Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 10/04/2021)

Togreiser i vinter til Paris kommer med mange perks. Først av alt, det er den mest behagelige måten å reise. Setene er romslige, slik at du mer benplass enn du ville gjort på en flyet. Going med tog er også en av de sikreste måtene å komme til din destinasjon, spesielt om vinteren.

 

Husk at vintermånedene er brutal i andre deler av kontinentet. Snø, sludd, og frysende temperaturer gjør det utfordrende og skremmende for sjåførene å navigere veier. Reiser med buss eller bil betyr trosset det kalde været og isete veier. Veiene er glatte, og en bil eller buss kan gli ut av kontroll.

Uavhengig av kjedelig, kalde været, Paris er fortsatt en drøm reisemål året rundt. Det er ingen grunn til å gå glipp av alt som Paris har å tilby nettopp på grunn av kaldere klima. Her er grunnen til at du bør besøke Paris om vinteren og hvorfor togreiser er den beste måten å komme dit:

Brussel til Paris tog

London til Paris tog

Marseille til Paris tog

Amsterdam til Paris tog

 

Cold weather Train Travel in Winter to Paris

 

Vinter i Paris

Vinter i Paris faller mellom desember og februar. Mange vil hevde at den beste tiden å besøke Paris er mellom april og juni. derimot, Det er ikke benektes at Paris i vinter er magisk.

Hvert år, City of Lights forvandles til en Vintereventyrland. Så tidlig som i november, byen bjelker lysere med spektakulære vindusutstillinger og musserende jul trær. Forestill blinkende lys glitrer i kontrast til de grå himmel. Skøyter i Paris er også en drøm. Du vil også finne en domstol satt opp på Eiffeltårnet.

Januar og februar er også den beste tiden å besøke Paris museer. I vintermånedene, nyte museumsfolkemengder som er lettere og linjer som er kortere. Og hvis du er alt om uteliv, Paris er kjent for det året rundt. Også, hvis du er en kunnskapsrike shopper som ønsker å få de beste shoppingtilbud, Vinter Sales i Paris løpe fra januar til midten av februar. Vintermånedene er også billigste gang å bo på hotell som de tilbyr rabatterte priser i løpet av denne tiden av året.

Lyon til Paris tog

Genève til Paris tog

Montpellier til Paris tog

Hyggelig å Paris Togene

 

Dress up Train Travel in Winter to Paris

 

Tog reiser til Paris med hastighet og med stil

Hvis du leter etter den beste måten å komme til Paris, du vil finne at togreiser er hvordan du gjør det komfortabelt og praktisk. Hvis du bor i Europa eller er på vei til Paris fra en europeisk by, flere høyhastighetstog gå inn og ut av Paris hver dag. Listen nedenfor viser hvor raskt du kan komme i Paris fra noen av Europas storbyer når du velger en av de mange høyhastighetstog tilgjengelige:

  • London til Paris på Eurostar – 2 timer og 23 minutter
  • Amsterdam til Paris på Thalys – 3 timer og 20 minutter
  • Brussel til Paris på IC - 1 time og 35 minutter
  • Utrecht til Paris på IC - 3 timer og 32 minutter
  • Rotterdam til Paris på Thalys - 2 timer og 40 minutter

 

Hvis du ønsker å reise til Paris for mindre, kontakt oss for de beste billettprisene. Kjøpe billetter på forhånd betyr å få bedre avtaler. Vårt mål er å hjelpe deg spare penger og tid med vår forenklede bestillingsprosess, Det eneste som gjenstår å gjøre nå er å bestille togbilletter på SaveATrain.com

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-winter-paris%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)