Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 25/02/2022)

En familieferie i Europa kan være veldig gøy for foreldre og barn i alle aldre hvis du planlegger det bra. Europa er slott og broer, grønne overdådige parker, og reserver hvor unge jenter og gutter kan late som om de er prinsesser og prinser for en dag. Det er flotte turstier og mange steder for opplevelser i det store utendørs, men å reise med barn er en utfordring.

Fra planlegging til pakking, Vi har designet den ultimate guiden til en drømmende familietur. Bare følg vår 10 de beste tipsene for en familieferie i Europa for å sikre en episk familietur.

 

1. Tips for familieferie i Europa: Få barna dine involvert

Hemmeligheten til en flott familieferie er når hele familien er ombord og begeistret. Europa er fullt av fantastiske landemerker, attraksjoner, fornøyelsesparker, og steder å besøke, og å la barna delta i planleggingen av turen til Europa vil bli en drømmeferie. Gjør din forskning på forhånd, velg attraksjonene du vil besøke, og flekker barna dine vil elske, og la barna velge 3-4 attraksjoner på listen. På denne måten er alle glade og har noe å se frem til hver dag.

Togpriser fra Brussel til Amsterdam

London til Amsterdam togpriser

Berlin til Amsterdam togpriser

Paris til Amsterdam togpriser

 

kid sitting on a suitcase in an airport

 

2. Bli i AirBnB

Airbnb er billigere, mer privat, og har en hjemmekoselig følelse, noe som er veldig viktig for barn når de er langt hjemmefra. airbnb er et flott overnattingsalternativ for en familieferie i Europa fordi hotell i Europa blir ganske dyre, selv med en frokostavtale. Å bo på Airbnb gir deg et kjøkken for å lage mat, lunsj å gå, og frokosttid når du kan diskutere dagen.

Også, det er god plass og privatliv for barna og foreldrene, å hvile etter en lang dag med å utforske.

Togpriser for Firenze til Roma

Togpriser for Napoli til Roma

Firenze til Pisa togpriser

Togpriser for Roma til Venezia

 

3. Tips for familieferie i Europa: Kom deg ut av det travle sentrum

Europa er fullt av naturskjønne naturreservater og nasjonalparker, med flotte turstier og piknikplasser. Den naturlige storheten i Europa er så allsidig at selv om du reiser med små barn, du kan fortsatt utforske fossefall og utsiktspunkter.

De fleste parker er tilgjengelige via tog fra store bysentre. Hvis du planlegger på forhånd og kommer forberedt, det er ingen grunn til at du ikke skal ha det gøy utendørs og nyte den friske luften, skoger, og temaparker.

Togpriser fra Milano til Roma

Togpriser for Firenze til Roma

Pisa til Roma Togpriser

Togpriser for Napoli til Roma

 

Get Out Of Busy City Center and do A Family Vacation In European Alps

 

4. Bestill transport

Å kjenne din måte å komme seg rundt i et fremmed sted er avgjørende når du reiser med barn. Du vil ikke gå deg vill og vandre rundt i byen til fots eller reise fra flyplassen, uansett vær. Derfor, planlegging og bestilling av transportmiddel i Europa vil love en flott familieferie.

Offentlig transport er veldig pålitelig og behagelig i Europa. Det er mange reisemuligheter både i og utenfor sentrum. Å komme seg rundt med tog og trikk er ideell for barn fordi du kan nå overalt, unngå trafikk på turens budsjett.

Sammenlignet med leie en bil og bruke mye tid på å lete etter parkering eller bare fokusere på veien, du kan nyte turen og snacksen, når en togreiser med barn i Europa. En klem fordelen av å reise i Europa med barn med tog er at barna reiser gratis med Euro-jernbanekort.

ENAmsterdam til London Togpriser

Paris til London togpriser

Priser fra Berlin til London

Tog fra Brussel til London

 

5. Tips for familieferie i Europa: Liten og lett

reiser i Europas togstasjoner med barnevogner og store kofferter kan være utfordrende. Noen togstasjoner har ikke heiser eller rulletrapper, så det er best å pakke og reise lett. Husk å pakke sammen en sammenleggbar barnevogn og håndbagasje, på denne måten hvis barna er gamle nok, de kan bære sin egen bagasje.

I tillegg, pakking lys betyr pakking av alt det viktigste for familiereiser. Dermed, holde barna opptatt på togturer med fargestoffer, lydbøker, eller tegneserietid på iPad, vil være til stor hjelp.

