Bestill en togbillett NÅ

Blogg innlegg

10 Tips Hvordan sove på et tog

Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 13/11/2021)

3 timer eller 8 timer – En togtur er den perfekte rammen for en avslappende lur. Hvis du vanligvis har problemer med å sovne på veiene, våre 10 tips om hvordan du kan sove på et tog får deg til å sove som en baby. Fra det viktigste med togreiser til insider -tips om det beste stedet for søte drømmer på alle tog, vi legger ut på en reise til søte drømmer!

Jernbanetransport er den mest miljøvennlige måten å reise på. Denne artikkelen ble skrevet for å opplyse om togreiser og ble gjort av Redd A Train, De billigste togbilletter i Europa.

 

1. Tips Hvordan sove på et tog: Ta med et teppe

Været på tog pleier å være chili, og hvis du har en lang eller nattogstur fremover, vær forberedt. Du bør føle deg helt avslappet og slappe av på turen, og et lett teppe kan være svaret på den koseligste togreisen noensinne.

For å unngå søvnløse netter og skjelving på turen fra forventning eller bare AC, du bør alltid pakke et teppe. Uansett årstid utenfor, det er alltid nær vinter på tog. Så, å ta med et teppe er en av våre beste 10 tips om hvordan du kan sove på et tog. Kos under teppet vil sende deg rett til drømmeland.

Lyon til Nice med tog

Paris til Nice med tog

Cannes til Paris med tog

Cannes til Lyon med tog

 

Tips How To Sleep On A Train: Bring A Blanket

 

2. Sett på en avslappende spilleliste på Spotify

Beroligende melodier i ørene er som en vuggesang når hytta er støyende eller overfylt. Derfor, du bør lage noen spillelister på Spotify for å sikre at det eneste du hører er musikk. På denne måten vil du være trygg mot snorking eller chatting med passasjeren ved siden av deg.

Naturen høres ut, avslappende vibes spillelister, eller låter fra favorittartisten din, er de beste spillelistealternativene for en god søvn på et tog. Musikk er en av de 10 beste måtene å sovne på et tog, kort eller lang tur.

Amsterdam Til London Med Tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

3. Tips Hvordan sove på et tog: Ta med en oppblåsbar nakkepute

Det er ingenting verre enn å våkne med en sur og stiv nakke. Derfor, en oppblåsbar nakkepute er en reise som er viktig for tog. Denne måten, nakken din støttes, og du får våkne av søt søvn, med et smil om munnen.

Ellers, du risikerer å starte et nytt eventyr med en stiv nakke, og ingen måte å beundre alle de nye stedene og få den beste utsikten.

Düsseldorf til München med tog

Dresden til München med tog

Nürnberg til München med tog

Bonn til München med tog

 

4. Ta med hodetelefoner

Flink, lydisolerte hodetelefoner eller øretelefoner er på hver reisesjekkliste. Hodetelefoner er avgjørende for en flott togreise, og Spotify-spillelistene for en god reise.

Hvis du har glemt hodetelefonene hjemme eller på hotellet, det er mange butikker på jernbanestasjonen. Fra det sentrale og travle togstasjoner til de små og utenfor stien, øretelefoner er den varen du finner hvor som helst.

Venezia til Bologna med tog

Firenze til Bologna med tog

Roma til Bologna med tog

Milano til Bologna med tog

 

Bring Headphones for your train journey

 

5. Tips Hvordan sove på et tog: Kle deg komfortabelt

Lag, bomull, og miljøvennlige stoffklær er et must for togturer. Forestill deg 8 timer på et tog i en kløende genser eller tynn skjorte, et løfte om en søvnløs natt og hodepine om morgenen.

Du føler deg kanskje ikke komfortabel med en pyjama på et tog, men trenere og en genser er det perfekte tog nattøy. Å kle seg komfortabelt er en av toppene 10 hvordan sove på et tog, og ha den beste reisen.

Frankfurt til Berlin med tog

Leipzig til Berlin med tog

Hannover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

 

https://youtu.be/Bkzfm2R1_BI

 

6. Ta med en søvnmaske

En annen viktig reise er selvfølgelig den ultimate søvnmasken. Legg deg tilbake, dekk til øynene og hold lys unna er alt du trenger for en god søvn. Det er et kjent faktum at hvis du vil ha en god natts søvn, du må fjerne irriterende distraksjoner, og fjern deg selv fra alle slags lys.

I tilfelle du ikke reiser i en privat hytte, og vil ikke ha kontroll over lysbryteren, Husk å pakke en søvnmaske. Deretter, du vil ikke ha noe å bekymre deg for hvis passasjeren ved siden av deg bestemmer deg for å lese gjennom natten eller hvis lyset på toget er for sterkt.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

7. Tips Hvordan sove på et tog: Hold dine tilhørigheter trygge

En liten veske eller pose over skuldrene og under lagene er den beste måten å beskytte eiendelene dine på. Sørg for at det er nok plass til passet ditt, lommebok, mobil, og andre dingser du planlegger å ta med.

På denne måten kan du få en god og bekymringsfri togreise, i stedet for å sove med åpent øye.

Milano til Venezia med tog

Firenze til Venezia med tog

Bologna til Venezia med tog

Treviso til Venezia med tog

 

Tips How to Sleep on A Train: Keep Your Belongings Safe

 

8. Bestill et sted midt i vognen

Det beste stedet for søte drømmer er midt i vogna. Årsaken til dette er at midten er langt nok fra enhver inngang, i tilfelle det er stopp på veien. I tillegg, du vil være trygg og sunn vekk fra badet og dufter.

derimot, hvis du reiser med sovende tog, det er mest sannsynlig at du ikke vil møte noen utfordring. Dette skyldes faktum, at sovende tog er A-B-tog, uten stopp underveis, og derfor, ingen avbrudd.

Milano til Roma med tog

Firenze til Roma med tog

Pisa til Roma med tog

Napoli til Roma med tog

 

Book A Place In The Middle Of The Carriage

 

9. Sett telefonen vekk

I dag er hele verden på mobiltelefonen din. Med uendelige apper og spill, den største utfordringen er å logge av og legge bort telefonen. Dette er spesielt vanskelig når du er på langtur, på et tog, med ingen steder å gå.

derimot, et av våre beste tips for å sove på toget er å legge telefonen i vesken, eller til og med i flymodus.

Milano til Napoli med tog

Firenze til Napoli med tog

Venezia til Napoli med tog

Pisa til Napoli med tog

 

10. Tips Hvordan sove på et tog: Ta med lesestoff

Ingenting gjør deg rolig enn en god historie, og det er akkurat det du trenger for en god søvn på toget. Ta med favorittmagasinet ditt, eller bestill på en togreise er et av de beste tipsene for å sove på et tog.

Når du leser, reiser tankene dine til et annet rom, innstilling, og hele dagens bekymringer forsvinner. En god lesning er en utmerket avslapningsøvelse, tar tankene dine av nøye detaljer. I en time eller to, du driver bort, og det er tilstrekkelig for å få deg til å sovne og drømme deg bort.

Amsterdam til Brugge med tog

Brussel til Brugge med tog

Antwerpen til Brugge med tog

Gent til Brugge med tog

 

Bring Reading Material

 

Her Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge en uforglemmelig togreise, med de beste setene og de beste prisene for en fantastisk søvn i toget.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "10 tips hvordan du kan sove på et tog" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-how-sleep-on-train%2F%3Flang%3Dno Deen– (Rull ned litt for å se inn kode)

Copyright © 2021 - Lagre et tog, Amsterdam, Nederland
Ikke la uten en gave - Få kuponger og nyheter !