Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 16/12/2022)

nyskapende, økonomiske muligheter, kreative hoder, og beste markedsrekkevidde er de beste funksjonene for et blomstrende oppstartssenter. Disse 12 topp oppstartshuber over hele verden tiltrekker seg de mest talentfulle hjernene for å etablere og gi næring til sine gode ideer, IT-team, og forbindelser for å presse frem fantastiske startups. Fra Shanghai til Berlin, disse toppstartøkosystemene er de sterkeste i verden.

 

1. Topp oppstartshuber over hele verden: Barcelona

Populær blant utenlandske startup-gründere, Barcelona, er en av de mest mangfoldige oppstartshubene over hele verden. for det første, Barcelona tilbyr best valuta for pengene, når det gjelder leie av kontorlokaler, tilkoblingsscene, forskrifter, og investeringsvekst. for det andre, Barcelona har det største antallet talentfulle teknologigründere, enda mer enn Tel-Aviv. For det tredje, blant de mange europeiske startup-hubene, Barcelona handler om å vike plass for kvinnelige grunnleggere, utviklere, og digitale fagfolk.

Alle de ovennevnte plasserer Barcelona på toppen 5 oppstartshuber over hele verden, og det 7. raskest voksende teknologisamfunnet i Europa.

Lovende startups i Barcelona:

x1 Vind, Amenitiz, Koa Helse.

 

Promising Startups in Barcelona

2. Moskva

Som en av de mest folkerike byene i Europa, Moskva har en massiv økonomi, og grobunn for store sinn å komme sammen. Dessuten, Moskva er en kosmopolitisk by, glamorøs, spennende, ung, på samme nivå som London og Paris.

Så, Moskva tiltrekker seg mange unge gründere fra hele verden, å jobbe kombinere krefter med de lokale talentene i oppveksten samarbeidsrom i byen. Dermed, det banebrytende antallet startups i Moskva har nådd et fenomenalt 1900.

 

Bridge in Moscow

 

3. Topp oppstartshuber over hele verden: Paris

Med flotte samarbeidsplasser, forbedret regelverk, økonomiske alternativer, og fantastiske inkubatorer, Paris er et voksende knutepunkt for startups i Europa. Mens byen er en kjent motehovedstad, det har blitt et flott økosystem for startups.

Denne enorme økningen er takket være verdenskjente universiteter, spesielt ingeniørfakultetene og talentfulle kandidater. I tillegg, nettverket av inkubatorer som Silicon Sentier og dets berømte La Cantine samarbeidsrom. Med slike fordeler, Paris topper de kunnskapsrike europeiske teknologiknutepunktene.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

 

Paris is a Top Startup Hub

 

4. Singapore

Moderne, miljøvennlig, en magnet for utlendinger, Singapore er en av de beste byene å bo i og starte din egen oppstart. Dessuten, Singapore har blitt anerkjent av mange forretningsmenn som det beste stedet i Asia for å vokse virksomheten din, skyve Hong Kong til side i konkurransen.

 

Skyscrapers in Singapore

 

5. Topp oppstartshuber over hele verden: Berlin

I 2016 partybyen Europa vant over Paris som det nest største startup-huben i Europa. Oppstartsøkosystemet i Berlin har blomstret siden den gang, med antallet nye startups som vokser hvert år, uten unntak. Den lave kontorlokalleien, og enkelt visum, få mange gründere til Berlin, plasserer byen i toppen 10 viktigste oppstartshubene over hele verden.

Byen er kjent for sin alternative klubbscene, unikt kunstsenter, så åpenbart, byens atmosfære og infrastruktur er en flott base for startups å dukke opp hver dag. Dessuten, det er mange muligheter for gründere til å promotere sine startups, få en ny finansieringsrunde, og knytte forbindelser på de mange arrangementene som skjer i Berlin.

Berlins lovende startups:

Omio, Coachhub, infarm

Frankfurt til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

Berlin's Promising Startups

 

6. London

En av de ledende startup-hubene i Europa, London har blitt rangert som nummer 1 for de siste årene i antall aktive startups. London leder innen teknologi- og finansstartups, med en årlig investeringsrekord på 8.4 milliarder euro inn 2019.

Mens London er et av de dyreste oppstartsøkosystemene over hele verden, mange startup-gründere velger det gang på gang, takket være den fantastiske tilgangen til finansiering. Dessuten, Londons restauranter, puber, arrangementer, er en flott plattform for å skape forbindelser i en avslappet atmosfære.

Londons lovende startups:

Overføringsvis, Revol, Hopp inn.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

London's Bridge and River

 

7. Topp oppstartshuber over hele verden: Tel Aviv

Med den høyeste oppstartstettheten i verden, av 1 oppstart for hver 154 innbyggere, Tel-Aviv er en av de beste 7 oppstartshuber over hele verden. En av grunnene til at Tel-Aviv rangerer som et ledende knutepunkt for oppstart, er at byen kan skryte av utenlandske R&D sentre, kreative hoder, og flerspråklige selskaper.

