Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 28/05/2021)

Enten du har vært gift i mange år, eller er fortsatt i de tidlige fasene av en relasjon, hvert par kan dra nytte av kvalitetstid sammen. Det er spesielt hyggelig å gjøre en innsats for Valentinsdag. Reiser med tog er den perfekte måten å starte en romantisk og bryllupsreise getaway med din kjære. Kjør rolig gjennom landskapet eller over fjellene. Traverse forbi sjarmerende, gamle byer eller langs kysten av en glacial innsjø. Her er topp 5 mest romantiske togreisene i Europa. Hver tilbyr noe spesielt for Valentinsdag.

 

London til Venezia er vår første Romantisk togreiser

Venice, Italy

 

Dette togreise vil bringe deg og din kjære gjennom den frodige landsbygda. Da vil du ruller forbi de imponerende fjellene i Sveits og Østerrike. neste, vil du oppleve det vakreste landskapet i Italias Verona med tog før du endelig kommer til bredden av den venetianske Grand Canal.

 

Paris til Hyggelig, Frankrike

Provence, France Romantic Train Journeys

 

Snakker toget gjennom Frankrike vil du bli utsatt for den berømte farge og lys av landet. Fra lilla lavendel felt til Cote d'Azur blå vannet. Marvel på den måten som den gylne sollyset magisk fordyper alt, du er i for en godbit. Starter i den mest romantiske byen alle, Paris, din togreise vil passere drømmende kysten av dramatiske strender. Det vil du også se pittoreske landsbyer og solsikken og lavendel felt av Provence.

Lyon til Nice med tog

Paris til Nice Togene

Avignon til Nice Togene

Marseilles til Nice Togene

 

Firenze til Roma, Italia

Rome, Italy

 

Opplev tusenvis av år med kultur og to ikoniske italienske perler, alt i en romantisk eventyr. Se mesterverk og toskanske delikatesser i Firenze. Også, besøker kronjuvelen i Roma, Vatikanet. Hva kan være bedre?

Du og din kjære kan reise med tog mellom to fantastiske byer mens den praktfulle italienske landsbygden utfolder seg forbi vognvinduet ditt. Dette er absolutt en av de mest romantiske togreisene i Europa.

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Venezia til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

 

Levanto til La Spezia – topp 5 mest romantiske togreisene i Europa

Cinque Terre, Italy Romantic Train Journeys

 

Denne lille delen av jernbane serverer de fem italienske Riviera landsbyene i Fem land i dramatisk måte. Togturen er mindre enn en time hver vei, så ta toget en vei. Deretter kan du bruke den dag fotturer den fantastiske landsbyen-tilkobling stier tilbake til der du startet. Dette togreise er virkelig spektakulære med utsikt over Det liguriske hav, pastell landsbyer, terrasserte vinmarker samt levende felt.

Milan til Levanto Togene

Milan til La Spezia Togene

Siena til La Spezia Togene

Siena til Levanto Togene

 

Zürich til Innsbruck

Innsbruck, Austria Romantic Train Journeys

 

Begynn romantisk togtur i Zürich. besøk Bahnhofstrasse, en av de mest attraktive handlegater i verden, og kjøpe et minnesmerke. Beundre de bemerkelsesverdige verk av Van Gogh og Monet på høyt elskede Kunsthaus art galleri. Det er så mye for par å gjøre i Zürich før de koser seg inn i det naturskjønne togtur til Innsbruck. Reis langs bredden av Lake Zurich mot bemerkelsesverdig alpelandskap. Du vil også passere gjennom nydelig fjell enger og flotte utsikter. Hva kan være mer romantisk?

Zürich til Innsbruck Togene

Salzburg til Innsbruck Togene

Wien til Innsbruck Togene

Köln til Innsbruck Togene

 

Tenker på å ta en romantisk togtur med din kjære? Gå til Lagre et tog for å sjekke ut alle våre eksklusive priser og begynne å planlegge ditt neste eventyr!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-5-romantic-train-journeys-europe%2F%3Flang%3Dno– (Bla ned for å se inn kode)