Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 22/10/2021)

Gamle romantiske byer, sjarmerende hager, vakre torg, tiltrekke millioner av turister til Europa hver dag. Reisende fra hele verden besøker Europa for å utforske sin historie og sjarm og finne seg lurt av smarte triks i de berømte europeiske landemerkene. Hold deg trygg under den fantastiske turen ved å følge disse tipsene for å unngå lommetyver i Europa.

 

1. Tips for å unngå lommetyver: Kjenn faresonene

Å vite hvor du skal, spiller en stor rolle i å ha den beste tiden i livet ditt. Så, når du planlegger ferien i Italia eller Frankrike, du bør undersøke stedene du må se, så vel som de farlige stedene. Det er ingen grunn til bekymring, du vil ikke finne deg selv i en gjengkamp, men hver destinasjon har sensitive steder, hvor turister må være spesielt oppmerksomme på eiendelene sine og passe på lommetyver.

Som regel, stedene du bør være forsiktig på, er steder som loppemarkeder, travle populære torg, og offentlig transport flekker. Felles for alle disse stedene er at de er veldig overfylte, så mens du ser på Eiffeltårnet eller Milanos katedral, lommetyver kan lett støte på deg, og i løpet av sekunder er lommeboken din borte. Å være oppmerksom på omgivelsene og folkemengdene er et godt tips for å unngå lommetyver i Europa.

Firenze til Milano med tog

Firenze til Venezia med tog

Milano til Firenze med tog

Venezia til Milano med tog

 

The front of milan cathedral

2. Undersøk lommetyver og triks

Den vakre fremmede eller støter på trikset er 2 av de vanligste lommetyveriene i Europa. Akkurat som hver by i Europa har sine magiske og fantastiske landemerker, det samme med karakteristiske lommetyveritriks. Derfor, hvis du ønsker å beholde dine dyrebare eiendeler, undersøk på forhånd for vanlige lommetyverier på reisemålet ditt.

Ytterligere eksempler på lommetyveri er den vakre fremmede som ber om tid eller veibeskrivelse. Mens du sjekker kartet ditt, eller se, de kommer nær og tar tak i alt som er i lommene eller vesken din. Så, vær våken og ikke fall for en av 12 store reisesvindel i verden.

Amsterdam Til London Med Tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

beaware of Pickpocketing Tricks And Scams In London's Underground

3. Tips for å unngå lommetyver: La verdisaker stå på hotellet

Forlater passet, Kredittkort, og smykker på hotellets safe er et av de beste tipsene for å unngå lommetyver i Europa. Som nevnt tidligere, lommetyver har et talent for å vite nøyaktig hvor de skal finne dyrebare gjenstander uten at turister noen gang merker det. Dessuten, i dag når du kan ha en kopi av passet i e -posten eller telefonen, eller bestill online sightseeingbilletter, det er ingen grunn til å bære alle kontanter eller kredittkort.

Så, før du drar for å vandre i en av de beste loppemarkedene i Europa, ta bare noen av pengene. Det er heller ingen grunn til å bære alle kredittkortene dine, men hvis du insisterer, spre kontanter og kort i forskjellige innerlommer eller pengebelter.

Brussel til Amsterdam med tog

London til Amsterdam med tog

Berlin til Amsterdam med tog

Paris til Amsterdam med tog

 

An old Couple On A Bridge

4. Oppbevar viktige verdier i indre lommer

Pengerbelter på sommerdager eller indre jakkelommer er en fin måte å holde verdisakene dine på. Dette reisetrikset er enkelt å gjøre når du har på deg lag, høst eller vinter og kan være ubehagelig når været er varmt og fuktig.

Du kan kjøpe pengebelter i enhver reise- eller suvenirbutikk hjemme eller under turen, for eksempel på sentrale togstasjoner eller flyplasser. Fordelen med å ha ting i innerlommene er åpenbar, lommetyver kan støte på deg, men vil aldri klare å nå utover jeanslommene. Denne måten, du kan gjerne fortsette å vandre rundt og utforske de fantastiske landemerkene i Europa.

Salzburg til Wien med tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med tog

Praha til Wien med tog

 

Pickpocketing In Vienna central district

5. Ta med en cross-body bag, Ikke en ryggsekk

Når du vandrer i de sjarmerende europeiske smugene, eller stå i kø til Louvre bør du være komfortabel. Å bruke komfortable sko er like viktig som å ha en cross-body bag når du reiser. En cross-body bag betyr bekymringsfri reise, siden du ikke trenger å se deg over skulderen for å se om noen svever over deg i overfylte køer.

Dessuten, du kan bare ta vannflasken eller lommeboken fra cross-body-vesken. Så, å ta med en cross-body bag er ideelt for å unngå lommetyveri i Europa, samt sightseeing enkelt og komfortabelt.

 

Brussel's City Square Pickpocket scams

 

6. Tips for å unngå lommetyver: Kle deg og oppfør deg som en lokal

En av tingene som gir en turist bort til ekspertlommetyver er veldig unik turistmote: poser, sporty slitasje, og oppfører seg som en turist. Katedralene, gamle torg, og mange av landemerkene i Europa er så fantastisk at turister oftest stopper og bare stirrer, eller ta hundrevis av bilder.

Det beste tipset for å unngå lommetyveri i Europa er å blande seg inn i den lokale mengden. Derfor, akkurat som du sjekker i forkant av de beste stedene å besøke på reisemålet, sjekk de lokale trendene og kulturen.

Lyon til Genève med tog

Zürich til Genève med tog

Paris til Genève med tog

Bern til Genève med tog

 

Avoid Pickpockets By Dressing And Acting Like A Local

7. Tips for å unngå lommetyver: Har reiseforsikring

Å få reiseforsikring før turen er viktig. I dag kan du også ha dine dyrebare eiendeler og bagasje forsikret, bare i tilfelle det går tapt eller i dette tilfellet, stjålet. Reiseforsikring kan være en livredder hvis lommebok og kort blir stjålet, i et fremmed land uten at noen kan komme til unnsetning.

For å konkludere, reiser er en fin måte å utforske kulturer på, land og oppdag fantastisk utsikt. De fleste reiseopplevelser er fantastiske og det er svært sjelden at turister møter lommetyverier i Europa. derimot, det er alltid best å være forberedt og ta forholdsregler, liker å følge tipsene våre om hvordan du kan unngå lommetyveri i Europa.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

 

her på Lagre et tog, vi hjelper deg gjerne med å planlegge en trygg og uforglemmelig ferie til enhver destinasjon i Europa med tog.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt “Tips for å unngå lommetyver i Europa” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/tips-avoid-pickpockets-europe/?lang=no Deen– (Rull ned litt for å se inn kode)