Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 04/11/2022)

Uansett lengde turen - det være seg en helg strandferie eller en tre ukers Himalaya-tur - du må pakke en pose i alle størrelser, og du vil vite hvordan du organiserer, i denne bloggen vil vi fokusere på håndbagasjen din. Det er mye å vurdere når man skal avgjøre hva du skal ta: type og lengde på turen, din reiserute, været, størrelsen på bagasjen din, og eventuelle vektgrenser pålagt av transportmiddel. Og med så mange faktorer som spiller inn, det er lett å overpack eller under pakke, spesielt hvis du har ventet til siste øyeblikk. unngå overpacking, graver gjennom sekkene dine, og andre ulemper når du går ombord på toget med disse 10 tips om hvordan du kan organisere håndbagasjen.

 

Hvor å organisere håndbagasjen Tips 1: Hold dine reisedokumenter Separer

Dette er en av de viktigste tingene du bør vurdere når du bestemmer hvordan du skal organisere håndbagasjen. Hold dine reisedokumenter skille. Ikke bare er dette en praktisk ting å gjøre, men også en trygg ting å gjøre. Sett dem i en liten pose som er lett å fjerne fra håndbagasjen. På den måten trenger du ikke å grave når du trenger pass, billetter, eller penger.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

How To Organize Your Hand Luggage and Travel Documents

 

Organisere håndbagasjen Tips 2: Gjør en pakkeliste

Pass? Kryss av. Tannbørste? Kryss av. solkrem? For fred i sinnet som du har fått det vesentlige dekket, lage deg selv en sjekkliste for reiser noen dager før spenningen på turen setter inn!

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

List of How To Organize Your Hand Luggage

 

Organisere håndbagasjen Tips 3: unngå Flekker

Det er ingenting mer irriterende enn å ta så mye tid til å velge hvilke klær du skal ta bare for å finne at du kan ikke engang bruke dem! Aldri har dette problemet igjen. for det første bør du alltid sørge for at lys fargede klær er pakket innsiden ut, og for det annet, holde på hotell disponibel dusjhetter og bruke dem til å dekke bunnen av skoene dine.

Köln til Mainz Togene

Frankfurt til Mainz Togene

Berlin til Mainz Togene

Brussel til Mainz Togene

Avoid Clothing with Stains

 

Tips 4: Roll og vakuum Pack

For å spare plass og stoppe bretter, rulle klærne i stedet for å brette dem, deretter plassere dem i vakuum kompresjonsposer. For å bruke disse posene, sette klærne i, forsegle posen, deretter presse ut luften. Dette vil forlate deg med mye mer plass i kofferten og vil hindre skrukker.

Zürich til Chur Togene

Geneva til Chur Togene

Milan til Tirano Togene

Bergamo til Tirano Togene

Roll And Vacuum Pack

 

Tips 5: Oppbevaring Sikkerhet

Lås poser og holde dem låst. Ta dem med deg når du bruker toalettet. Hvis dette ikke er mulig, og du reiser alene, ta med deg alle verdifulle gjenstander. Aldri forlate kameraer, penger, elektronikk eller reisedokumenter ubevoktet.

Hold rommet låst mens du sover, hvis mulig. Ikke stol på fremmede. Selv en godt kledd fremmed kan vise seg å være en tyv. Hvis du sover i et rom med reisende du ikke vet, sørg for å sove på toppen av pengebeltet slik at du vil legge merke til hvis noen prøver å ta det fra deg.
Organize Your Hand Luggage in Safety

Tips 6: Bruk Emballasje Cubes

” Det er ikke mye som gjør at jeg føler meg som en organisert menneske så mye som å dele mine eiendeler i fargekodede kuber. Det er så herlig å vite nøyaktig hvor alt du brakte er så snart du pakke kofferten. Plus, du kan veldig enkelt flytte pakking kuber i skuffer av et hotell dresser og umiddelbart bli gjort utpakking og klar til å gå.” Richelle Szypulski, Senior assisterende redaktør

Luxembourg til Brussel Togene

Antwerpen Brussel Togene

Amsterdam til Brussel Togene

Paris til Brussel Togene

Organize Your Hand Luggage in Packing Cubes

Tips 7: Størrelse Begrensninger for håndbagasje

Ligner på flyene, mange tog har restriksjoner på mengden og størrelsen på poser som du har lov til å bære på. Generelt, du vil være i stand til å bære på all bagasjen, men togselskapet ditt kan kreve at du sjekker overflødig bagasje i tilfelle den overskrider begrensninger for bærestørrelse eller vekt. For de fleste tog, du kan bære på to poser om bord på toget, så lenge hver pose ikke overstiger 50 lbs eller er større enn 28 X 22 X 14 tommer. Små og personlige elementer som medisinsk utstyr og medisiner, puter, tepper, kjølere, og vesker eller poser under 12 X 12 X 12 inches vil ikke bli regnet mot håndbagasje grense.

 

Tips 8: Gadgets i håndbagasjen

Hvor pleier du å organisere alle dine elektronikk, kabler, og de vanskelige bitene som tar deg lang tid å grave ut i sikkerhet? Stappe dem i likhet med resten av oss? Vi vil, Hvis du ønsker å organisere håndbagasjen så få deg en stash av ziplock poser. Mobil lader, kameraet lader, adaptere, hodetelefoner - ta ekstra plastposer (det samme som du ville bruke for håndbagasje væsker) og bruke dem til å lagre elektriske artikler, ting for reise hjem (husnøkler, parkeringsbot, og bilnøklene), medisinering og andre løse tilbehør.

Venezia til Bologna Togene

Firenze til Bologna Togene

Roma til Bologna Togene

Milan til Bologna Togene

Gadgets In Hand Luggage

 

Tips 9: Hvordan å pakke bøker. Ikke!

Enten det er at steamy romantikk roman, spennende sci-fi, eller en hund eared reiseguide, last den ned før det er din tur. Selv om hjemme du er en papir til jeg dør sortere, spar plass og vekt for håndbagasjen, og ikke stole på wifi å hoppe tilbake inn i historien fra perfekt plassert strandstol, bare sørg for at det er på en vanntett dekket enhet.

Berlin til Rostock Togene

Hamburg til Rostock Togene

Schwerin til Rostock Togene

Wismar til Rostock Togene

kindle

 

Tips 10: Legg ut alt

Jeg er super rotete. jeg innrømmer det. og uorganisert! Men hva hjelper meg til å få hodet mitt rett selv når jeg pakke på helt til siste øyeblikk, er jeg tar deg tid til å legge alt ut før et element går inn i bagen min. Gruppere ting sammen på sengen min hjelper meg se raskt hvilke elementer ikke trekke sin vekt. Et par bukser som bare kan brukes med en topp, eller som krever sko jeg ikke allerede planlegger å pakke? Tilbake i skuffen, du går! Å se alt klart før jeg begynner også hjelper meg å passe ting inn i bagen min på en logisk måte. For meg, Dette betyr at du starter med mine bulkiest elementer, deretter kirsebær plukke lette elementer å brette inn i hullene rundt dem til å danne et solid underlag for å bygge opp.

Düsseldorf til München Trains

Dresden til München Trains

Nürnberg til München Trains

Bonn til München Trains

jeans, shoes, watch and more

 

Har disse tipsene hjalp deg å finne ut hvordan du kan organisere håndbagasjen? Vi vil gjerne vite! Bestill en togbillett gjennom Lagre et tog og knipse plukker av håndbagasjen etter bruk av disse tipsene!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “10 Tips Hvordan organisere håndbagasjen” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-organize-hand-luggage%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)