Derfor, det er ikke overraskende at Tel-Aviv har mer enn 60 startups notert på NASDAQ. Tel-Aviv topper AI- og cybersikkerhet-startups, heve $2.9 Milliarder inn 2020 alene. Så, hvis du har som mål å komme inn i Tel-Avivs oppstartsnasjon, vær forberedt på tøffe forhandlinger med de voldsomme israelske forretningskvinnene og mennene.

Tel-Avivs lovende startups:

Wix, mandag, og mange flere.

 

8. Silicon Valley

Den ultimate oppstartshuben i verden er Silicon Valley. Det beste stedet på jorden for å bygge din egen oppstart og få motorene i gang er i Nord-California. Berømt over hele verden for sitt innovasjons- og teknologisenter, San-Fransisco er den beste oppstartsinkubatoren.

Noe av det viktigste for at startups skal vokse og blomstre er solide og vennlige regelverk. Med andre ord, en startup kan ikke trives med mindre dens ideer, utviklingen, og sinnene er bevoktet av loven. Dermed, Silicon Valley tiltrekker seg mange sinn fra hele verden, og det er ca 40,000 startups basert i Silicon Valley.

 

Silicon Valley USA

 

9. Topp oppstartshuber over hele verden: Amsterdam

Liberal, innbydende, og livlig, gatene og kanalene i Amsterdam er ganske livlige og inspirerende. I en by som kan skryte av åpenhet, kreativitet, og kunst, du vil ikke bli overrasket over å høre at Amsterdams oppstartshub er en av de mest blomstrende i verden. Rangert som den 4 mest kreative by over hele verden, Amsterdams stabile digitale utvekslingsplattform tiltrekker startup-gründere fra hele verden.

Så, hvis du er ute etter å investere, eller utveksle ideer med de mest ressurssterke sinnene, Amsterdam bør være ditt reisemål for oppstartsinvesteringer.

Lovende startups i Amsterdam:

Dr., Dyme, Flygning.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Top Startup Hubs In Amsterdam

 

10. Shanghai

Den kinesiske hardtarbeidende mentaliteten har vært en del av byens natur og fantastiske evne til å stelle 15 bybaserte enhjørninger. Mens de lokale myndighetene er kjent for sine strenge regler, oppstartsarrangementer som Startup Weekends og Barcamps i Shanghai skaper en grobunn for grunnlaget for lokale enhjørninger.

Dessuten, Shanghais aksjemarked jobber kontinuerlig med å tiltrekke seg nye startups, og skaffe stor finansiering. Fra e-handelsapper til e-læring, Shanghais startups’ navet kan skryte av allsidighet og innovasjon.

Lovende startups i Shanghai:

Liulishuo, Pinduoduo, rød.

 

Shanghai At Night

 

10. Topp oppstartshuber over hele verden: Hong Kong

Med flotte oppstartskonferanser, lave skatter, og renter, Hong Kong er et blomstrende oppstartsøkosystem i Asia. Kjent som den mest vestlige byen i Asia, Hong Kong er moderne, full av fantastisk utsikt og skyskrapere, så himmelen er grensen. Mens Hong Kong er kjent for sin fantastiske skyline og futuristiske utsikt, oppstartens landskap er for det meste finans og fintech.

Dermed, blant de mange enhjørninger i byen, du vil for det meste se Fintech-enhjørninger, sammen med programvare $ Data. I tillegg til å stelle lokale talenter, de lokale samarbeidsrommene i Hong Kong er mest innbydende for lyse utenlandske sinn. Kokong, The Hive Hong Kong, The Good Lab er bare noen av de fantastiske samarbeidsrommene, jobber for å samarbeide og lokke gründere fra utenfor Asia.

Lovende startups i Hong Kong:

Gatcoin, kontanter deg, IP Nexus.

 

Startup Hub In Hong Kong

 

11. Beijing

Opprinnelsen til Xiaomi, Beijings skyskrapere er der innovasjon, tech, og talent møtes for idédugnad. Den futuristiske designen til Beijing er inspirasjonen for det travleste startups-huben i Asia. Derfor, i byen alene er det flere enn 30 enhjørninger, grunnlagt av byens begavede sinn.

Dessuten, Beijing skiller seg ut blant 12 topp oppstartshuber over hele verden i sine unike og fremskrittsteknologier. For eksempel, Beijings’ oppstartsøkosystemet er rikt med enhjørninger som vever sammen dyp læring og maskinlæring, sammen med kunstig intelligens.

Lovende startups i Beijing:

WeChat, Baidu, ByteDance.

 

Sunset In Beijing

 

12. Topp oppstartshuber over hele verden: München

Å ha en av de beste 3 godt sammenkoblede oppstartsscener, München har et flott oppstartsøkosystem. I tillegg til å være et fantastisk sted for å knytte forbindelser og skape støttemuligheter, München har et snitt på 290% investeringsvekst årlig.

Følgelig, München har et av de høyeste antall startups i verden, ulike jobbmuligheter, og de beste startups i Europa.

Düsseldorf til München Trains

Dresden til München Trains

Nürnberg til München Trains

Bonn til München Trains

Startup Hub In Munich

 

her på Lagre et tog, vi deler gjerne toppen med deg 12 Startup Hubs over hele verden.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt “Topp 12 Startup Hubs over hele verden”Inn på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/no/top-startup-hubs-worldwide/ – (Rull ned litt for å se inn kode)