Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 02/03/2023)

Våren er den beste tiden å reise i Europa, men også helligdager. Hvis du planlegger å reise til Europa mellom april og august, du bør være oppmerksom på helligdagene. Mens helligdager er dager for feiring og festivaler, dette er også dager da europeere tar seg fri for å reise. Dermed, dette kan påvirke arbeidsdagene til lokale bedrifter, offisielle nettsteder, og offentlig transport.

Derfor, bør du undersøke feriemålet ditt på forhånd. Dette gjelder spesielt ferier i månedene fra april, i påsketiden, til august. Les nøye det grunnleggende om alt du trenger å vite om å reise til Europa under helligdager.

Togreiser under helligdager

Togene går som vanlig under helligdager i Europa. derimot, siden helligdager er helligdager i Europa, lokalbefolkningen benytter anledningen til å reise på helligdagene. Så, hvis reisedatoene dine faller på helligdager, du bør unngå å reise etterpå 10 AM gjennom 6 PM. Dessuten, i de nevnte timene, det kan være mangel på togbilletter, så det er best å kjøpe togbilletten i god tid.

likevel, helligdager er når de viktigste festivalene i Europa finner sted. For eksempel, i august helligdager, det fargerike Notting hill carnival i London, og Gone Wild-festivalen i Devon, er 2 av de beste helligdagsfestivalene i Storbritannia.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

Travelers Couple Admire View of Mountain Lake

Viktige helligdager i Europa

Kongedag i Nederland, april 27

Opprinnelig Kongens Day var til minne om prinsesse Wilhelminas femårsdag tilbake 1885. Siden da, Nederlendere fyller opp gatene, spesielt i Amsterdam, male kanalene i oransje farger, Kongens offisielle farge. Så, før du drar til Amsterdam, forhåndsbestill togbilletter, og båtbilletter, å gjøre det beste ut av tiden din.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Bastilledagen i Frankrike, juli 14

Den viktigste nasjonaldagen i Frankrike, Bastille Dag, har vært en grunn til å gå ut i gatene i Paris siden 1789. Reisende fra hele Frankrike og utover reiser til Paris for å beundre lysene i Eiffeltårnet på Bastilledagen. Planene for denne dagen begynner måneder i forveien. Hvis du tror Paris er overfylt på Valentinsdagen eller julen, da er Bastilledagen på et helt annet nivå.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

 

Belgisk nasjonaldag, juli 21

Belgias uavhengighetsdag er en helligdag, en av 10 i landet. Mens lokalbefolkningen feirer over hele landet, du kan forvente den mest spennende feiringen i Brussel, hvor militære prosesjoner, en belgisk flyover, og fyrverkeri finner sted. Dermed, hvis du er innstilt på å reise til Belgia i juli, den 21. er en dato å huske og bestille togbilletter til Brussel i god tid.

Luxembourg til Brussel Togene

Antwerpen Brussel Togene

Amsterdam til Brussel Togene

Paris til Brussel Togene

 

Amsterdam Open Boat Tours

Sommerferie i Europa

Juli-august er den travleste tiden i reisesesongen i Europa. Siden skolen er ute, de fleste foretrekker reiser til Europa med barn i sommerferien. Så, Europa blir veldig overfylt, og dette til tross for at europeere bruker denne tiden på å reise også. Sistnevnte kan fungere til fordel for deg. En av de beste måtene å oppleve Europa på er som en lokal, som betyr at du kan bruke muligheten til å reise kreativt. For å avklare nærmere, en av de mest kreative måter å reise på er ved å bytte bolig med en europeisk familie som reiser til utlandet, og dette fungerer både hvis du er fra og utenfor Europa. derimot, dette krever at du planlegger fremover og gjør undersøkelser for å finne ditt hjem borte fra hjemmet.

 

De beste feriedestinasjonene

De fleste reiser til de europeiske hovedstedene eller destinasjoner ved kysten. derimot, Europa har mange vakre og spesielle steder utenfor allfarvei. Så, de beste bankferiedestinasjonene er Europas skjulte perler som du kan besøke på en lang eller kort togreise. For eksempel, Dutch landsbyer, middelalderslott i Tyskland, og frodige franske daler er noen få steder hvor du kan komme deg vekk fra folkemengdene.

Ytterligere flotte bankferiedestinasjoner er Alpenes nasjonalparker. I motsetning til nasjonalparker i USA eller Asia, du kan nå enhver nasjonalpark med tog. Enten du bestemmer deg for det sveitsiske, fransk, eller italienske alper, husk at på helligdager reiser også lokalbefolkningen rundt. Så, planlegg togreisen på forhånd.

Frankfurt til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

 

Viktige råd for planlegging av din første helligdagstur

Som nevnt tidligere, planlegging fremover kan få deg til flotte steder i Europa. Så, det første først er å sette seg ned og lage en turplan, inkludert alle stedene du ønsker å besøke og gjøre. for det andre, lage en liste før avreise for alle reisenødvendigheter som oppsummerer alt du må gjøre før du reiser. Dette kan inkludere bestilling av togbilletter og valg av overnattingstype.

Etter å ha fullført disse to viktige trinnene, Det neste trinnet i planleggingen av din første ferietur er å sjekke om det er spesielle arbeidstider for store nettsteder. Selv om det er små sjanser for at noen steder vil være stengt, de fleste landemerker er åpne som vanlig eller vil fungere som på søndager. Denne informasjonen vil hjelpe deg med å planlegge reiseruten.

For å konkludere, helligdager er nasjonale helligdager i Europa. Mens offentlig transport, som tog, kjører som vanlig i de fleste land, tog blir veldig travelt siden europeere også tar seg tid til å reise. Derfor, planlegging fremover er den beste måten å sikre at du får en fantastisk europeisk bankferie.

 

En utrolig togreise begynner med å finne de beste togbillettene på den mest fantastiske og komfortable togruten. Vi kl Lagre et tog hjelper deg gjerne med å forberede en togtur og finne de beste togbillettene til de beste prisene.

 

 

Ønsker du å bygge inn blogginnlegget vårt "Reise til Europa under helligdager" på nettstedet ditt? Du kan enten ta bilder og tekst eller gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/en/traveling-to-europe-under-bank-holidays/ – (Rull ned litt for å se inn kode)