Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 22/05/2021)

Miljøvennlig reise er i forkant av vårt sinn som vi går inn i det nye tiåret. Med miljøaktivister som Robert Swan og Greta Thunberg, meldingen til verden blir levert med krystallklar lyd. Vi kjører ut av tid til å gjøre en varig innvirkning på planeten og bevare sine dyrebare ressurser.

Endre begynner i dag og med oss, de beslutningene vi gjør som fremmer ansvarlig turisme. Som vi blir mer bevisste på våre effekter på miljøet og bærekraftig reise initiativer, vi fortsatt har en tendens til å tenke på øko-vennlig reiser i altfor bred en følelse. ansvarlig reise er ikke lenger noe vi kan velge å delta i her og der. Det er noe som må være intrikat vevd inn i vårt daglige liv, blir andre natur.

Denne positive trenden er å lage progressive bølger i hele den globale reiselivsbransjen. Reise virksomheter introduserer kraften av solenergi, vann systemene har blitt implementert for å redusere forbruket og plast blir et beklagelig bruk av det siste. Det er en dyp global bevegelse på vei oppover og en som, med håp og besluttsomhet, vil ekko positivt til fremtidige generasjoner av umettelige reisende. Her er våre beste tips om hvordan å reise Eco Friendly:

 

Svunnen Grace Of togreiser

Mange reisende har valgt å redusere sine karbonutslipp ved å fly mindre, eller ved å kutte ut reiser med fly helt, hovedsakelig i respons til den svenske moteordet Flybilletter Skam (flight skam). Det er ingen hemmelighet at flyreiser nå er en av de raskest voksende bidragsyterne til klimaendringene. Selv flying vil alltid være en sentral aktør i hvordan vi velger å reise, Vi trenger å bli minnet på at andre former for reiser tilbudet oppsiktsvekkende helligmiljø.

togreiser har en nostalgisk historie nåde atmosfære og er en kraftig miljøvennlig reise initiativ. Det tilbyr en rekke fordeler, inkludert mer benplass, servering i en spisevognen mens du nyter den vakre naturen, reise med barn er langt enklere og for de som ønsker å holde kontakten, det er ingen modus under flyvning. reise tog tilsvarer utvetydig til ansvarlig reise.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

Tog Reise Eco Friendly

 

Være miljøvennlig, La bare fotavtrykk

Hvor vi reiser, vi skal la bare fotavtrykk. Som miljø reisende, Vi vet allerede dette. derimot, med disse trendene presser oss til å gjøre mer, vi kan ta dette et skritt videre. Det mest positive ting å se er reisende bli sammen og forlate et mål bedre enn vi fant det. Det koster ingenting å plukke opp et par stykker av søppel som vi ser på en strand eller i en skog. Dess, avhende det riktig betyr at den ikke lande opp i havet.

Frankfurt til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

 

Spis og drikk Local

Å støtte lokalbefolkningen er ikke bare et øko-vennlig reiser initiativ, men det er også et fellesskap upliftment bidrag. Kjøpe lokalt betyr at ingen måtte transportere de varer. Enda mer, lokale bedrifter har mulighet til å trives. Det er et redusert karbonavtrykk og lokalsamfunnet vinner.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

Spis og drikk Local

 

Være en del av øko vennlig samtale

En trend blir en trend fordi det er en del av den globale samtalen. Som begått en øko reisende til øko-vennlig reiser prinsipper, vi trenger å engasjere seg og være en del av det narrative. Stemmene våre har makt. Som vi kommuniserer med andre reisende og som vi reiser til unike verdenshjørner. Vi trenger å holde spre budskapet. Vi leder hverandre ved eksempel og som vi gjør disse nødvendige endringer i våre egne liv og hvordan vi bidrar til opprettholdende turisme, vi inspirere andre til å gjøre det samme.

Milano til Venezia Togene

Padua til Venezia Togene

Bologna til Venezia Togene

Roma til Venezia Togene

Reise Eco Friendly

 

Bruk offentlig transport eller Walk

Selv om det kan virke tiltalende på første og forskning må gjøres med hensyn til sikkerhet offentlig transport og destinasjoner, masse transitt er en øko-vennlig måte å reise rundt. Den bruker en drastisk redusert mengde brennstoff pr passasjer i forhold til en bil.

En destinasjon lokker en reisende å fordype seg i alt det har å tilby. Det er virkelig ingen bedre måte å samhandle med sine folk, oppleve sin kultur, og glede deg over omgivelsene. Tar offentlig transport gjør nettopp det og vandre er et enda bedre alternativ.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

Bruke offentlig transport eller gå til være miljøvennlig

 

Pack Light And Eco Friendly

Det er en stor misforståelse at pakking lys er ubetydelig. Pakking lys utvilsomt er en øko-vennlig reise prinsippet vi kan alle lett adoptere og den har en stor innvirkning. Jo lettere vi pakke, lysere våre transportmetoder vil veie og dette betyr mindre drivstofforbruk.

En annen måte å spille en del i bærekraftig reise er å ta en titt på reise kit. En miljøvennlige reisesettet vil bestå av en muligens bambus tannbørste, sjampostenger, og såpestenger i stedet for dusjgeler. Miniatyrsjampo og balsam og gjenbrukbare sølsikre tumblere. Aluminum water bottles are vital as well as metal straw.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

Pack lys for Eco Friendly reiser

 

Frivillig

De største reise trender for 2020 indikerer at eksperimentell reise er den nye måten å reise. Flytt deg, det er klassikere. Dette gir rom for opplevelser som utstillingsvindu kultur, aktiviteter, og en unik innsikt i destinasjoner.

  1. Velg Leverandører Forpliktet til bærekraftig Reise.
  2. Vurdere en destinasjon i Need for turisme.

Brussel til Brugge tog

Antwerpen Brugge Togene

Halle to Brugge Togene

Gent til Brugge Togene

Frivillig i skogen

 

Hvis vi bryr oss om miljøet, og vi elsker kunsten reiser, vi vil bevare, beskytte, og få vår reise til å bety noe for det større kollektive gode for planeten og miljøturisme. Start med å bestille en togtur med Lagre A Train, i dag!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “Hvordan reise Eco Friendly I 2020?” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/travel-eco-friendly/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)