Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 24/02/2022)

Man kan kjenne fremtiden deres, ved å kjenne fortiden, og hvilken bedre måte å lære om fortiden enn å reise. Disse 10 beste reisemålene for historienerder er en fantastisk måte å lære om eldgamle kulturer på, og kanskje hvor fremtiden kan ta oss.

Gjemt borte i Kina, eller over hjørnet fra Colosseum, hvis du lytter oppmerksomt, vil du kanskje høre lederne av eldgamle imperier hviske de helligste hemmeligheter i verden.

 

1. Top History Geeks-destinasjoner: Berlin

Fra East Side Gallery til minnesmerket over det myrdede jødiske folket, det er stykker historie rundt hvert hjørne i Berlin. Dermed, den trendy byen har alltid vært sentrum for begivenheter i Europa. Derfor, bare inn 48 timer enhver historienerd kan lære om det sosiale, kulturell, og politiske begivenheter i Europa, bare fra å vandre rundt i Berlins landemerker og museer.

Dessuten, historieelskere kan velge mellom å besøke eller bli interaktiv med historien. For eksempel, i DDR museum, du kan åpne skuffer som viser fotografier og innsikt om livet i Øst-Tyskland. Å konkludere, fra den prøyssiske tiden til andre verdenskrig og Øst-Tysklandsmuren, Berlin er hjemsted for mange historiske steder av de viktigste hendelsene i historien.

Frankfurt til Berlin med tog

Leipzig til Berlin med tog

Hannover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

 

Walking the History Geeks Destinations: East Germany Wall

 

2. Roma

Med en 2000 års historie og 10 fantastiske historiske arkeologiske steder, Roma er et must-besøk reisemål for enhver historieelsker. Den italienske hovedstaden har historiske steder på hvert hjørne, fra Palatinerhøyden der Roma ble født til Forum Romanum og Colosseum. Dessuten, Colosseum er en av de mest kjente landemerker å besøke med tog i verden.

En gang sentrum for det romerske imperiet og det politiske livet, disse bemerkelsesverdige nettstedene trollbinder både historienerder og reisende. Det er ikke en eneste besøkende som ser på de fantastiske landemerkene som ikke ønsker å lære litt mer om historien bak Italias viktigste historiske steder.

Milano til Roma med tog

Firenze til Roma med tog

Venezia til Roma med tog

Napoli til Roma med tog

 

St. Angelo Bridge In Rome in the afternoon

 

3. Top History Geeks-destinasjoner: Vatikanet

Liten, men å vandre rundt i gatene og stedene fyller lett opp en hel uke, Vatikanstaten er et reisemål alle historieelskere bør besøke minst én gang i livet. Stedet hvor kristendommen kom til liv på et tidspunkt 2 tusen år siden, Vatikanstaten er fortsatt et pilegrimssted for både kristne og ikke-kristne.

Til tross for sin lille størrelse, staten av Vatikanet har mange historiske steder hvor du kan lære alt om kristendommens historie, Kunst, og byen. Fra historiene om menneskeheten i freskene i Det sixtinske kapell til St. Peterskirken, den beste måten å oppdage fascinerende historiefakta på er å følge kunsten. Du kan begynne reisen til tidenes begynnelse i de fantastiske verkene til renessanse- og barokkkunstnere.

Den beste måten å få mest mulig ut av historisk omvisning i Vatikanstaten er å bli med på en guidet bytur. Det er flotte guidede turer i Det sixtinske kapell og museer, St. Peterskirken sammen med klatring opp St. Peters Duomo for utsikt over byen, det er ingen bedre måte å oppleve dette unike historiske reisemålet i Italia.

 

Top History Geeks Destinations: The Vatican Museum Inside

 

4. St. Petersburg

De historiske hendelsene som skjedde i St. Petersburg formet Russlands kulturliv og sjel for alltid. Denne fantastiske byen er en av de beste 10 historie geeks destinasjoner rundt om i verden. Fra revolusjoner, Tsarer, palasser, og storslått arkitektur, St. Petersburgs landemerker er noen av de vakreste og mest fascinerende i verden.

Så, hvis du er en historienerd, en tur til St. Petersburg blir en episk reise som vil ta 300 år tilbake i tid. Du kunne velge mellom å lære livet til Romanov-familien, å ta en Putin-turné. I tillegg, man bør ikke glemme de store kulturelle aktivitetene, som klassisk ballett eller et folkloreshow. Musikkshow og danseforestillinger i St. Petersburg kan være en fin måte å lære om historien bak skaperne.

 

Savior On The Spilled Blood in good weather

 

5. Top History Geeks-destinasjoner: York

Ikke mange vet at York har en rik vikingarv i England. derimot, hvis du er en sann historienerd så vet du sannsynligvis litt om vikingene’ reise fra Skandinavia til England. Yorvik sentrum i byen York er en av de 10 topp historiske feriedestinasjoner i Europa. I 1976 arkeologer gjorde en forbløffende oppdagelse og fant relikvier etter vikinger’ hverdag og by.

