Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 11/12/2020)

Reise gjennom Italia med tog er en uforglemmelig opplevelse. Italias tog nettverk kobles til nesten alle de store byen i Italia, noe som gjør det enkelt å komme seg fra sted til sted. Reiser rundt med tog er ikke bare en rask og effektiv måte å se Italia, men det gir også den mest spektakulær utsikt over landsbygda. Her er noen enkle reisetips for å utforske Italia med tog, som vil garantere deg ferden for livet.

 

Reise tips for å utforske Italia – Bestille så tidlig som mulig

Setene og vogner er rene og komfortable uansett hvor du velger å sitte. derimot, når kjøpe billett, Prøv å bestille tidlig for å sikre at du får sete som er riktig for deg.

Brussel til Paris tog

London til Paris tog

Paris til London Trains

Amsterdam til Paris tog

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Save A Train (@saveatrain)

Avhengig av destinasjon har vi forskjellige reise tips for å utforske Italia med tog, du kan reise i flere timer, så tenk på dine behov. Er du fornøyd med å sitte ved vinduet? tilbringe litt tid avslappende og stirrer ut som du ser den fantastisk natur passerer, eller ville du heller være i midtgangen sete? hvor du kan flytte fra ditt sete friere, men likevel setter pris på utsikten fra den store hytta vinduer.

 

Dra nytte av din tid om bord

Tiden du bruker på lange togturer kan være en mulighet til å få organisert, fange opp noen søvn eller legge planer for neste destinasjon.

Det er ikke ofte at du virkelig kan slå av og ta litt tid for deg selv. Enten du ønsker å lese en bok, arbeide på italiensk eller lære om historie og områder av ditt valgte reisemål, valget er ditt. Nyt reisen og ikke glem å holde et øye ut av vinduet for å ta i Italias pittoreske landskapet.

Köln til Berlin Togene

München til Wien Togene

Frankfurt til München Trains

Praha til Wien Togene

 

Snakk med lokalbefolkningen eller andre reisende

En av de beste tips i denne bloggen, Reise tips for å utforske Italia med tog er som faktisk reiser med tog er en flott mulighet til å møte lokalbefolkningen eller likesinnede reisende. Det er utrolig hva du kan lære av andre. Lokalbefolkningen kan fortelle deg det beste-skjulte perler å besøke, mens andre reisende kan dele sine erfaringer og anbefalinger. Du kan sitte overfor en stille, men fascinerende og vennlig person for en hel togtur, eller du kan bryte isen ved å spørre et spørsmål. Vær åpen for samtale, du vet aldri hva du kan lære eller hvem du kan møte på veien.

Offenburg til Konstanz Togene

Stuttgart til Offenburg Togene

Leipzig Dortmund Togene

Dortmund til Stuttgart Togene

 

 

Følg tog etikette – reisetips for å utforske Italia med tog

Reiser rundt Italia med tog er en fantastisk opplevelse. Det er viktig å vise respekt for andre passasjerer på toget for å sikre at alle har en hyggelig reise. Personalet vil alltid sikre at gjestene er ivaretatt og føler deg komfortabel, derimot, det er opp til alle på toget til å handle hensyns.

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Pompei til Roma Togene

Napoli til Pompeii Togene

 

Vær oppmerksom på støynivået i vogn og prøve å holde seg til dette. Spille høy musikk eller bruke setet overfor deg som fotstøtte aldri verdsatt. Med oppførsel og respekt for andre, dette vil gjøre togreise og alle andres reise som mye morsommere.

 

Har du lyst til å oppleve Italia med tog og bruke våre reisetips for å utforske Italia? Gå til SaveATrain Online Sjekk ut alle våre eksklusive priser og begynne å planlegge neste eventyr!

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-tips-for-exploring-italy-by-train%2F%3Flang%3Dno - (Bla ned for å se inn kode)