke kan ta denne avgjørelsen for deg hvis du velger å fortsette på det er viktig å sørge for at du tar skritt for å beskytte din helse. Til den slutten, her er 7 reisetips for å holde deg sunn mens du reiser.

 

Holde seg frisk Mens Trave Antall 1: Vask hendene dine

Dette kan virke innlysende, men vaske hendene er en av de beste måtene å holde deg sunn. Hvorfor? Ifølge Nasjonal helsetjeneste, “Vaske hendene fjerner ordentlig skitt, virus, og bakterier for å stoppe dem sprer seg til andre mennesker og objekter, som kan spre sykdommer som matforgiftning, influensa eller diaré. Det kan bidra til å stoppe folk fra å plukke opp infeksjoner og spre dem til andre”.

For å si det enkelt, håndvask blir kvitt all gook du samler hele dagen. Dette er spesielt relevant for reisende. Turistattraksjoner er full av horder av mennesker fra hele verden. Hvis tusen personer per dag berører en enkelt dørhåndtak, og bare en har ikke vasket hendene, tenk hvor skittent det må være!

Hvis du er i et område uten tilstrekkelig rennende vann eller såpe, du må også sørge for at du har kjøpt og brukt rensemiddel regelmessig. Selv om dette kan tørke hendene ut hvis det brukes for ofte, det finnes også versjoner av rensemiddel som inneholder fuktighetsgivende komponenter slik at du kan ha rene hender og myk hud.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

 

Wash Your Hands With Soap

 

Sleep Nok

Det har lenge vært kjent at ikke sover nok negativt påvirker immunsystemet. Mens på ferie kan det virke som en god idé å få opp på sprekk i morgen og kjøre rundt til midten av natten. derimot, sannheten er at å få nok søvn er mye mer virkningsfulle enn du tror. Om natten, kroppen vår tar tid å forynge og med helbrede. Jo mindre tid du bruker på slumre betyr jo mindre tid du vil være i stand til å ta vare på deg selv.

Faktisk, studier har også vist at de som ikke sover nok kan lide langvarig negative effekter som høyt blodtrykk og hukommelsestap. Disse effektene kan bare bli forverret mens du reiser, så gjør deg selv en tjeneste og sørg for at du treffer høyet i minst syv timer i natt.

Selv om det kan være vanskelig å få tak i zzzene dine hvis du har flyttet flere tidssoner og lider av jetlag, du kan bruke flere ulike metoder for å hjelpe kroppen din å slappe av og Jon Blund. Disse inkluderer en varm dusj eller badekar, lavendel-duftende spray, meditasjon, og enda en varm kopp te. Kort oppsummert, få nok søvn er viktig for å holde deg sunn mens du reiser.

Marseille til Lyon Togbilletter

Paris til Lyon Togbilletter

Lyon til Paris tog

Lyon til Avignon Togene

 

Sleep Enough To Stay Healthy While Traveling

 

Bo sunt mens du reiser, og Unngå vann fra springen

Hvis du er på vei et sted helt ukjent, Det burde være åpenbart at du må unngå vann fra springen. Hvorfor? Fordi de mikrobene inne lokal vann er regionspesifikke, og / eller tarmbakterier er overhodet ikke forberedt på å håndtere dem. Tusenvis av mennesker hvert år blir syke drikkevann lokale vann, med effekter som oppkast og diaré svært vanlig. Som et tips, pinne til vannflasker når du er langt ut av komfortsonen. Dette går dobles for steder med sketchy hygiene. Andre mindre utviklede land kan bruke drikkevann fra samme kilde som toalett tjenestesteder. Ja, det er en ting!

Også, sørg for at du hydrat riktig. varme temperaturer og anstrengende aktivitet er en rask billett til et sykehus uten å drikke nok vann.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Drink A Lot To Stay Healthy While Traveling

 

Få din Shots

Avhengig av hvor du skal, du må kanskje få spesialiserte skudd på en reise klinikk eller annet helsepersonell sentrum. Dette gjelder spesielt for enkelte mindre utviklede land, som fortsatt sport sykdommer som malaria og gul feber. Før du begir deg ut på tur, sjekk Centers for Disease Control og Prevention (CDC) nettsted. Her kan du finne ut de spesifikke krav til det landet du reiser. Hvis du ikke er fra USA, du kan også sjekke din lokale nettsted, slik som NHS, for dine behov for sunn reise.

Frankfurt til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

Women coughing

 

Holde seg frisk: Do not Touch Your Face

Som vi allerede har snakket om håndvask, nå er det på tide å snakke om ansiktet ditt. Ofte vil du se folk hviler hodet i hendene, skrape en kløe, eller på annen måte å berøre sitt ansikt. Det er en tøff vane å bryte, men holde hendene vekk fra ansiktet ditt hvis du prøver å holde seg frisk mens du reiser.

Det er sunn fornuft, som hendene berører så mange ting i løpet av dagen. På en tog eller fly, du vil ha skuffen tabellen, bilbeltet. og diverse andre vanlige plass områder som du berører. Med mindre du vasker hendene hver gang du berører noe (eller tilfeldigvis være iført hansker), det er en bedre idé å holde hendene fra ansiktet til alle tider.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

 

Spis godt

Det er fornuftig at du kommer til å spise godt mens du er på ferie, Ikke sant? Tross alt, hva er Spania uten sjokolade og churros, og hva er Frankrike uten en baguette? Dette er ikke hva vi mener, derimot.

God mat er vel og bra, men du må sørge for at du er sunn mat i tillegg. Følg næringspyramiden og bytte ut de frityrstekte godsaker for noen greener hver gang på en stund. Hvis du har plass til det, ta vitaminer sammen med deg for å holde deg lager opp. Sørg for å ta vitamin C, probiotika, og andre lett å forbruke vitaminer.

Dette er mest relevant for drikker alkohol mens du reiser også. Det er velkjent at å drikke for mye alkohol kan føre til et redusert immunforsvar (og noen onde bakrus). Hvis du prøver å unngå å bli syk, sørg for å holde alkoholforbruket til et minimum. Tross alt, som vil besøke Mona Lisa med en forkjølelse?

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

Eat Well And Healthy

 

Siste opphold sunt tips: Rengjør ditt område

Det kan være en problemfri, Men det er verdt å bringe noen Desinfisering kluter sammen med deg når du reiser. Hvorfor? For å rydde opp i alle disse bordene og seter vi har allerede nevnt. Clorox kluter kan kjøpes i bulk og satt i ziplock poser. Du kan deretter ta dem med deg på din bære på.

Sørg for å tørke av armlener, seteryggen lomme (hvis du har en), og selv beltespenne med desinfeksjonsmiddel for å sikre at ditt opphold så rent som mulig.

München til Zürich Togene

Berlin til Zürich Togene

Basel til Zürich Togene

Wien til Zürich Togene

 

Clean Your Area

 

Folk blir syke på reise oftere enn nesten noe annet. Ikke bli som alle andre. Ta vare på deg selv og bruk Lagre et tog!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “7 Måter å holde seg frisk Mens Trave” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/stay-healthy- while-traveling/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)