Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 31/03/2021)

Frustrasjonene og det tidssvinnende elementet ved flyplassinnsjekkingskøer og trafikkork til flyplassen er alt for godt kjent for forretningsreisende. Uansett om du skal på en kort Forretningsreise med tog eller en lengre en som vil ta flere timer eller dager, reise Train Forretnings er ofte billigere og raskere enn andre former for reiser. Men hastighet og pris er ikke de eneste fordelene på toget. Se alle fordelene under.

 

Kvinnen smilende mens du gjør Train Business Travel

Spare penger:

Forskning viser at de mest populære business-relaterte reise metoden er med tog, mot luft og leiebil reise. Tog Forretningsreise er den raskeste transportmiddelet for over halvparten av reisene (en gang luftinnsjekking og ankomsttider ble tatt i betraktning) og koster nesten en femtedel av pris for fly og en tredjedel av kjøring til destinasjonen.

Forretningsreisende og kjøpere av bedriftsreiser har mulighet til å kutte reisekostnaden enda lenger og bestille billetter på en måte som gjør reisen så behagelig som mulig for passasjeren. Prøve Online togbilletter booking med SaveATrain og videre planlegging er den beste måten å få fantastiske tilbudene!

Rimini til Milano Togene

Roma til Milano Togene

Torino til Milano Togene

Venezia til Milano Togene

 

Maksimer tiden din når du reiser på forretningsreise:

Når du reise med tog vil du ha muligheten til å bestille en Tabellen sete på forhånd som betyr at du kan fortsette å jobbe mens du er på reise, maksimere din tid ut av kontoret!

Brussel til Paris tog

London til Paris tog

Marseille til Paris tog

Amsterdam til Paris tog

 

forsinkelser:

Sjekk siste reisen informasjon online eller registrer deg for SMS-varsling. Du vil bli varslet om eventuelle forsinkelser eller problemer underveis før avreise til stasjon.

Salerno til Firenze Togene

Lecce til Firenze Togene

Bari til Roma Togene

Genoa til Firenze Togene

 

Tog Business Travel Lounges:

Noen togstasjoner tilbyr business class salonger hvor prioriterte kunder kan slappe av og tilgang wifi og arbeidsarealer. Ankommer for turen litt tidlig? Dra nytte av disse mellomrom for å få unnagjort litt arbeid mens du venter.

Köln til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

WIFI:

Togreiser kan tilby mange anleggsbaserte fordeler forretningsreisende. Et eksempel på dette kan inkludere i-stasjonen og på toget Wi-Fi. Dette gjør det mulig for passasjerene å holde kontakten mens du er på farten. Noe som ikke er mulig hvis du reiser med bil.

Schiphol til London Trains

Rotterdam til London Trains

Paris til London Trains

Brussel til London Trains

 

En av de beste måtene å starte riktig tog forretningsreiser er ved å kjøpe togbilletter online hjelp Save-A-Train !

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-business-travel%2F%0A%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)