Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 21/02/2021)

Sveitsiske tog er de beste i Europa i henhold til Boston Consulting Group. Først av alt, den sveitsiske oppnådde høye seertall til tross slippe kvalitet. Den sveitsiske oppnådd en 7.2 Totalvurderingen av 10. mens Danmark, Finland, og Tyskland alle oppnådd en 6+ vurdering. Blant rangeringer, Det er særlig relevant å nevne at Bulgaria oppnådd en lav vurdering av 1.9. Sveits oppnådd sin høye vurdering fordi det scoret full merkene på bruksintensitet.

 

sveitsiske tog
Fantastisk natur ombord sveitsiske togene.

Detaljene i rapporten

I tillegg til å oppnå høye seer, Sveitsiske tog anses også å være en god valuta for pengene. Indeks karakterer er som følger;

Nivået 1

Sveits (7.2)

Danmark (6.8)

Finland (6.6)

Tyskland og Østerrike (6.1)

Sverige og Frankrike (6.0)

————————————————————————-

Interlaken til Zürich Togene

Lucerne til Zürich Togene

Bern til Zürich Togene

Geneva til Zürich Togene

 

Nivået 2

Storbritannia og Nederland (5.3)

Spania (5.0)

Belgia (4.6)

Italia (4.5)

————————————————————————-

Lyon til Genève Togene

Zürich til Genève Togene

Paris til Genève Togene

Lugano til Geneve Tog

 

Nivået 3

Romania og Bulgaria (1.9)

————————————————————————-

München til Basel Togene

Zürich til Basel Togene

Bern til Basel Togene

Geneva til Basel Togene

 

Hva gjør sveitsiske togene de beste i Europa?

for det første, det er flere faktorer som gjør sveitsiske togreiser de beste i Europa. Ikke bare sveitsiske togene gir den beste pålitelighet og punktlighet i Europa, men også de anses å være svært trygt med god kvalitet. Den sveitsiske er de mest hyppige tog reisende i Europa med over 10,000 Togene kjører daglig på 3000 km jernbanenettet. Den sveitsiske jernbanenettet har høyest kapasitetsutnyttelse i Europa.

Basel til Interlaken Togene

Bern til Interlaken Togene

Lucerne til Interlaken Togene

Zürich til Interlaken Togene

 

https://www.youtube.com/watch?v = D2wPhSjx09I

 

Lite er bedre

Det er en grunn til at sveitsiske togene har blitt rangert som nummer 1 siden 2012. Land med små jernbane nettverk (under 6,000 km) har alle sett sine karakterer bedre seg i løpet av denne tiden. Dette inkluderer Sveits, Danmark, Finland, Norge, Nederland, og Luxembourg. Disse landene gir høyere punktlighet, høyhastighetstog prosentpoeng og har en lavere kostnad per km for deres tjeneste. Like viktig, disse landenes togene har færre ulykker og dødsfall som forbedrer deres generelle sikkerheten poengsum.

Zürich til St Moritz Togene

Zermatt til St Moritz Togene

Lyon til St Moritz Togene

Basel til St Moritz Togene

 

Beste stedene å besøke i Sveits med sveitsiske togene

Det er mange flotte destinasjoner å besøke i Sveits til tross for sin lille størrelse. Alpene og isbreer er hovedattraksjonen, men reisende også nyte den gamle slott, klar turkise innsjøer, og idyllisk landskap. Helst på året du kan nyte fotturer, skøyter, festivaler og karneval i Sveits. I tillegg, det er en veldig lav kriminalitetsrate i Sveits, noe som gjør det til et tryggere sted for reisende. De må-se steder i Sveits er Matterhorn, Zermatt som er verdens mest fotograferte fjell. Likt, Chillon slott, Montreux er en må-se for turister. Denne gamle vann festning som består av 25 bygninger og tre gårdsplasser er en av de mest besøkte historiske bygningene i verden.

 

Bestill en sveitsisk tog med Redd a Train

For å konkludere, det er så mange grunner til å reise på en sveitsisk tog. Togstasjoner i Sveits er trolig den mest vakre togstasjoner i Europa. Hvis du er ute etter en romantisk ferie eller prakt broer, Sveits er stedet å gå. ta 3 minutter nå for å bestille billetter til en sveitsisk tog på vår lett-å-bruke tog nettstedet. Billetter kan kjøpes ved hjelp av kredittkort, og mange alternative betalinger.

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fswiss-trains-ranked-best-europe%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)