Så, i dag kan du spore 1000 år tilbake til vikingtiden, og for en dag kan du leve etter tradisjonene, Språk, og kultur. Mens York har mange andre flotte attraksjoner og historie, Vikingenes historie gjør byen til en fantastisk historisk feriedestinasjon.

 

History Geeks Destinations: Yorkvik Center

 

6. Shaanxi

Forberedt på kamp, nær byen Xi'an, det er tusenvis av terrakottasoldater i naturlig størrelse. Terrakottahæren er en fantastisk åpenbaring fra 1974, og det mest fascinerende historiske stedet i Kina. Disse fantastiske soldatene ble laget for å følge den avdøde keiseren i hans etterliv.

En av tingene historieelskere vil bli fascinert av, er det faktum at Terracotta-soldatene ikke var den eneste oppdagelsen i Shaanxi. I tillegg til denne, arkeologer mener man kan oppdage hele byen Xi’an sammen med den første keiseren.

Dette 259 – Oppdagelse fra 210 f.Kr. er et must-see i Xi'an for enhver historienerd på dagstur fra Xi'an. På turen vil du lære om Qin Shi Huang, som begynte å planlegge og designe er et mausoleum i en alder av 13, da kom til tronen som den første keiseren av det forente Kina.

 

 

7. Top History Geeks-destinasjoner: London

Interessert i naturens historie, dronning Elizabeth, eller Jack the Ripper? hovedstaden i England er hvor du kan reise tilbake i tid til enhver periode i historien. Om andre verdenskrig, Svart historie, eller kanskje Stonehedge, er det som får deg til å se på historiekanalen, da vil London være perfekt for en historisk ferie.

Med så mange historiske landemerker i en by, du burde ikke overrasket over at London har de beste historiske turene i Europa. Derfor, du kan velge mellom palasser og parlamentsturer, Londons blodige fortidsturné, dagsturer fra London til Bath, eller Oxford, og til og med en morsom Jack the Ripper guidet tur. Alternativene er uendelige, så vær godt forberedt med gode gåsko, og iver etter å lytte og absorbere overraskende historiske fakta på nært hold på de mest interessante historiske stedene.

Amsterdam til London med tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

History Geeks Destinations: London in Fall time

 

8. Paris

Vakre hager, sjarmerende smug, fortryllende bygninger, og kafeer, Paris er skjønnhet og sjarm er uten sidestykke i hele Europa. Mens du vandrer gjennom de parisiske gatene, du kan aldri vite når du går inn i et historisk sted når du er i Paris. Med en historie som går tilbake til 600-tallet, Paris er et flott feriemål for historienerder.

Enhver historieelsker vet at den vakreste byen i Europa ble dannet hovedsakelig i middelalderen. Så, nesten hver eneste stein har spilt en rolle i dannelsen av Paris slik vi kjenner det i dag. Fra Saint Germain, Isle Catacombs of Paris, Maraisen, til Louvre, er bare noen av de viktige historiske landemerkene du kan besøke på din historiske ferie.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

Parisian Streets on a cloudy day

 

9. Top History Geeks-destinasjoner: Barcelona

Barcelonas vakre smug vil føre deg til fantastiske steder, ikke bare i rom, men også i tid. Barcelona er en nydelig by, kjent for Gaudis Sagrada Familia, Park Guell, og mange flere fantastiske landemerker. I tillegg til deres fantastiske arkitektur og design, landemerkene i Barcelona er fulle av historie.

Du bør begynne din historiske reise i Casa Amatller, Gaudis første kreasjon. Denne fantastiske casaen er et godt eksempel på Gaudis gotiske arbeid. I tillegg, Du kan også prøve å se mauriske påvirkninger i Casa Amatllers arkitektur. Sist men ikke minst, du kan besøke mange unike bygninger, i tillegg til et Picasso-museum, og romerske arkeologiske steder man kan klemme seg inn i en historisk ferie i Barcelona.

 

Mobile phone Picture of the Top 10 History Geeks Destinations: Park Guell

 

1O. Aten

Athen er et vakkert friluftsmuseum. Byen Pantheon er en 3 km lang fotgjenger, uten vegger, så du kan ganske enkelt komme nær og ta på relikviene fra en av de tidligste kulturene i verden. Andre fantastiske historiske steder inkluderer Zeus-tempelet, det gamle teateret i Dionysos, og den mest imponerende av alle, Akropolis.

Filosofers ånder strømmer gjennom oliventrærne, fjellene, og alle historiske steder i Athen. Så, hvis du er opptatt av gresk mytologi, fascinerende gresk historie, og den tidlige sivilisasjonen, da er Athen det perfekte historiske reisemålet for deg fra toppen 10 historie geeks destinasjoner i verden.

 

Filming The Pantheon In Athens

 

Vi kl Lagre et tog vil gjerne hjelpe deg med å planlegge en tur til disse 10 Top History Geeks-destinasjoner.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "10 Top History Geeks Destinations" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Ftop-history-geeks-destinations%2F – (Rull ned litt for å se inn kode)