Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 12/11/2021)

Innen noen få timer, du kan utforske en rekke av lyse og sparkly nye land. Men, hva er den beste måten å komme dit. Tren versus Buss i Europa når du reiser?

 

Raskere og penere!

togene, i motsetning til busser, reise rett gjennom landsbygda. Dette betyr at i stedet for å stirre på en kjedelig motorvei, eller bruke timevis bare å flytte fra sted til sted, du har mulighet til å se mer av landet du har valgt. Når du er klar til å gå videre til neste destinasjon, du vil få det på et blunk. Høy hastighet Tren versus Buss i Europa. Det er en no-brainer.

Frankfurt til Köln Togene

Dresden til Köln Togene

München til Köln Togene

 

ingen syltetøy

Ved ‘no syltetøy’, Vi mener ikke ‘no søte beats’. Vi mener ingen Trafikkork. Det er greia med jernbanespor – ingenting blokkerer veien. De er en rett linje rett til destinasjonen.

Dijon til Paris tog

Reims til Paris tog

Lille til Paris tog

Turer til Paris tog

 

trene versus buss, dette er bussen
Passasjersetet er tettere enn tog seter

Komforten av Train versus Bus

Når det gjelder å reise med tog kontra buss. Comfort er konge. Når du bestemmer mellom tog versus Buss i Europa, Togene vinne ikke bare på vei, men i mellom, også! På jernbanestasjoner, du kan vente på toget i komfort og sikkerhet, med mange steder å sitte ned, spise og drikke eller kjøpe forsyninger til reisen.

På en buss, du dele en mindre plass (og et mindre toalett!) med andre passasjerer. Du vil ikke være i stand til å stå opp og strekke på bena eller flytte til et roligere vogn, og det kan ikke være noe mat eller drikke tilgjengelig.

Luxembourg til Brussel Togene

Antwerpen Brussel Togene

Amsterdam til Brussel Togene

Paris til Brussel Togene

 

trene versus buss, Dette er tog seter
Tog setene er mer komfortable enn buss seter

Fleksibiliteten til tog versus buss

På en Togturen, kunngjøringer vil gi detaljert up-to-date informasjon om ditt tog, fra når den forlater hvor den stopper, og hvilken plattform det fraviker, og hvis du ønsker å sammenligne tog versus buss på fleksibilitet, så på toget, du vet på 90% nøyaktighet når du kommer.

En buss vil få deg fra A til B, men hvis du ønsker å gå videre, du vil kjøre inn i kostbare problemer. Uforutsigbare forsinkelser forårsaket av trafikk på veiene kan bety mangler tilkoblingen, koster deg mye mer.

På et tog, du har total fleksibilitet; bare slå opp og hoppe på hvilken trener som passer dine planer.

Det spiller ingen rolle om du går glipp av toget - du kan bare hoppe på den neste!

Er du overbevist i Tren versus Buss i Europa debatt ennå?

Milano til Venezia Togene

Padua til Venezia Togene

Bologna til Venezia Togene

Roma til Venezia Togene

 

Fortsett, bestille togtur med Lagre et tog. Med mye mer plass ombord på toget, du vil ha plass til å lene seg tilbake, slappe av og nyte naturen mens du planlegge ditt neste trekk.

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-versus-bus%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)