Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 19/08/2022)

Å være gravid er en av de mest fantastiske tidene i livet ditt. Det gjør det, derimot, kommer med visse begrensninger. Spesielt hvis du planlegger å reise mens du er gravid. Å bære og bygge en baby begrenser typen transport du kan bruke for å komme deg rundt, spesielt når du reiser mens du er gravid internasjonalt. Man kan ikke fly og mange andre former for reiser når man er gravid når man er over en viss måned, eller hvis du opplever komplikasjoner. Sørg for å ta med alt dette i reiseplanen for graviditet. En veldig enkel måte å komme seg til bestemmelsesstedet på når du er gravid via tog. Togselskaper tar ofte imot gravide, gjør det til et av de mest populære transportmidlene når du er ute og reiser mens du er gravid.

  • Tog Transport Er miljøvennlig måte å reise, Spesielt når Traser mens du er gravid. Denne artikkelen er skrevet for å opplyse om togreiser av Redd A Train, Nettstedet for de billigste togbilletter I verden.

Før du begynner

Før du selv begynner reisen med den lille ombord, ta deg tid til å forberede kroppen din på reise mens du er gravid. Prøv å gjøre så mye trening du kan, dette vil sørg for at kroppen din er i beste form å pusse opp til strenge krav til reisen. Å reise mens du er gravid kan ta mye ut av deg. Øv på tøying, og styrke kjernen og beina. Sove i reiserom er ofte mer trangt enn du er vant til, og det kan hende du trenger den ekstra fleksibiliteten for å bli komfortabel når du reiser mens du er gravid.

Amsterdam til London

Paris til London

Berlin til London

Brussel til London

 

Reiser mens du er gravid 1: Kontakt legen din

Før du legger ut på reise mens du er gravid, sjekk med dokumentet ditt at du faktisk er klarert for det. Husk å forklare at du er på reise mens du er gravid med tog og ikke med fly, da det sannsynligvis vil ha en stor forskjell i resultatet. Høyrisiko graviditeter og de som er veldig sent i tredje trimester kan bli nektet adgang til å reise mens de er gravide, så det er alltid best å ryddes på forhånd for å unngå skuffelse. Når du har alt klart, bestill din togbillett online.

Amsterdam til Paris

London til Paris

Rotterdam til Paris

Brussel til Paris

 

Doctor check

 

Traser mens du er gravid Tips 2: Planlegg nøye

Vi vet alle at hendelser som bryllup og fester ikke alltid faller innenfor din perfekte tidsramme, spesielt hvis du planlegger å reise mens du er gravid. Hvor mulig, derimot, prøv å sørge for at reisen din sammenfaller med den mest komfortable delen av svangerskapet. Første trimester er ofte plaget med kvalme, manglende matlyst og føler seg generelt forferdelig, noe som er dårlige nyheter når du er gravid. Tredje trimester er når du begynner å føle deg som en hval, og å stå i en hvilken som helst periode får føttene til å falle av. Tilsett hovne ankler, mangelen på søvn, og den stadig voksende bevegelsen til babyen sykler inn i det, og du kan ha en veldig ubehagelig tur hvis du reiser mens du er gravid. Andre trimester er vanligvis den beste tiden å reise på. Du er ikke for stor ennå, og i de fleste tilfeller, kvalmen har avtatt. Det er alltid best å reise mens du er gravid hvis du ikke bruker hele tiden på å kaste opp, eller legg deg!

Milano til Roma

Firenze til Roma

Pisa til Roma

Napoli til Roma

 

 

Reiser mens du er gravid 3: Ta med egne puter

Det er ikke lett å bli komfortabel når du er på reise mens du er gravid. Dette gjelder spesielt hvis det er litt senere i svangerskapet. Sørg for å pakke dine egne favorittputer til reisen din. Å ha egne puter vil ikke bare garantere mer komfort når man reiser mens man er gravid, men det vil også gi deg en følelse av kjenthet som hjelper deg med å føle deg mindre stresset. Å reise mens du er gravid kan gjøre ryggen, nakke, og stort sett alle deler av deg sår. La oss innse det, stort sett alt kan være stressende mens du er gravid, så prøv alltid å gjøre det gjøre ting så enkelt som mulig når du er ute og reiser mens du er gravid.

