Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 21/02/2020)

Bloggen handler om steder å feire nyttårs i stil med en togreise til din favoritt europeisk by for en uforglemmelig vinterferie. Enten du er ute etter en romantisk kulturell kveld, et spektakulært fyrverkeri eller parten av året, vi har deg dekket. Velg ditt europeisk destinasjon og nyte en betydelig mer unik nyttårs enn du noen gang har hatt før. Her er listen vår over beste steder å feire nyttår – og du kan nå dem alle med tog!

 

Firenze

Nyttår er en magisk tid å besøke Firenze, Italia. Florence har en unik atmosfære i løpet av denne tiden, og er tilgjengelig med tog. Nyt organiserte parter, romantisk middager ute, de pyrotekniske show som tiltrekker tusenvis av mennesker fra hele Europa i håp om å gjøre sine natt uforglemmelig. Besøkende kan også gå til en konsert på Piazza Della Signoria eller Piazza Pitti, der kjente sangere som Alessandro Mannarino og Irene Grandi liker å utføre.

Milano til Firenze Togene

Roma til Firenze Togene

Firenze til Roma Togene

Venezia til Firenze Togene

 

fireworks in Florence is one of the places to celebrate New Year's

 

Firenze er et yndet reisemål for folk når det gjelder å ringe inn det nye året og når du har vært der, vil du vite hvorfor.

 

Berlin steder å feire nyttårs

Ha det gøy i Tyskland kapital for New Year ' s og nyte sin world-class natteliv. Berlin er et travelt jernbaneknutepunkt i Nord-Tyskland, og heldigvis går det regelmessige tog som går over hele landet til nabolandet internasjonal byer.

Berlin er en av Europas hotspots under nyttårs. Sin livlighet og mangfoldet av kveldsarrangementer er makeløs. For en spesiell kveld, plan på fester ved Brandenburger Tor der det er et profesjonelt fyrverkeri. I tillegg, Det er vanligvis live DJ-er og matboder med et internasjonalt utvalg av retter.

München til Berlin Togene

Frankfurt til Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

Paris

eiffel tower is one of the places to celebrate New Year's

 

Hvis du er ute etter et sted mer romantisk, Da Paris er stedet å tilbringe nyttår. Gå til Eiffeltårnet og se visningen av lysene gnisten. Ikke gå glipp av den bemerkelsesverdige lysshow som går fra 11:30 er på det berømte tårnet med nok musikk og effekter for å gjøre det til en kveld du aldri vil glemme.

Hvis du heller vil tilbringe kvelden innendørs, bestille en middag for to på en av de fineste parisiske restauranter eller nyte en av de mange Live forestillinger som kjører under New Years. Med flere tog til Paris fra hele Frankrike, samt over natten og høyhastighetstog til mange forskjellige byer, komme til Paris for nyttårsaften har aldri vært så enkelt.

Brussel til Paris tog

London til Paris tog

Marseille til Paris tog

Amsterdam til Paris tog

 

London – De beste stedene å feire nyttår

Nyttårsaften i London er alltid en ekstraordinær opplevelse. Du vil bli bortskjemt med valgmuligheter rekken av hendelser som finner sted i London på denne tiden av året. Fra å se på fyrverkeri til fester på de hotteste London barer og klubber, det er noe som passer for alle. Enten du besøker byen fra nær eller langt, det er nok av europeiske tog som kan ta deg til London.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

Amsterdam steder å feire nyttårs

Amsterdam bridge is among the places to celebrate New Year's

 

Amsterdam er en annen europeisk by bra for en seriøs fest hele året, men når det kommer til nyttårsaften, Det er ikke noe sted som det. Med flere high-speed lokale og langdistanse tog til og fra Amsterdam, det virkelig er en enkel by å komme med jernbane.

Har tid av livet ditt som du blir med de uoffisielle partiene som flommer ut over den gatene i byen. Se fyrverkeri lyse opp himmelen hele kvelden og nå toppen ved midnatt for å matche de voksende feiringene.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Barcelona – Den siste vår liste over steder å feire nyttårs

Barcelona er en fantastisk by å besøke når som helst på året, men i løpet av nyttårs stemningen er elektrisk. Mest barer og klubber, og selv restauranter organisere noen form for nyttårsaften feiring som vanligvis går inn i de tidlige morgentimer. Mange velger også å tilbringe kvelden på en vakker strand for noen utendørs feiringer, med muligheten for at du ville bli behandlet på en spektakulær fyrverkeri rundt midnatt. Enten du reiser fra Paris, Zürich eller et annet europeisk land, du vil ikke bli sittende fast for transport som det er flere tog som går til Barcelona.

 

Har du noen gang brukt nye år i en annen europeisk by? Gi oss beskjed om favorittstedet du har besøkt i løpet av denne tiden ved å tweete oss på @SaveATrain! eller Gå til Lagre A Train online for å sjekke ut alle våre eksklusive priser og begynne å planlegge ditt neste eventyr!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-best-places-to-celebrate-new-years%2F%3Flang%3Dno(Bla ned for å se inn kode)