Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 28/01/2022)

Luxembourg by er en magisk kombinasjon av gammelt og moderne kombinert med lokalt og globalt, enkelhet og luksus. Det er trygt å si at med alle disse eklektiske alternativene, det er ingen sjanse for at du vil bli lei. Det er derfor det var vanskelig for oss å nevne bare Topp 5 ting å gjøre på et kort besøk til Luxembourg. Men, vi skal gi det en gå!

 

1. Historie, Kunst & Kultur

Denne nydelige byen tilbyr en spennende blanding av historie, kultur, Kunst, og naturlig landskaper. Med mange av EU-kontorer og avdelinger arrangert i Luxembourg by, det er en reell flerkulturelt perspektiv til denne byen.

Med sine mange utstillinger og museer, slott, og festningsverk, Luxembourg kombinerer en utrolig variasjon interessante kulturelle steder. Kultur og kunst av Luxembourg er en sann refleksjon av befolkningen, er multi. Luxembourg kan være stolte av sin verdensomspennende unike kulturelle aktiviteter som varierer fra art og tradisjoner til show og festivaler. For å gjøre det enklere for deg å oppdage kunst og kultur i Luxembourg, Luxembourg for turisme skapte Luxembourg-kort: fri tilgang til mer enn 60 kulturelle steder i Luxembourg og Greater Region.

Som en del av Top 5 ting å gjøre på et kort besøk til Luxembourg, du bør definitivt besøke Letzebuerg bymuseum. Museet ligger i fire historiske bygninger. Den permanente utstillingen “The Luxembourg Story” illustrerer mer enn tusen år lange historie av hovedstaden i Storhertugdømmet. Ved siden av mange originale gjenstander, Utstillingen viser utviklingen av byen ved hjelp av en rekke urbane modeller. Midlertidige utstillinger holdes jevnlig på to andre nivåer av museet. Husk å sjekke ut hva de er når du besøker!

Antwerpen til Luxembourg Togene

Brussel til Luxembourg Togene

Metz til Luxembourg Togene

Paris til Luxembourg Togene

 

2. Bock Casemates - Casemates du Bock

visit the wall when you do a short visit to Luxembourg

Casemates du Bock er ganske lett tilgjengelig under tidligere slottet, Bestigning av Clausen. Den Bock Casemates er en 17 kilometer lang tunnel, opprinnelig skåret ut av fjellet ved spansk mellom 1737 og 1746. Kasemattene er kjent for sin historiske betydning i Luxembourg, være en ly for mer enn 35,000 lokalbefolkningen og tusenvis av soldater under første verdenskrig og andre verdenskrig. Bestående av atmosfæriske passasjer og imponerende fjell trapper, den historiske tunnel av Casemates er en UNESCOs verdensarvliste. Lade disse mobiltelefoner og pakke den bagen. Dette er en må-se på Top 5 ting å gjøre på et kort besøk til Luxembourg!

Köln til Luxembourg Togene

Frankfurt til Luxembourg Togene

Amsterdam til Luxembourg Togene

Rotterdam til Luxembourg Togene

 

3. Religiøse arv i Luxembourg

Quirinus chapel is a must on a short visit to Luxembourg

De som er interessert i religiøse arv må besøke Quirinus kapell. Et gotisk pilegrimskapell ble reist i 1355 og dels hugget i bergarten. På sitt nettsted, Det var opprinnelig en hedensk alter som romerne senere tilbedt som en tidlig kristen helligdom. En stein kilde overspenning her. Folk tilskrives en gunstig herding makt til sine farvann i tilfelle øye plager.

Siden det 11. århundre, området har blitt innviet til St. Quirin og fra begynnelsen av det 13., tjenester ble holdt i de to grottene i kapellet.

Den gotiske pilegrims kapellet ble reist i 1355, mens taket og de små klokketårnene ble lagt til etterpå, på slutten av det 19. århundre.

St Michael kirke er den eldste kirken i Luxembourg byen og ble ødelagt og rekonstruert flere ganger i løpet av de siste århundrene. Saint Michel kirke er en av de eldste religiøse bygninger i Luxembourg. Bygningene historie datoer tilbake til 1987 når Greven av Luxembourg reist et lite kapell innenfor sine slottseiendommen. Den foreliggende kirke kombinerer en romansk fasade med gotiske strukturelle elementer og barokk interiør. Legg merke til de spisse buer i skipet. Store glassmalerier. En rekke religiøse skulpturer. Og den enorme Jomfruens maleri montert på den barokke alteret.

 

 

4. Palais Grand-Ducal på et kort besøk til Luxembourg

Hvis arkitektur er noe for deg, da må Palais Grand-Ducal være en del av toppen 5 ting å gjøre på et kort besøk til Luxembourg. Som den opprinnelige residensen til Storhertug og kongefamilien, Storhertugpalasset i Luxembourg City er et fantastisk stykke arkitektur, bygget i det 16. århundre under den flamske renessanse. Palassets interiør synes å være en utsøkt kombinasjon av en rekke stilarter. En delikat samspill mellom romantisk og middelalder-gotisk stil, og industrielle lysdesign ved tysk industridesigner – Ingo Maurer.

 

5. The Chocolate House i Luxembourg by

Chocolate house in Luxembourg

The Chocolate House i Luxembourg er kjent for sin sjokolade selvfølgelig. Men foruten søte biter og et utvalg av kaker, Du kan også nyte sine salte paier og salater. Når terrassen er full, du kan alltid sitte inne i første etasje eller oppe.

The Chocolate House ligger foran Grand Ducal Slott. Så ta ditt sete og nyte en Hotchocspoon. Vi er sikker på at du vil gjøre Chocolate House din favoritt spillested. en uforglemmelig, superlativ erfaring, på alle punkter.

*ekstra tips:

For en ekstra mengde moro, ikke gå glipp av Sommer i Byfestivalen. Det foregår fra slutten av juni til begynnelsen av september. I denne perioden kan du nyte gratis konserter, markeder, utstillinger, og sport arrangementer over hele byen.

 

Ta tog til Luxembourg hjelp SaveATrain! Den raskeste og enkleste stedet å bestille dine eventyr rundt om i Europa.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-things-short-visit-luxembourg%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)