Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 28/03/2021)

Disse Top Tips for å reise med kjæledyrene skal bidra til å lette din angst. Fordi la oss innse det, reiser med kjæledyr er stress! Men hva er mer stressende, er tanken på å forlate din dyr hjemme eller i omsorgen for andre. Åpenbart, ingen passer på dem slik du gjør! Ikke sant?

Det finnes mange alternativer for hva du skal gjøre når du reiser hjemmefra. hoteller hunde, ansette en vaktmester, eller overføring av byrden, riktignok en søt ett, til din venn er blant valgene. Dette er det mest vanlig at folk tyr til. derimot, noen ganger er det ikke noe annet alternativ, og du må reise med kjæledyret ditt. Selv om det kan være ganske vanskelig prosedyre, Lagre A Train har noen tips som vil hjelpe deg mens du reiser med kjæledyr!

 

Pet tips 1: Bring A Treat!

Hunden leker med hans leketøy

Reiser til et nytt sted kan og sannsynligvis vil være stressende for ditt kjæledyr. Så pass på at han fortsatt er så avslappet som mulig er nøkkelen til en behagelig reise for alle som er involvert. Ta med hans eller hennes faste leker, tepper, og andre gjenstander som kan gjøre hunden eller katten din komfortabel. Var de rolig og gjorde ikke noe galt? Sørg for at du belønne dem for å gjøre reiser med kjæledyr mer komfortabel i fremtiden.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

 

Pet tips 2: Men ikke Også mange Treats…

brudgommen før du reiser med kjæledyr

Jeg føler at dette er åpenbar, men jeg kommer til å stave det ut for deg uansett! Ikke gi dem en tungt måltid eller la dem drikke for mye vann slik at kjæledyret ikke vil ha lyst til å avlaste seg selv i en vanskelig sted! (Vi advarer om at du reiser med kjæledyr kan være vanskelig!)

Firenze til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

Firenze til Pisa Togene

Roma til Venezia Togene

 

Pet tips 3: Trening

kjører til og reise med kjæledyr

Enten du liker det eller ikke, disse topptipsene for å reise med kjæledyrene dine betyr at du må trene! Like før du begynner på reise, ta dem for noen kraftig mosjon! På grunn av den ekstra lang tur eller en intens spilletid med din kjære fluffy venn, han eller hun kan være litt for trøtt til å bekymre seg for ting. hvis du har fått en katt som ikke er så glad i å bli tatt for en joggetur, prøver å stimulere dem inne. Make-shift-leker kan for eksempel komme i form av støvmopper! Stol på meg… jeg har erfaring i reise med kjæledyr!

Berlin til Potsdam Togene

Berlin til Hamburg Togene

Frankfurt til Berlin Togene

Berlin til München Trains

 

Pet tips 4: Forskning Embassy Krav

hunden bonde

Ulike land har ulike krav. Mange land krever karantene perioder, så hvis du ønsker å tilbringe tid på å reise med kjæledyr, sørg for at du dobbeltsjekke dette! De fleste land krever skudd for rabies, Bordetella (kennelhoste), og parvo. Ring en ambassade og gjør din forskning på nettet for å se hva landets krav er, og sørg for å ha papirene hendig når krysset grensen.

Du kan undersøke reiser med kjæledyr og landets krav på PetTravel.com.

Brussel til Antwerpen Togene

Amsterdam til Antwerpen Togene

Lille til Antwerpen Togene

Paris til Antwerpen Togene

 

5. Få helseattest

Vet kontroll på en hund

Helseattester kreves av flyselskaper, grensemyndigheter, hoteller, pet-barnehager, og andre når du reiser med kjæledyr. I mange tilfeller, når du reiser med kjæledyr du trenger for å få helseattest innen 10 dager starter turen. Forskning de spesifikke kravene til din reiserute Før du besøker dyrlegen, slik at de kan omfatte alt nødvendig i sertifikatet.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

6. Hold en elektronisk kopi av kjæledyret helse Certificate

mange hoteller, reiseoperatører, pet barnehager, flyselskaper, og toll- og immigrasjons etater krever en trykt oversikt over ditt kjæledyr veterinærattest. I stedet for utskrift av store mengder kopier for alle mulige eksempel, skrive ut et par og holde en elektronisk kopi når du reiser med kjæledyr.

Myscha Theriault is a best-selling author and internationally-syndicated travel columnist who travels full-time with her science journalist husband and giant Labrador retriever. Med hennes elektronisk kopi hendig, hun er alltid klar til å produsere sin hundens helseattester etter behov.

“Hotellets forretningssenter skriver tillater meg å skrive ut en PDF-kopi av vår Labrador er skutt poster som kreves, for eksempel når vi trenger å bestille en ettermiddag med barnehage for henne fra veien. Det holder papiret rotet ned fra dag til dag, mens resterende forberedt på i siste liten endringer i vår tidsplan.”

Reggio Emilia til Firenze Togene

Genoa til Firenze Togene

Sestri Levante til Roma Togene

Parma til Firenze Togene

 

7. Forskning Lokale Vets

Bare i tilfelle noe skjer på veien, du ønsker ikke å være desperat å finne en pålitelig veterinær. Spill kontaktinformasjon for noen veterinærer i området du besøker før du begynner å reise med kjæledyr.

Genoa til Venezia Togene

Torino til Venezia Togene

Parma til Venezia Togene

La Spezia til Venezia Togene

 

Vi håper disse Top tips for å reise med kjæledyrene har lettet nervene litt! La oss få vite om du har noen andre gode tips å dele med Lagre A Train og samfunnet vårt. Vi vil gjerne høre fra deg!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “Top tips for å reise med kjæledyrene” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-traveling-with-your-pets%2F%3Flang%3Dno- (Rull ned litt for å se inn kode)