Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 02/08/2021)

En spennende del av reiser utlandet er uforutsigbarheten av opplevelsen. Når du reiser til et fremmed land, du vil bli utsatt for forskjellige kulturer, innstillinger, og erfaringer. Selv om du gjør noen forskning, du er sikker på å bli tatt på senga av noe av det du finner. dessverre, ikke alle overraskelser du støter på kan være gode, og bare fordi du er på ferie betyr ikke at du er immun mot skade.

Du kan ikke ønsker å tro at disse ulykkene kan skje med deg, men du må være forberedt på muligheten for at du, eller en kjær, vil kreve legehjelp mens langt hjemmefra. Enten det er så enkelt som chipping tannen, spraining ankelen, kommer ned med feber, eller har et hjerteinfarkt, mottar den medisinske behandlingen du trenger kanskje ikke være så enkelt som det ville være i USA.

Det er fordi de fleste tradisjonelle helseforsikring planer ikke utvide dekningen utover hva som skjer på amerikansk jord. Dette betyr at du kan være på kroken for tusenvis av dollar i medisinske kostnader for omsorg du mottar utlandet. Dette er grunnen til at ingen reisende bør være uten reise sykeforsikring. Disse spesialiserte planene vil gå der din innenlands dekning vil ikke, å sikre at du vil være i stand til å nyte turen uten å bekymre om det uforutsigbare skjer.

For mer informasjon om reiser medisinsk forsikring og hvorfor du bør tenke på å få det, se veiledningen som finnes under.

 

Hvorfor er Travel Medical Insurance A Good Idea?

• Reiser til en fremmed land kan introdusere en rekke helsemessige farer. For eksempel, Vannkvaliteten kan ikke være den samme, som fører til alvorlige infeksjoner. Ulike klima kan anstrenge pre-eksisterende forhold, slik som hjertesykdommer eller allergier, forlater deg dårlig utstyrt til å håndtere situasjonen.

• Selv om du allerede har helseforsikring, det kan ikke dekke deg utenfor USA. Dette betyr eventuelle sykdommer eller skader oppstår under reise i utlandet kan føre til ekstremt høye legeregninger.

• Hvis du besøker en avsidesliggende del av verden og krever øyeblikkelig legehjelp, du kan trenge å bli evakuert til et sykehus. Uten riktig forsikring, Dette kan koste titusenvis av dollar på toppen av alle andre relaterte utgifter.

• I noen tilfeller, du kan bli pålagt å ha helse reiseforsikring for varigheten av turen. For eksempel, besøkende til Russland, Cuba, og landene i Schengen-området i EU må bevise at de har dekning.

• Selv om reise helse dekning kan være svært verdifull, det vanligvis står for mindre enn 10 prosent av alle reiseforsikringer kjøpt av reisende, mens den er forholdsvis billig.

 

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Hvordan Travel Medical Insurance beskytter deg


• Reise medisinsk forsikring avviker fra standard reiseforsikring politikk først og fremst i at det ikke gir dekning for kostnader knyttet til kanselleringer, forsinkelser, eller avbrudd.

• Med reise sykeforsikring, du kan ha dekning i tilfelle en uventet helse krise. Disse kan variere fra en ødelagt tann eller bout av matforgiftet til livstruende skader og hjerteinfarkt.

• En av de viktigste fordelene med disse retningslinjene er at de gir deg 24/7 flerspråklig støtte for å hjelpe deg med å koordinere med helsepersonell i et fremmed land.

• Disse retningslinjene vanligvis gi dekning for det som vanligvis regnes som nøkkelen medisinsk utgifter. Disse inkluderer akuttmottaket besøk, evakueringstjenester, og transport kostnader som påløper for å nå en passende medisinsk anlegget.

• De vanligste planer dekke en enkelt tur, men de også kan kjøpes for å dekke perioder så lenge 12 måneder. Langsiktig medisinsk dekning for de som reiser ofte eller for lengre perioder også kan kjøpes i månedlige intervaller.

 

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

Klar til å begynne å vurdere alternativene? Bestill en togbillett nå mens det varme været varer, med hjelp av Lagre et tog!

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “Det mest spektakulære universiteter i Europa” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-need-for-travel-medical-insurance%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)

 

Last ned her PDF for denne artikkelen som ble gitt til Redd A Train av Senior Services i Illinois