Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 02/09/2022)

Fredelig og hyggelig. To ord hører du sjelden foreldre bruker når du forteller det feriereiser historier med barn. Så, Vi har bestemt oss for å gi deg de viktigste tipsene for å reise med tog med barn i Europa.

Det er bare noe med tog som beroliger barn på en måte som fly- eller bilreiser ikke gjør. (Vi skrev en hel blogg på hvorfor togreiser er bedre raskeste og Bedre enn Kjøring Hvis du trenger mer overbevisende). Det samme gjelder for voksne også! familie tabeller, passerer landskaper, plass til å gå rundt, kafé fasiliteter, tid til å prate og fange opp og, gleden av gleder, ingen bagasje restriksjoner. Går av skinnen er trygg, komfortabel, og rimelig når planlagt på forhånd. Lær barna gleden av togreise fra en tidlig alder, og de vil bli levetid konvertitter. I mellomtiden, Her er tips for reiser med tog med barn i Europa.

 

Tips for reiser med tog med barn i Europa: Ta Aktiviteter for å oppta barna

Listening to Music is among the Tips for traveling by train with kids

 

Når du sykler et tog er gøy i seg selv og leter utenfor kan holde barna holdt i timevis, vi også foreslå å bringe noen aktiviteter også. Bestille på forhånd og sikre vindusplass med en tabell som gir deg mulighet til å spre fargebøker og snacks!

Noen anbefalte tog aktiviteter inkluderer:

  • tabletter: Ligner på et fly, en tablett kan være en fin måte å passere tiden. Mange tog i Europa tilbud gratis wifi, men tjenesten er ikke alltid garantert, så sørg for at du laste ned filmer og spill hjemme. På de fleste tog, nesten hver eneste sete har et utløp å holde elektronikk belastet, men lade dem hjemme uansett – og bringe hodetelefoner!
  • malebøker: farging bøker og fargestifter er en favoritt uansett alder.
  • spill: Hvis du kan ta seter med bord, det er rikelig med plass til å spille kort eller noen annen reise spill. I motsetning til flytrafikken, du trenger ikke å bekymre deg for turbulens, så velg din families favorittspill og gå spille. Dette kan være en perfekt mulighet til å faktisk fullføre et spill av Monopol!
  • Spill leker: Avhengig av barnets alder og interesse, bringe noen Matchbox biler eller andre figurer (tror Polly Pockets). Min sønn later bordet er en veddeløpsbane mens min datter setter opp sine små dukker å heie dem frem.

 

Paris til Lille Tog

Roma til Milano Togene

Hamburg til Berlin Togene

Genève til Paris tog

 

Tips for reiser med tog med barn i Europa: Ta hensyn til andre passasjerer

De aller fleste mennesker vil være svært forståelse hvis du har en gråtende baby eller en urolig pjokk som tar tid å roe ned. Ikke planlegger videre og la den lille i dybden av kjedsomhet på grunn av mangel på planlegging kan ikke få så mye sympati. Plan underholdning som ikke er påtrengende eller sannsynligvis vil gnist argumenter. Vi ønsker ikke å ha for å skrive tips for deg som reiser med tog med barn i Europa, som ikke tilhører deg…bare tuller!

Florence til Levanto Togene

Florence til La Spezia Togene

Roma til La Spezia Togene

Roma til Levanto Togene

 

Tips for reiser med tog med barn i Europa: reiser over natten?

prøver alltid å bestille et rom på en sovende tog. Tar nattogene er kjempebra, og søvn er vanligvis stor på grunn av den naturlige rock av toget. Det er også så spennende å gå i dvale og våkne opp i et annet land. Sleeping avdelinger varierer fra land til land, men hvis du er bare tre og ønsker ikke en fremmed dele med deg da du sannsynligvis må budsjettet å kjøpe en ekstra seng å holde soverommet privat.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

Tips for reiser med tog med barn i Europa: Tillat deg selv god tid ved henting av

All the family should read Tips for traveling by train with kids

 

De fleste togene vil bare stoppe for et par minutter maks på hver stasjon, så rundt fem minutter før du ankommer du bør være pakking ting, fengende sovende barn, å ta på frakker, og ta med poser fra overhyllen. Dette nivået av organisasjonen gir mye trygghet, spesielt hvis du har mange barn eller en mye bagasje. Hvis plattformen er opptatt, sikre at posene går av først ut av veien av dørene, så ta med barna ned etterpå for å hindre at noen går seg vill.

Brussel til Rotterdam Togene

Antwerpen til Rotterdam Togene

Berlin til Rotterdam Togene

Paris til Rotterdam Togene

 

Tips for reiser med tog med barn i Europa: Bring Your Barnevogn On Board

Kids Stroller On Board A Train

 

En annen grunn til å bruke tog i stedet for flytrafikken er at du kan spenne barna rett inn i vognen og rull dem rett inn på toget, uten hodepine av å måtte demontere og deretter montere vognen. Du kan noen ganger også parkere vognen i snack-området eller andre åpne steder på toget (slik som tilgjengelig område så lenge det ikke er okkupert av noen i en rullestol), som er nyttig for små barn som vil sove i sin barnevogn. Dette er en stor fordel i forhold til fly reiser som jeg finner å få et barn til å sove på et tog mye enklere.

Bremen til Nürnberg Togene

Leipzig til Nürnberg Togene

Hanover til Nürnberg Togene

Hamburg til Nürnberg Togene

 

Tips for reiser med tog med barn i Europa: Arrive Om 30 minutter Tidlig

En av de viktigste fordelene ved å reise med tog med barn i Europa eller andre steder i verden for den saks skyld. Er å gi deg selv tid til å komme! I motsetning til flytrafikken, du trenger ikke å komme fram til jernbanestasjonen for langt forut for sin tid. Når du reiser med barn, foreslår vi ankommer om 30 minutter for tidlig å få deg plassert, kanskje litt tidligere hvis baderoms stopp og snack pauser er på dagsorden. Typisk, ombordstigning prosessen vil ikke starte før 10 minutter før avgang på de fleste, men du ønsker ikke å rykke ut og finne deg selv kjører gjennom en opptatt stasjon.

München til Basel Togene

Zürich til Basel Togene

Bern til Basel Togene

Geneva til Basel Togene

 

Pakk snacks!

Muligens det viktigste tipset av alt. SNACKS! Mange av langdistanserutene har full-service spisebiler med mye barnevennlig mat – tror French toast, Grillet ost, kjøttboller med penne. På kortere ruter, tog har snackbarer som tilbyr smørbrød, bagels, sjetonger, og annet snacks. Det kan være lurt å pakke noen av barnas favorittsnacks uansett! Reiser med et spedbarn? Ta med babymat eller formel og spør mat-tjeneste ansatte til å varme den for deg. Du kan gjøre bestillinger for spisevognen kort tid etter boarding. Som alltid når man reiser med barn, bør du alltid ta med snacks og drikkevarer, Hvis du ikke kan få en reservasjon eller snackbaren bestemmer seg for å stenge ned bare når barna kunngjøre at de er sultne.

 

Klar til å trosse et tog tur med barna nå som du er bevæpnet med våre tips for deg som reiser med tog med barn? Flott! Bestill billetter med Lagre et tog, problemfritt!

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt? du kan enten ta bilder og tekst eller bare gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-travelingy-train-kids-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)