Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 29/03/2020)

Genova, som er en del av Roma og Firenze, som er hovedstaden i Italias Toscana-regionen, er populære turistmål og dermed ruten fra Genoa til Firenze er populær og ofte reiste rute og en avstand som kan formidles med letthet. Genoa ligger Italias nordvestlige delen i Liguria-regionen, er kjent for den sentrale rollen i den maritime handelen gjennom århundrene. Firenze ligger i den nordvestlige delen av Italia og er kjent for de mange og varierte mesterverk av Renaissance arkitektur og kunst, som finnes over alt.

 

 

Det er mange måter å reise og å få mellom de to. De raskeste og raskeste måten å reise er definitivt det Genoa til Firenze Train.

Milano til Genova Togene

Roma til Genova Togene

Firenze til Genova Togene

Venezia til Genova Togene

 

 

Genoa til Firenze tog

Det er ca 28 Genoa til Firenze Togene med det første toget avgang på 00:02 og det siste toget går fra Genoa på 19:56. De fleste av disse togene er designet for dag reiser; derimot, togene som kjører sent på kvelden eller tidlig på morgenen pleier å ha sovende tjenester. Reisetiden for Genoa til Firenze tog er om 2 timer og 58 minutter, som er for direkte tog uten endringer. I tilfelle det er en endring midtveis at reisetiden for Genoa til Firenze tog kan være opp til 3 timer og 33 minutter, som ytterligere kan variere avhengig av den dagen man reiser.

Rimini til Firenze Togene

Roma til Firenze Togene

Firenze til Roma Togene

Genoa til Firenze Togene

 

 

Det er kjent for å være færre tog over helgene og ferien. Dette har en tendens til å påvirke kjøretider samt. Mesteparten av tiden det beste alternativet ville være å sjekke togene som per dato for reisen, som ville gi større klarhet så langt som til tidspunktet for Genoa til Firenze Train regnes og også hvor mye reise tid ville være.

 

Genoa til Firenze: Andre reisemåter

Genoa til Firenze er en populær rute og kan formidles via buss, tog eller til og med vei. Hver av moduser av reise har selv eid reisetid og andre parametere som trenger å bli sett inn. Det er en “rideshare” alternativet også tilgjengelig som sannsynligvis er billigste måten å reise på denne ruten og kan ta om 3 timer for reiser til være ferdig. Det er også et alternativ for å reise med buss, som tar ca 4 timer. derimot, det er bare 2 busser for denne ruten. Det endelige valget av reiser avhenger av deg eller den personen som reiser avhengig av hva som er praktisk og komfortabel som per deres preferanser.

 

Å kjøpe togbilletter fra Genova til Firenze sparer deg verdifull tid, og "Save a Train" gir deg muligheten til å få billettene dine fra Genova til Firenze online. Du kan også få gode rabatter på bestilling fra tid til annen, må du logge på SaveATrain for å sjekke deres tjenester og pris før du bestiller Genova til Firenze billetter.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-from-genoa-to-florence%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)