Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 10/09/2021)

Tog tips for å reise rundt i Europa er avgjørende for reisende. for det første, det er mange forskjellige grunner til å reise til Europa. Det kan være lurt å se vakre broer, jernbanestasjoner, og like mye storslått natur. Eller kanskje du er på reise for å se den fantastiske kulturen i Italia. På den andre siden, du kan være reiser for business. Eller alt det ovennevnte og gjør både forretningsreiser og morsomme reiser – Mens grunner for å reise er alltid annerledes nødvendigheten av tips og hacks for reise forbli den samme.

 

tog tips og hacks
Uavhengige reisende i Europa.

 

Beste tog tips & Hacks for å reise Europa med tog

rookie feil

for det første, ikke gjør rookie reisefeil av å prøve å se alt i Europa på en tur. Foruten det faktum at Europa er for stor til å se i en tur, byer i Europa er også for stor til å se i en tur. I virkeligheten, det er bedre å velge et fokus for turen, og hold deg til den. I tilfelle at dette er din første tur til Europa, du bør vurdere befolkningen som Frankrike, Italia, Spania, og Tyskland.

Lyon til Nice Togene

Paris til Nice Togene

Avignon til Nice Togene

Marseilles til Nice Togene

 

Tog tips for Europa ruter

 

Planlegg og bestill på forhånd

Togtipset for å bestille på forhånd er at ikke bare å bestille billetter på forhånd hjelper deg med å budsjettere, det kan også bidra til å garantere at du har reservert seter for hele reisen. I lys av tidlig å bestille billetter å være på maksimalt utbytte, anbefaler vi å logge deg inn for å bestille billetter så snart de blir tilgjengelige (2-3 måneder før reisen). I tillegg, planlegger din tur utenom sesongen kan sikre at du unngår folkemengder og få enda bedre priser. For ikke å nevne, at bestiller tidlig kan hjelpe deg å unngå store folkemengder og store køer. Dessuten, Hvis du bestiller for å gå til turist hotspots I høysesongen tider som juli / august, du er mindre sannsynlig å møte lokalbefolkningen og mer sannsynlig å være omgitt av turister. Så selv om du fortsatt kan se alle severdighetene på disse tidspunktene, vil du gå glipp av de autentiske opplevelsene. I tilfelle du reiser som par eller i en gruppe kan du ha rett til rabatterte priser for dine reiser. Men husk disse rabatter vil kun være gyldig hvis du bor sammen med venner / gruppe for hele reisens varighet.

Zürich til Paris tog

Genève til Paris tog

Montpellier til Paris tog

Hyggelig å Paris Togene

 

Reisedokumenter

De første togtipsene for reisedokumenter er det: land i Europa har en tendens til å ha en avtale mellom dem som gjør det mulig turister til å gå over grensene uten å vise reisedokumenter. Landene i EU, spesielt, tillater passasjerer å forlate og gå inn uten å måtte vise pass. derimot, ikke alle EU-land som deltar i denne åpne grensen politikk som Kroatia, Bulgaria, og Romania. I motsetning, det er land som ikke er en del av EU som deltar i avtalen som Sveits og Norge.

Lyon til Genève Togene

Zürich til Genève Togene

Paris til Genève Togene

Bern til Genève Togene

 

 

Bruk tog tips med våre gode billettpriser

Lagre et tog ønsker å spare så mye penger som mulig. Så vår søkemotor finner de billigste billettene. Bla til vår Save A Train-side nå og ta 3 minutter for å finne din neste togbilletter. Du kan betale med kredittkort, og 10 andre muligheter.

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-tips-hacks%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)

  • Hvis du eier en nettside, du kan koble til vår RSS-feed.