Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 11/04/2022)

Polemikken på trene versus buss i Europa er en never-ending tema, alle har sin egen mening. Men, vi selv snakker om sikkerhet, og hvis vi er - er det nok? Sikkerheten til vår valgte transport skal alltid komme først, og vi ta det i dag. Som oftest, folk har en tendens til å nærme seg dette emnet på en annen måte, avhengig av deres egne reisepreferanser. Lengre, de siste nyhetene vi hører om ulykker rundt om i verden faktor i, også. Mens du vil sjelden høre var det et tog krasjet et sted, det skjer. Akkurat som det gjør med luft, bil, buss og andre transportmidler. Likevel, Statistikken er klar - offisielt, toget er en av de sikreste transportmetoder i disse dager! Det samme sikkerhetsnivået gjelder for flytrafikken mens alle andre transportmidler kommer etter.

 

Er tog en av de sikreste transportmåtene i alle land?

Nei, det er ikke. Ikke alle rails og tog er av samme kvalitet. Når vi snakker om togreisen sikkerhet, vi snakker vanligvis om det i sammenheng med et bestemt land. Som regel, togreisen er veldig trygt, men det skader fortsatt ikke å sjekke tilstanden til landets skinner og tilkoblinger hvis du vil reise med tog.

For eksempel, bare syv år siden US-. telles 32,367 dødsfall road, 570 dødsfall jernbane, og 485 luft dødsfall. Dette er bare grove tall, men de tegner et ganske opplagt bilde som viser at toget reiser og flytrafikken er både betydelig sikrere enn reiseveien.

Hvis du reiser rundt i Europa, sjekk ut disse overraskende tog fakta.

Interlaken til Zürich Togene

Lucerne til Zürich Togene

Bern til Zürich Togene

Geneva til Zürich Togene

 

Tog er en av de sikreste transportmidler 1

 

Hva er den minst trygge transportmidler?

Det burde være en motorsykkel. spøkefullt (Ikke at det er noe morsomt der) leger vanligvis refererer til motorsykler (d.v.s., ulykker forårsaket ved å ri en) som “Donor sykluser.” Tilsynelatende, disse ulykkene er vanligvis så hyppig og dødelig at de produserer mange organdonorer. reiser i noen av de raskeste tog i Europa ikke forårsaker så mange ulykker.

München til Berlin Togene

Frankfurt til Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

train car bike

 

Hvordan kan jeg være sikker på at toget er en av de sikreste moduser Transport nå?

Her er noen av de viktigste årsakene til at toget er en av de sikreste transportmidler:

Færre ulykker

Når begge jernbaner og tog er tilstrekkelig ivaretatt (d.v.s., regelmessig service, vedlikeholdt, erstattes ved behov, etc.), vil du sjelden gang være vitne til noen ulykker med dette betyr for transport. En av grunnene er at, i motsetning til veitransport, det er bare én vei og én reisemåte (d.v.s., tog) følge en rute til sin endelige destinasjon. Ingen uventede biler kommer din vei, noe som gjør at du mister kontrollen over rattet. Det er ingen brå skift og vendinger, eller andre stressende og potensielt farlige situasjoner. Dette kan være en av årsakene til at transport med tog har vært en av de sikreste transportmetoder så langt.

Lille til Paris tog

Luxembourg til Paris tog

Frankfurt til Paris tog

Genève til Paris tog

 

Tog er en av de sikreste transportmidler 3

 

Toget er en av de sikreste transportmidler med miljømessige fordelene

Hvis vi skulle sammenligne rail med vei- og lufttransport, vi vil lett demonstrere at Train er en av de sikreste transportmåtene, men også mye mer bærekraftig enn noe annet transportmiddel. Hvordan? Tog ikke produserer så mange CO2-utslipp, og trene utslippene ikke slippes direkte inn i den øvre atmosfæren. Plus, togene ikke bruker for mye energi eller plass, og deres støynivået er færre enn andre transportmetoder. De fleste miljøbevisste pendlere velger pendeltog som deres valgte transportmetode. Reisende rundt i Europa, også, elsker miljøvennlighet av tog sammen med sine sikkerhetsrapporter.

Amsterdam til London Trains

Rotterdam til London Trains

Paris til London Trains

Brussel til London Trains

 

Helsefordeler

Utover det ovennevnte miljømessige fordeler som er, samtidig, våre egne helsefordeler, ikke bare Train er en av de sikreste transportmidler, men ridning togene er utmerket for vår generelle helse.

Når det gjelder lokaltog, de lar de som rir dem til:

  • Beveg deg rundt vogna og gå gangene på toget mens du er på farten. Dette hjelper kroppen opphold mobil
  • Gå ned til sine kontorer eller boliger etter at de forlater stasjonen. Dette er bra for deres fysikk
  • Ta en lur på vei til jobb og tilbake fra jobb uten å risikere å komme inn i en bilulykke. En viktig sikkerhets forebygging
  • Nyt fritidsaktiviteter mellom punkt A og B. En fantastisk måte å slappe av og komme deg ut av en dårlig humør

Disse dager, når alle er overarbeidet og hoppe fra sitt bilsete til stolen sin på jobb og vice versa, å ha litt chill tid i mellom er avgjørende. Å ha muligheten til å hvile på et tog som du pendler er definitivt en av mange grunner til at folk velger tog.

 

Tog er en av de sikreste transportmidler co2 utslipp

 

Snakker av langdistanse tog, de er en fantastisk mulighet til å reise som de tillater noen nedetid. Komme fra punkt A til punkt B i 2 timer med fly er effektivt, men er det trygt for helsen din? Betyr det utfordrer vår blogginnlegg “Tog er en av de sikreste transportmidler”? kan din kropp og sinn behandle den plutselige endringen av klimaet, atmosfærisk trykk, og alt annet i mellom? Neppe. Dette er grunnen til å reise med trene rundt i Europa lar kroppen venne seg til endringene og behandle dem i en sunn måte.

Berlin til München Trains

Frankfurt til München Trains

Wien til München Trains

Stuttgart til München Trains

 

Bagasje (Sikkerhet) fordeler

Ikke akkurat en helse- eller sikkerhets fordel, men bagasjen sikkerhet spiller en ganske betydelig rolle for noen passasjerer. Uansett om du pakke lys for reiser eller ikke, du ønsker bagasjen i ett stykke. De fleste reisende er samlere av edle gjenstander, figurer, dokumenter, etc. og de vil ha minnene deres med seg. dessverre, flyreise er kjent for tapt og ødelagt bagasje som sjelden skjer når du reiser med tog. Plus, bagasjen din er alltid med deg, slik at ingen kan snappe den på bagasje. Er dette grunnen til å si toget er en av de sikreste transportmidler? Vi tror det.

 

 

Togreiser er ikke alles kopp te, men det er definitivt en av de sikreste kopper, og mest sjarmerende seg, også. Neste gang du er planlegger din ferie destinasjon, vurdere at Train er en av de sikreste transportformene, og ikke nøl med å gi togreise en sjanse. Det er behagelig, det er trygt, det er super sjarmerende, og en opplevelse du vil huske for alltid. Hvis du er reiser rundt i Europa, kontakt oss på https://www.saveatrain.com å bestille din billett i mindre enn tre minutter og begynne å nyte din trygg reise på skinner!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-safest-transportation%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)