Milano til Venezia

Padua til Venezia

Bologna til Venezia

Roma til Venezia

 

Bring your own pillow when Traveling while pregnant

 

Traser mens du er gravid Tips 4: Hold til tidtabellen din

Å reise mens du er gravid kommer ofte med mange uforutsette forsinkelser. Du vet aldri hvordan du kommer til å føle deg om morgenen på turen, eller hvis kroppen din kommer til å trenge litt tid når du reiser mens du er gravid. Alt er mer stressende, og man kan ofte løpe sent. Tegn opp en tidsplan før togturen, og sørg for å legge til så mye ekstra tid i det som mulig. Målet å være tidlig nok forsinkelser som trafikk eller noe annet vil ikke føre til at du må skynde deg når du reiser mens du er gravid. Sikker, Det kan være vondt å sitte rundt og vente på toget ditt, men det er uendelig mye bedre enn å haste, mens du er gravid, å fange den.

Salzburg til Wien

München til Wien

Graz til Wien

Praha til Wien

 

Reiser mens du er gravid 5: Ikke stol på kjøpt mat

Alle slags ting kan sette mot magen når du er gravid. For ikke å nevne at det er en liste så lenge din arm over ting du ikke skal spise. Å ta med deg egen mat som en del av reiseplanen din, vil ignorere de fleste av disse problemene når du reiser mens du er gravid. Når du pakker dine egne måltider, du vet nøyaktig hva som ligger i den, og nøyaktig hva du kan forvente. Forsikre deg om at du pakker dem i en kjøleboks eller i en annen isolert emballasje for å holde den kjølig eller varm når du er på reise.

Nürnberg til Praha

München til Praha

Berlin til Praha

Wien til Praha

 

Food to eat while pregnant

 

Traser mens du er gravid Tips 6: Trippel sjekk medisinene dine

Den synkende følelsen når du innser at du har lagt igjen et viktig medisin, er noe som ingen av oss ønsker å oppleve, spesielt når du reiser mens du er gravid. Når du forventer, du kan bruke forskjellige medisiner i hverdagen. Disse kommer kanskje ikke umiddelbart i front når du pakker for reise mens du er gravid. Sørg for å ikke bare tredoble sjekk at du har mer enn nok medisiner for å reise mens du er gravid, men få noen andre til å sjekke dem for deg også.

Frankfurt til Berlin

Leipzig til Berlin

Hannover til Berlin

Hamburg til Berlin

 

Reiser mens du er gravid Tips 7: Ikke løft bagasjen!

Dette blir ofte oversett når du tenker på å reise mens du er gravid. Så ofte bærer vi bare en koffert eller en veske bare for å få det til og ut av veien. Bagasjen er tung, så å løfte den mens du er gravid er et nei-nei! Få noen andre til å gi deg hånd hvis du kan, ellers flagg ned en vakt for å hjelpe deg når du reiser mens du er gravid.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Traveling while pregnant

 

Traser mens du er gravid Tips 8: Ikke reis alene

Selv om du planlegger å ta en tur selv, prøv å knytte det til med en kollega eller en venn som trenger å reise til samme sted. Reiser mens du er gravid alene utsetter deg for enorme risikoer. Du vet aldri om noe kan gå galt, så du trenger et vennlig ansikt der for å hjelpe deg. Når du bestemmer deg for reiseplanene dine, prøv å inkludere minst en annen person som du stoler på å reise med deg.

München til Zürich Togene

Berlin til Zürich Togene

Basel til Zürich Togene

Wien til Zürich Togene

 

Reiser mens du er gravid Tips 9: Ta med litt musikk

Hele poenget bak være forberedt når du er på reise mens du er gravid er å redusere stress. Stress kan forårsake alle slags uvelkomne og usunne effekter på kroppen din. Sørg for å ta med deg litt musikk på toget. Popp inn hodetelefonene dine, og bare lene deg tilbake og slappe av når du kommer til destinasjonen. Husk å puste.

Luxembourg til Brussel Togene

Antwerpen Brussel Togene

Amsterdam til Brussel Togene

Paris til Brussel Togene

 

Bring Some Music and Headphones

 

Tips 10: Bestill billettene dine på forhånd

Forsikre deg om at du ikke bare bestiller billettene på nettet når du er gravid, men du får også de billigste togbillettene med Save A Train. Sørg for at du har trygghet når det gjelder å få de beste billettene, gjør det på forhånd på forhånd som mulig, og få riktige togbilletter er avgjørende for å ha en god opplevelse når du reiser mens du er gravid.

Düsseldorf til München Trains

Dresden til München Trains

Nürnberg til München Trains

Bonn til München Trains

 

Å være gravid er en fantastisk og til tider skummel opplevelse. På Lagre et tog Vi vil gjerne hjelpe deg med å glede deg over turen, planlegge på forhånd, og unngå potensielle fallgruver. Tfabler mens du er gravid med tog er en så fin opplevelse, og det burde ikke endre seg fordi du forventer baby!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “10 Tips for å reise mens du er gravid” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/tips-reise-pregnant/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)