Togpriser fra München til Salzburg

Togpriser fra München til Passau

Nürnberg til Passau togpriser

Togpriser fra Salzburg til Passau

 

6. Spise ute med barn i Europa

Du bør vite at restauranter i Europa ikke tilbyr barnemat, så det er voksne’ porsjoner for alle. Dette er spesielt viktig å merke seg for eksempel hvis du reiser til Italia, du finner ikke porsjons- eller pastaporsjoner til barn, så vær forberedt.

Men, du trenger ikke å spise ute. Et av våre beste tips for å reise med barn i Europa er å ha familiepiknik. Mye har blitt sagt om Europas parker og natur fordi de grønne, overdådige landene ganske enkelt er designet for å være familiepiknik for deg. Ta tak i bakverk, fersk frukt, og grønnsaker på det lokale markedet, og du er klar for en lunsjpiknik. Prisene på bondemarkeder er betydelig billigere enn i supermarkeder og restauranter. På toppen av det hele, bare tenk på utsikten du vil nyte med hver eneste matbit og helt gratis.

Tog til München til Zürich

Togpriser fra Berlin til Zürich

Basel til Zürich Togpriser

Tog til Wien til Zürich

 

Picnic is a good Tip For Family Vacation In Europe

 

7. Tips for familieferie i Europa: Båtturer og gratis turer i Europa

Du kan gjøre alt selv med et kart og bøker og apper, men det er best å bli med på en båt eller en tur. I de fleste europeiske byer er det gratis byvandringer med en lokal guide. Denne blide guiden vil vise og fortelle byens best bevarte hemmeligheter, uten at du går deg vill i gatenees labyrint. Guiden vil også peke på lokale restauranter med faste lunsjmenyer og gi de beste rådene om hva du kan gjøre i byen.

Europa er fullt av kanaler og elver, så en båttur er nok en morsom og unik måte å reise og utforske. Det blir både spennende for barna og avslappende for deg.

Interlaken til Zürich Togpriser

Luzern til Zürich Togpriser

Bern til Zürich Togpriser

Togpriser fra Genève til Zürich

 

Boat And Walking Tours while doing a Family Vacation In Europe

 

8. Gi deg tid til karusellturer

De fleste europeiske byer vil ha en lys og nydelig karusell i hovedtorget. I stedet for å løpe til neste side, Stoppe, og la barnene gå på så mange turer de vil. Kos deg med en karuselltur når Eiffeltårnet er rett bak deg, er et minneverdig øyeblikk for småbarn og voksne.

Amsterdam til Paris togpriser

London til Paris togpriser

Rotterdam til Paris togpriser

Togpriser fra Brussel til Paris

 

Make Time For Carousel Rides in a fun fair

 

9. Tips for familieferie i Europa: Gi deg tid til "Oops"

Bare fordi du er i Sveits, garanterer ikke at alt vil gå greit på familieturen din. Når du reiser med barn, alt kan skje, selv i Europa, så husk å legge igjen tid til oops på turen. Ta deg tid til uplanlagte overraskelser, forsinkelser, endringer i planene takket være gretten kiddos, og være til stede og klar til å justere.

Salzburg til Wien togpriser

Togpriser fra München til Wien

Graz til Wien Togpriser

Praha til Wien Togpriser

 

10. Vis barna Europa utenfor banket vei

Et av våre beste tips for å reise med barn viser dem hvordan de skal gjøre det reise utenfor banket vei i Europa. Unngå massene på hovedtorgene, linjer for gelato, og familiebilder, ved å ta dem til de skjulte stedene, naturskjønne landsbyer, og ekstraordinær natur.

Barn elsker eventyr og eventyr, så ta dem til de stedene legender er laget av. Det er en fin måte å tilbringe kvalitetstid sammen, få det beste ut av familieferien i Europa, og lær dem om den rike kulturen og historien i Europa.

Europa er et flott familieferiedestinasjon når som helst på året. Enten du er en eventyrlystne familie eller er opptatt av sightseeing og museer, Europa har alt. I tillegg, Europa er familievennlig når det gjelder transport og spesielle bypass. Vår 10 de beste tipsene for en familieferie i Europa vil være til god hjelp når du planlegger din neste eller til og med første tur til slott og legender.

Togpriser fra Milano til Venezia

Togpriser for Padua til Venezia

Togpriser fra Bologna til Venezia

Togpriser for Roma til Venezia

 

Hiking is among the best Tips For Family Vacation In Europe

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge den beste familieferien i Europa med tog.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "10 beste tips for familieferie i Europa" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/tips-family-vacation-europe/?lang=no Deen– (Rull ned litt for å se inn kode)