Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 19/09/2020)

Italia har noen fantastiske togturer. Den har en rekke vakre tog og utsøkte stasjoner over hele landet, men hvor ble det første toget tur noensinne laget i Italia?

 

den første togtur noensinne laget i Italia

The First Train Trip Ever Made in Italy – Begynnelsen

Det første toget tur noensinne laget i Italia introduced railways was when Italy was a divided land. Det tok noen år å koble og koble den eksisterende jernbanelinjer etter Italia forent. Den første toglinjen som Italia bygget var Napoli til Portici-linjen som var i det daværende kongeriket de to sicilier. Linjen var 7.25 kilometer lang. Linjen innviet 3rd oktober i 1839. Dette var 9 år etter den første “moderne” indre-city linjen ble bygget som var Liverpool og Manchester Railway.

Den opprinnelige sporet var en dobbeltsporet, og det gikk fra det aktive området av Corso Garibaldi i Napoli til det kongelige palasset i Portici. Det kongelige slott var ved foten av den berømte Vesuv. Folk først har gjort tog tur til Italia her, og denne linjen er nå en del av Napoli-Salerno jernbanelinjen.

Napoli til Salerno Togene

Florence til Salerno Togene

Bari til Salerno Togene

Roma til Salerno Togene

 

Modern Day

Napoli-Salerno jernbanelinjen er en stor jernbanelinjen i Italiensk jernbanenettet today and has a place in The First Train Trip Ever Made in Italy. Den danner en kobling i hoved trunk linje til Sør-Italia. Linjen første kilometer er den første jernbanelinjen. Folk bruker nå toget til en av de mest kjente steder, a famous coastal town called Amalfi in the region of Campania. Det er en fantastisk kystby. Det er trygt å si at togreise å komme dit langs kysten er mye det samme. Tenk krystallklare vannet, hvit sand og frodige grøntområder i og blant noen vakre gammel og ny arkitektur. Du vil være på vei til å forestille din tog turen fra Napoli til Salerno, hvor du vil da ta bussen eller andre organiserte transportmidler i Amalfi.

Så hva skjedde med Napoli-Portici linjen? Fakultet of Agriculture av universitet Napoli Federico II er den viktigste brukeren av denne linjen på grunn av sin lett tilgang til Vesuv. Det første toget tur rute i Italia fortsatt eksisterer i dag.

Genoa til Milano Togene

Roma til Milano Togene

Bologna til Milan Togene

Verona til Milano Togene

 

De første jernbanelinjene i Italia banet vei for fremtiden for togreiser i landet. Noen av de vakreste togreiser er her. Ser tilbake på første tog tur noensinne laget i Italia, vi kan være sikker på at selv om mye har endret seg. Naturen har vært like fengende da som det er nå.

 

natur togtur

 

So now that you learned about The First Train Trip Ever Made in Italy, are you thinking of Bestiller en togbillett for a European train trip? Hvorfor ikke ta 3 minutter på vår side for å finne de billigste billettene for rutene. Logg inn på nettstedet vårt nå Bestill Togene.

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-first-train-trip-ever-made-in-italy%2F%3Flang%3Dno - (Bla ned for å se Embed.