Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 30/12/2019)

Det kan sies at Sveits er mest kjent for sin snødekte topper og deilig sjokolade, men det er så mye mer til det vakre landet enn møter øyet. Togturer i Sveits er en av de beste måtene å nyte vakkert landskap. Få mest mulig ut av din tid brukt det. De varmt vær gjør reise enda morsommere. Dette er noen av de mest naturskjønne tog turer i Sveits i Sommer.

 

The Glacier Express mellom St. Moritz og Zermatt er en av de togturer i Sveits

Dette er trolig en av de mest kjente av de sveitsiske naturskjønne tog, og med god grunn. Toget reiser mellom St. Moritz og Zermatt via Chur, Andermatt, og Brig. Det er en hel dag tog turen, men mange mennesker velger å gjøre det over et par dager. De bruker litt tid på ulike velsen langs veien. Sommeren er en av de mest populære ganger for å gå, og det er opp til fire turer per dag i denne perioden. Det meste naturskjønne delen av denne Togturen er strekningen mellom Chur og St. moritz. Her finner du reiser over ofte fotografert Landwasser viadukten som ender i en tunnel.

Zürich til St Moritz Togene

Zermatt til St Moritz Togene

Lyon til St Moritz Togene

Basel til St Moritz Togene

 

The Golden Pass Line til Genève

Ingen togturer i Sveits ville være komplett uten en tur på Golden Pass Line. Toget går fra Lake Lucerne til Genève eller fra Zürich til Genève for de som har mindre tid på hendene. Hver reise er like fantastisk som den andre. Det er utsikt over åtte av Sveits ' flotte blå innsjøer, over tre fjelloverganger og mellom to språkområder (Fransk og tysk-talende Sveits). Tar hele turen krever bytte tog flere ganger, men severdighetene er vel verdt det. Passasjerer må forbeholder sitt sete på noen av togene og biler. Sørg for å planlegge på forhånd for denne turen!

Lyon til Genève Togene

Zürich til Genève Togene

Paris til Genève Togene

Lucerne til Genève Togene

 

 

Jungfraujoch Toppen av Europa

Selv om det kan være Summertime i Sveits er du nødt til å se de berømte hvite topper hele året, og hvis snødekte fjellene er det du ønsker enn Jungfraujoch stasjon er et sted du må besøke. Dette er den høyeste stasjonen i Europa og kan nås ved å fange et tog fra Kleine Scheidegg. Utsikten fra toget reiser i Sveits er noe spesielt og reise for å komme dit er den perfekte oppladningen til den store finalen. Denne turen er definitivt en å legge til i listen.

Det er mange utrolige togturer til å ta, men disse er blant de beste mest naturskjønne togturer i Sveits i den kommende sommeren. Hvilken bedre måte å nyte solskinnet og ta i underverkene i dette vakre landet enn med tog? Vi kan ikke tenke meg en mer perfekt måte å se Sveits så spare penger og togreiser.

 

Booking en togbillett i for europeiske reise? Hvorfor ikke ta 3 minutter på vår side for å finne de billigste togturer i Sveits for toget reiser. Logg inn på nettstedet vårt nå Boken tog billetter.

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-most-scenic-train-trips-in-switzerland-in-summer%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)