Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 27/08/2021)

Når en reisende nevner besøker Frankrike, De fleste vil umiddelbart tenker på Paris. derimot, Frankrikes hovedstad er ikke den eneste byen verdt å besøke i dette vakre landet, Reiser til Strasbourg er den nye IN. Mange andre steder er som verdig takknemlighet for alle flotte severdigheter og erfaringer de kan tilby.

Strasbourg er en av dem byer at vi kunne sette pris på mer, både for sin skjønnhet og overflod av ting å gjøre der. Å reise med tog til Strasbourg fra store europeiske byer kommer til å ta pusten fra deg. La oss ta en nærmere titt på hvordan du kan reise til dette fantastisk reisemål og hva du kan se og gjøre det:

 

Når du reiser til Strasbourg Visit The Strasbourg katedral

Katedraler fra middelalderen er fortryllende, imponerende, og rett og slett fantastisk å utforske. Og Strasbourg katedral står høyt blant dem - bokstavelig talt, som det pleide å være den høyeste bygningen i verden før 1874! Noen deler av den datoen så langt tilbake som 1100, som er en sann testament til hvor lenge denne historiske strukturen har blitt stående. Enten du velger å utforske innsiden eller holde seg til å observere fasaden, du kommer til å bli imponert.

Paris til Strasbourg Togene

Luxembourg til Strasbourg Togene

Nancy til Strasbourg Togene

Basel til Strasbourg Togene

 

Ta bilder av La Petite France

Traveling to Strasbourg to La Petite France

 

Stepping i La Petite France føles nesten som å gå tilbake i tid. Med sjarmerende svarte og hvite bindingsverkshus strukturer stablet i distriktet som pleide å tilhøre kjøpmenn av alle slag, brosteinsgater, og tradisjonell restauranter, det er et sted du må oppleve. Ta bilder og forestill deg selv i tider lang fortid.

Marseilles til Strasbourg tog

Dijon til Strasbourg Togene

Antwerpen til Strasbourg Togene

Lyon til Strasbourg Togene

 

Unn deg det lokale kjøkkenet

Til mat turister, det er en spesiell gastronomisk godbit skal tas prøver når du reiser til Strasbourg: Alsace mat, og eksepsjonell vin og øl. Strasbourg hersker over Alsace-regionen, hvor viner er stort sett Sorte, og de viktigste to for å prøve er Gewurtztraminer og Riesling. Sammenkoblingen av sistnevnte med pannestekt karpe eller Choucroute garnie, kjente Alsace-klassiske, og glede din gane.

Köln til Strasbourg Togene

Lille til Strasbourg Togene

Zürich til Strasbourg Togene

Metz til Strasbourg Togene

 

 

Ta en båttur rundt Strasbourg

petite France

 

En annen utmerket måte å utforske Strasbourg er via en båttur. Det er en vakker sjanse til å sjekke ut noen av byens vakreste severdigheter og lære om sin historie på samme tid. Det er rikelig med båt ride alternativer å velge fra, og du kan få et par ideer til som hotspot å gå til neste.

 

Reiser til Strasbourg Med tog

Strasbourg har den nest største jernbanestasjon i Frankrike, rett etter Paris. Nå det med tog er relativt enkel, og du har muligheten til å ta høyhastighetstog TGV (høyhastighetstog) Det kan ta deg fra Paris til Strasbourg i bare 2 timer og 20 minutter, i stedet for den vanlige 4 timer med bil.

Det betyr også at reisetider fra andre store europeiske byer er også betydelig kortere. Hvis du reiser til Strasbourg fra Sveits, Belgia, Nederland, Tyskland, og andre europeiske land og byer, du kan komme til Strasbourg enkelt og raskt. Se etter natt tilkoblinger hvis du er på en strammere budsjett fordi disse billettene er vanligvis billigere.

 

Klar til å ha tid av livet ditt å utforske den sjarmerende byen Strasbourg? Bestille togbilletter nå, og nyte både turen og målet.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-strasbourg-train%2F%3Flang%3Dno – (Rull ned litt for å se inn kode)