Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 31/03/2021)

Reiser rundt i Europa med tog er en lang tradisjon som ikke kommer bort i all hast – Togene er den raskeste, mest miljøvennlige, og mest effektive måten å flytte fra sted til sted. Selv om våre tog billett system tar smerten ut av organisering tog reiser, mye planlegging og forberedelser rester. For å hjelpe deg å planlegge den perfekte tur rundt i Europa, Her er våre beste tips for å reise Europa med tog.

 

Planlegg ruten din når du Reis Europa med tog

Å reise til Europa med tog i 2020 det er viktig å vurdere å planlegge ruten og hvor mye tid du vil bruke på hvert reisemål. Hvis Amsterdam, Berlin, London, Milan, Paris, og Venezia er på absolutt må-se liste, regne ut den mest fornuftige ruten å gjøre dette skje. Lag en liste over steder du ønsker å se, og på den måten kan grovt kartlegge turen. Bestem deg for dine datoer og hvor mange dager du vil bruke på hvert sted for å fullføre reiseruten.

Milano til Comosjøen Togene

Torino til Comosjøen Togene

Padua til Comosjøen Togene

Venezia til Comosjøen Togene

 

Ikke prøv å pakke din reiserute med for mange destinasjoner

En av de verste tingene du kan gjøre når du reiser Europa med tog er å prøve og passe på for mye. Det er en naturlig tendens til å prøve og syltetøy så mange byer og land som mulig i din tur, derimot, det er ingen vits i å ta turen hvis du ikke kommer til å oppleve hver destinasjon riktig! pakking for mange destinasjoner i din reiserute kan være kostbart og kan slå ferien til en flekk av hotellinnsjekkinger og check-outs.

Det er mer viktig å nyte hvert stopp til fulle enn å prøve og passe for mye i. Du vil spare på transport og få mer tid til å utforske ditt reisemål.

Brussel til Brugge tog

Antwerpen Brugge Togene

Halle to Brugge Togene

Gent til Brugge Togene

 

Sjekk valuta

Når du planlegger ruten din til å reise Europa med tog, sørg for å sjekke valutaene til land. Ikke alle land i Europa bruker Euro. Selv enkelte EU-medlemmer, slik som Bulgaria og Kroatia, fortsatt bruke sin egen valuta som er spesifikk for sitt land. Sjekk ut denne listen over Euro og ikke-eurolandene.

Frankfurt til Praha Togene

München til Praha Togene

Berlin til Praha Togene

Wien til Praha Togene

 

Bestill overnatting på forhånd

Selv om det er mulig å bestille hoteller og herberger som du flytter fra sted til sted, Vi foreslår at du prøver ditt beste for å ikke komme noen vei med ingen overnatting sikret. Prøv å bestille din vandrerhjem/hoteller i forveien for første ett til tre byer, spesielt for populære byer i høysesongen som Berlin og Praha. arrangementer, som for eksempel festivaler i byer, har også en effekt på tilgjengelighet. Ikke bekymre deg for overnatting betyr at du kan bruke din tid på å gjøre flere ting, som sightseeing og nyter fritiden!

Frankfurt til Köln Togene

Brussel til Köln tog

Wien til Köln Togene

Hanover til Köln Togene

 

Over natten så mye som mulig – Reis Europa med tog

Hvis bare du planlegger å tilbringe bare én dag i en by, prøve å komme dit med nattog. Du ønsker ikke å tilbringe din tid i løpet av dagen på reise Ved å ta et nattog, du kan spare penger på overnatting og kan ha mer tid til å utforske din destinasjon. Når du bestiller din overnatting togbillett sørg for å sjekke hvor lang tid det tar å komme seg fra ett sted til et annet.

 

 

Snakk med folk sammen med Travel Europe med tog

Sørg for å snakke med lokalbefolkningen eller andre passasjerer på din togreise. Informasjonen som de vil gi deg kan være mer verdifullt enn noe du finner i en travel guide. Ved å snakke med andre, du kan være oppmerksom på beste stedene å spise, å gå ut og danse, skjulte perler, flott sightseeing steder, og den enkleste måten å komme seg rundt.

 

Planlegger du å reise Europa med tog i 2020? Kom i gang ved å holde deg oppdatert med den beste tog billetter på vår Facebook og Twitter sider, eller besøk oss Lagre A Train online for enestående tog fares over hele Europa

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-tips-travel-europe-train-2018%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)