Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 11/06/2022)

Backpacking er en av de mest spennende måter å reise, og med god grunn. Friheten til å ha alle dine eiendeler på ryggen og hopper fra tog til tog og land til land er en utrolig opplevelse. Siden dette har blitt så populært, vi trodde vi skulle gi deg noen reise backpacking tips for deg som reiser på tog.

 

lesing backpacking tips på en jernbanestasjon

La oss begynne med hvor vi anbefaler deg å gå før vi gir deg vår Backpacking tips for deg som reiser på tog.

Trip forslag 1: London til Amsterdam

Varighet: 23 dager

Oppstillingen: Roma, Viareggio (Toscana), Venezia, Wien, Budapest, Krakow, Praha, Berlin, Amsterdam, Brukt, London

London til Brussel Togene

London til Paris tog

London til Lyon Togene

London til Amsterdam Tog

Trip forslag 2: London til Istanbul

Varighet: 25 dager

Oppstillingen: London, Paris, Lausanne, Zermatt, Sette, München, Salzburg, Wien, Budapest, Sighisoara, Brasov, Bucuresti, Veliko Tarnovo, Sofia, Plovdiv, Istanbul

rute~~POS=TRUNC Høydepunkter: Eiffeltårnet, Luxembourg-hagen, Genfersjøen, sveitsiske alper, Neuschwanstein slott, Dachau konsentrasjonsleir, Buda slott, termalbad i Budapest, Den svarte kirken, de Slott av parlamentet, Fødselskirken, Alexander Nevski kirke, Grand Bazaar, St. Sophia.

Zürich til Lausanne Togene

Genève til Lausanne Togene

Bern til Lausanne Togene

Lucerne til Lausanne Togene

 

Vår første pick for backpacking tips: Liten og lett!

Mens tanken på lugging for mye på egen rygg høres ikke frist, det er lett å overpack når du får begeistret turen! for det første, ta farvel med den rullevesken og heller få en komfortabel ryggsekk som vikler seg rundt midjen for støtte. når du pakker, spør deg selv: 'Gjør jeg egentlig trenger dette?’Hvis svaret er nei, grøft det! Enda bedre hvis du kan kjøre opp og ned trappene et par ganger - dette vil gi deg en indikasjon på hvordan du skal klare det hvis du kjører sent for et tog og trenger å kjøre for å fange det!

Brussel til Lille Tog

Antwerpen til Lille Tog

Paris til Lille Tog

Rouen til Lille Tog

 

Tips 2: Lage Rail Planner app din beste venn.

Dette programmet laster ned alle tog tidsplaner på telefonen, slik at du kan få tilgang til dem offline og er viktig for backpacking tips! Den er perfekt for å planlegge turene mens du er på farten og nyte tiden din i en ny, fremmed sted. Også, app lar deg filtrere jernbane alternativer basert på direkte tilkoblinger, tog uten obligatorisk bestilling, og tog med en sykkel vogn. Selv om vi ikke ville foreslår at du tar en sykkel på en backpacking tur!

Dortmund til Frankfurt Togene

Nürnberg til Frankfurt Togene

Stuttgart til Frankfurt Togene

Bonn til Frankfurt Togene

 

Tips 3: Ikke bland spontanitet med å være uorganisert!

Hele poenget med backpacking tips er å ha frihet til å reise raskt, lett, og helst uten omsorg i verden! Hvis du ender opp med å kjøpe en rail pass, du vil spare penger, men hvis du går glipp av toget, det kan begynne å bli kostbar. Så, whey opp hva du vil gjøre og gi deg selv en god del tid til å gjøre det. Kjøpe billetter på forhånd vil spare deg penger, men det vil begrense fleksibiliteten.

Köln til Nürnberg Togene

München Nürnberg Togene

Stuttgart til Nürnberg Togene

Dortmund til Nürnberg Togene

 

Tips 4: Siste backpacking tips – Hold en tørr par sokker for hånden

De beste reise backpacking tips kommer fra personlig erfaring. Ingenting ødelegger en dag som våte sokker, spesielt hvis du ønsker å gå lange avstander. For å legge fornærmelse til skade, det nest verste som har skjedd er ikke i stand til å selv finne sokker når du desperat trenger dem! Dette ender opp i utpakking en ompakking. Noe ingen ønsker å gjøre! Begge scenariene er ikke morsomt, så holder en tørr par i en lomme nær toppen av vesken. Den veien, hvis du klarer å gå rett inn i den gigantiske vanndam, løsningen er nær for hånden.

 

 

For å få den beste togopplevelsen ved backpacking, til fantastiske priser og uten reservasjonsgebyr, bruk Lagre et tog, og ikke glem å skrive ut reise backpacking tips før du trener reise.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-backpacking-tips%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)