Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 21/02/2021)

Tog tips for å reise rundt i Europa er avgjørende for reisende. for det første, det er mange forskjellige grunner til å reise til Europa. Det kan være lurt å se vakre broer, jernbanestasjoner, and equally storslått natur. Eller kanskje du er på reise for å se den fantastiske kulturen i Italia. På den andre siden, du kan være reiser for business. Eller alt det ovennevnte og gjør både forretningsreiser og morsomme reiser – Mens grunner for å reise er alltid annerledes nødvendigheten av tips og hacks for reise forbli den samme.

 

tog tips og hacks
Uavhengige reisende i Europa.

 

Beste tog tips & Hacks for traveling Europe by train

rookie feil

for det første, ikke gjør rookie reisefeil av å prøve å se alt i Europa på en tur. Foruten det faktum at Europa er for stor til å se i en tur, byer i Europa er også for stor til å se i en tur. I virkeligheten, det er bedre å velge et fokus for turen, og hold deg til den. I tilfelle at dette er din første tur til Europa, du bør vurdere befolkningen som Frankrike, Italia, Spania, og Tyskland.

Lyon til Nice Togene

Paris til Nice Togene

Avignon til Nice Togene

Marseilles til Nice Togene

 

Tog tips for Europa ruter

 

Planlegg og bestill på forhånd

Toget tips for booking fremover er at ikke bare bestille billetter på forhånd å budsjettere det kan også bidra til å garantere du har reservert plasser for hele reisen. I lys av tidlig å bestille billetter å være på maksimalt utbytte, anbefaler vi å logge deg inn for å bestille billetter så snart de blir tilgjengelige (2-3 måneder før reisen). Dess, planlegging av turen utenfor sesongen kan sikre at du unngår folkemengder og får enda bedre priser. For ikke å nevne, at bestiller tidlig kan hjelpe deg å unngå store folkemengder og store køer. Dessuten, Hvis du bestiller for å gå til turist hotspots I høysesongen tider som juli / august, you are less likely to encounter local people and more likely to be surrounded by tourists. So although you may still be able to see all the sights at these times you will miss out on the authentic experiences. I tilfelle du reiser som par eller i en gruppe kan du ha rett til rabatterte priser for dine reiser. Men husk disse rabatter vil kun være gyldig hvis du bor sammen med venner / gruppe for hele reisens varighet.

Zürich til Paris tog

Genève til Paris tog

Montpellier til Paris tog

Hyggelig å Paris Togene

 

Reisedokumenter

Første tog tips for reisedokumenter er at: land i Europa har en tendens til å ha en avtale mellom dem som gjør det mulig turister til å gå over grensene uten å vise reisedokumenter. Landene i EU, spesielt, tillater passasjerer å forlate og gå inn uten å måtte vise pass. derimot, ikke alle EU-land som deltar i denne åpne grensen politikk like Croatia, Bulgaria, og Romania. I motsetning, there are countries that are not part of the European Union that do participate in the agreement like Switzerland and Norway.

Lyon til Genève Togene

Zürich til Genève Togene

Paris til Genève Togene

Bern til Genève Togene

 

 

Bruk tog tips med våre gode billettpriser

Lagre A Train ønsker å spare så mye penger som mulig. So our search engine finds you the cheapest tickets. Browse to our Save A Train site now and take 3 minutter for å finne din neste togbilletter. Du kan betale med kredittkort, og 10 andre muligheter.

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-tips-hacks%2F%3Flang%3Dno - (Bla ned for å se inn kode)

  • Hvis du eier en nettside, du kan koble til vår RSS-feed.