Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 24/01/2020)

Det var en gang, når budsjettet ikke spille en rolle i å velge reisemål (i det minste, ikke så stor av en rolle!) ting var lett; disse dager, hvis vi ønsker å reise, vi må være smart med måten vi håndterer vårt budsjett. Selv om toget reiser i Europa er det mest rimelig alternativ for alle som ønsker å oppleve den mest spennende (og avslappende!) måte å reise, det kan fortsatt være lommebok-problematisk situasjoner du ønsker å styre klar av.

Så, å hjelpe deg å få mest mulig ut av din reise, Vi har satt sammen en liste over hva vi mener er den beste penger å spare tips for tog reiser i Europa.

 

Ikke reise på Peak Holiday Times

Ja, dette bør gå uten å si, men det er ingen skade i å minne deg på det igjen. Når det gjelder å trene på reise i Europa, ferien du ønsker å styre klar av er primært jule, Nyttår, og påske samt august måned. For en grunn, de prisene skyte i været i løpet av disse månedene, så ... omgå dem litt.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

Hold deg til Øst-Europa når du reiser med tog i Europa

Selv råder deg til ikke å utforske deler av Europa du ønsker å se er litt urettferdig og usannsynlig, vi gjør det til din fordel. Tog reiser i Europa, vil du finne at alt på den vestre enden er måten dyrere enn den østlige blokken. Så, inntil lommeboken tykner, Leder øst og utforske beauties av denne siden av Europa!

MERK: Når du er i Øst-Europa, sørg for at du stopper ved Praha (Tsjekkisk Republikk), Budapest (Ungarn), Beograd (Serbia), Bucuresti (Romania), Zagreb og Split (Kroatia), Sarajevo (Bosnia og Herzegovina) og Moskva (Russland).

Nürnberg til Praha Togene

München til Praha Togene

Berlin til Praha Togene

Wien til Praha Togene

 

Unngå første klasse når tog reiser i Europa

Vi vil, åpenbart! Fortsatt, ikke være en av de reisende som “tilfeldigvis” sitter i første klasse. Hvorfor? Fordi du vil ende opp med å betale en svært kostbar bot hvis du blir tatt som vil koste deg mer enn første klasse billett selv!

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

 

Tog reiser i Europa Night

Book nattogene om tog reiser i Europa mellom land

nattogene, aka nattog er det mest kostnadseffektive alternativet for europeiske reisende. Ikke bare gjør du spare på prisen av seng, men du får også oppleve Europa fra et helt nytt perspektiv.

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Bologna til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

 

Pakke en piknik

Vi vil, Ikke bokstavelig talt en piknik, men en “stash” av mat hjemmefra, slik at du ikke trenger å kjøpe dyr mat om bord. Du vil spare en formue hvis du lager opp på godbiter på Rimi!

Köln til Frankfurt Togene

München til Frankfurt Togene

Hanover til Frankfurt Togene

Hamburg til Frankfurt Togene

 

Unngå å kjøpe avansert billetter på kortere reiser i fastlands-Europa

Når toget reiser i Europa, forvente korte turer til å være dyrere enn lange; fortsatt, Det er fordelen av ikke å måtte bestille på forhånd som legger til fleksibilitet av turen og thriftiness av det. Når du er ute og reiser i fastlands-Europa kan du kjøpe billett på stasjonen før ombordstigning på toget.

 

Save-A-Train er den beste måten å bestille fantastiske destinasjoner på billige priser og nyt tog reise i Europa med et stykke sinn.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-train-traveling-europe%2F%0A%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)