Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 05/03/2021)

Reise hvor som helst er alltid fantastisk, og vi gjør det for å oppdage vakre byer, historien om et land eller kulturer svært forskjellig fra vår. derimot, du trenger ikke å gå langt fra hjemmet til oppdage vakre steder. Det er noen få europeiske tog turer med en unik sjarm som utvilsomt fortjener en plass på vår reise ønskeliste. Fra sjarmerende Europeiske byer til hovedsteder med rik historie og kulturelle påvirkninger, ta tid å finne ut hvilke byer å besøke.

 

Her er noen europeiske tog turer bør du ikke gå glipp av:

San Sebastian

Vi går til en litt varmere land, nærmere bestemt, til den vakre regionen Baskerland. Her finner vi hva andre europeiske kulturhovedstaden var i 2016: San Sebastian. Denne vakre byen ligger på nordkysten topper alltid verden diagrammer for sitt gastronomiske tilbudet og sin livlig natteliv. På den andre siden, surfing, parter og avslappet atmosfære er noe du vil forelske seg i. Det er vanlig å finn arrangementer om kunst, musikk, og danse i alle hjørner av byen. Derfor, det er en av de største i Spania og en del av våre europeiske tog turer for å besøke og tilbringe dagen med å utforske sine beste stedene og avslutt kvelden med en deilig middag og cocktails ved sjøen.

Du kan få med europeiske tog turer til san sebastian

Leipzig

I hjerte av Tyskland, omtrent en time fra Berlin, det er en annen by du bør ikke gå glipp av. Leipzig er i økende grad fremstår som det mest moderne og levedyktig alternativ til hovedstaden. Kanskje det er på grunn av sin strålende historie, knyttet til navn som Bach og Wagner; eller, kanskje, for sin store grønne områder, ennå ikke erobret av spekulative hender. Det kan også være for sin rolige sjel, der kunst og musikk er ekstraordinære. Såvidt flotte europeiske tog turene går, dette er absolutt verdt det.

Bremen til Leipzig Togene

Berlin til Leipzig Togene

Hanover til Leipzig Togene

Hamburg til Leipzig Togene

 

The West Rhinen Jernbane europeiske tog Tours, Tyskland

For alle som elsker frodige, knockout skjønnhet, slott, og solnedgang badet vingårder, denne naturskjønne strekningen langs Rhinen er der du bør gå. Togturen mellom tyske byer Köln og Mainz er en du vil huske for evig og alltid. Dets billedskjønne landskap vil ta pusten fra deg! sanne romantikere som tror på lykkelige avslutninger og eventyrlig magi vil elske den sjarmerende slott titte gjennom grønne vinmarker. Vesten Rhinen jernbanen er kjent verden over som en del av “Romantiske Rhinen” reise, så hvis du har noen du elsker å ta med, gjør det. Du vil ha en uforglemmelig tid, det samme som mange andre som har gjort Vestrheinbanen til en del av sine europeiske togturer.

Köln til Mainz Togene

Frankfurt til Mainz Togene

Berlin til Mainz Togene

Brussel til Mainz Togene

 

Lyon, Den franske europeiske tog Tours

Den vakre Lyon er den tredje største byen i Frankrike og den sanne dynamisk sentrum av landet. Det er definitivt en mer levelige og avslappet reisemålet enn hovedstaden, tilbyr underholdning på hvert hjørne. Lyon har alt: museer, restauranter, butikker, og originale butikker, samt en stort antall barer og klubber. Det er også en pulserende universitets by, vel verdt et besøk på europeiske tog turer. vakre bygninger med utsikt over elven Rhône, stor parker, og et miljø som kan skilte med ulike franske kulturelle påvirkninger - hva er ikke å elske?

Brussel til Lyon Togene

Paris til Lyon Togene

Marseille til Lyon Highspeed Train

Amsterdam til Lyon Highspeed Train

 

[https://www.youtube.comwatch?= Den mozmhlEKk0E

 

Toscana

Ingen europeiske tog turer er komplett uten ridning gjennom det vakre landskapet i Toscana. Denne regionen i det sentrale Italia tilbud fantastiske severdigheter og gir ganske mange severdigheter du absolutt må besøke. Fra de mest ikoniske renessansekunst av Michelangelo og Botticelli Mother Nature fineste verk i Apenninene, Toscana er fantastisk. En godt planlagt tog tur kan ta deg langs Tyrrenhavet kysten, eller lar deg se de berømte vingårdene i Chianti.

Milan til Chianti Castel Togene

Firenze til Chianti Castel Togene

Napoli til Chianti Castel Togene

Roma til Chianti Castel Togene

 

Lagre A Train hjelper du bestiller et tog til din destinasjon i 3 minutter, på billigste priser og lettet av ytterst ubehagelig reservasjonsgebyr!

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-european-train-tours%2F%3Flang%3Dno - (Bla ned for å se inn kode)