Bestill en togbillett NÅ

Blogg innlegg

10 Mest uforglemmelige steder i Europa

Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 11/04/2022)

Fra Irland til Saksiske Sveits, og Moravian Toscana, sjarmerende landsbyer, og den største isgrotten i verden, disse Europa har noen av de mest fantastiske stedene i verden. Den neste 10 uforglemmelige steder i Europa tilbyr fantastisk fjellutsikt, mystiske stier, og unike naturlige underverker å oppdage.

 

1. Lavendelfelt Provence

Uendelig lilla skjønnhet, lavendelmarkene i Provence er et fantastisk syn. Går gjennom jordene, tar inn den friske duftende luften, og å beundre naturen er noe av det mest fantastiske ting å gjøre i Provence. I tillegg til lavendelmarkene, Provence er et magisk sted å reise i Frankrike. Denne franske perlen har inspirert store artister som Van Gogh, Picasso, og Paul Cezanne. Maleriene til de verdenskjente malerne skildrer vakkert det uforglemmelige landskapet.

Derfor, det er ikke rart at lavendelmarkene tiltrekker seg så mange besøkende om våren. Så, i tillegg til å ta lekre bilder av lilla lavendel, du kan besøke de mange landsbyene på en bakketopp, som Les Baux-de-Provence og ruinene av et imponerende slott.

Dijon til Provence Togene

Paris til Provence Togene

Lyon til Provence Togene

Marseilles til Provence Togene

 

Woman in Lavender fields Provence

 

2. Mest uforglemmelige steder i Europa: Procida, Napolibukta

Vanligvis savnet av reisende til Capri, og Napoli, den lille Procida-øya er Napolibukten skjult perle. Foruten det fargerike landskapet, Procida og Napolibukten har en avslappet atmosfære, bekymringsløs atmosfære, som legger til magien deres. Dermed, Vær forberedt på å bli overrasket når du besøker Procida og øyene i Napoli, fordi denne turen vil være en av de mest minneverdige i livet ditt.

Hvis vi skulle hoppe rett til tingene som gjør Procida til en av de 10 uforglemmelige steder i Europa, Nummer 1 er marinen. Utsikten over Marina di Corricella er det som ga Procida en topplassering på listen vår. Når du klatrer opp veien til slottet, du kommer til utsiktspunktet, med fiskerhus fra 1600-tallet nedenfor, og mange fargerike hus, ved sjøen. Hvis dette maleri-lignende bildet ikke er uforglemmelig, hva er?

Milano til Napoli Togene

Florence til Napoli Togene

Venezia til Napoli Togene

Pisa til Napoli Togene

 

 

Unforgettable Place In Italy: Procida, Bay of Naples

 

3. Cliffs of Moher, Irland

Vanvittig spektakulært, Cliff of Moher har vist mange filmer og serier de siste årene. Mohers naturlige skjønnhet, dekket av overdådig grønt, med utsikt over Atlanterhavet, med episke utsikter langs 20 km tursti, dette stedet har tittelen som et av de mest uforglemmelige stedene i Irland og Storbritannia.

Dermed, hvis du er opptatt av å oppdage unike steder, da er en tur til Cliffs of Moher perfekt. for det første, fotturen er 4-5 timer lang. for det andre, stien forbinder de sjarmerende landsbyene Liscannor og Doolin. Så, pakk dine beste gåsko, og kamera fordi du har en fantastisk dag i Irland.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

Cliffs of Moher, Ireland

 

4. Keukenhof Park, Holland, Nederland

Med fontenene, Kunstige innsjøer, grønne land av gress, og fargerike stier, det er mange steder for fantastiske bilder i Keukenhof Park. De største tulipanhagen i verden våkner fra vintersøvnen i praktfulle farger. Bokstavelig, hver eneste sti i Keukenhof-parken avslører tulipaner i mange vakre farger.

Så, hvis du aldri har vært i Nederland om våren, nå har du en fantastisk grunn til å komme. Bare en togtur unna Amsterdam, tulipanen eventyrland er en flott dagstur mål.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

5. Mest uforglemmelige steder i Europa: Dordogne-dalen, Frankrike

Steinhus på grønne åser, de imponerende elvene Dordogne og Vezere, Dordogne-dalen er Frankrikes vakreste region. Begynner ved det vulkanske fjellet Puy de Sancy, til Massif Central, Dordogne har mange turstier og utsiktspunkter over den fantastiske dalen.

Dessuten, du kan utforske 10 sjarmerende landsbyer i Dordogne-dalen. Hver landsby har bevart sin franske natur, og viktigst av alt middelalderens festningsverk og arkitektur. Så, Dordogne-dalen er en av de 1o uforglemmelige stedene i Europa, takket være arkitekturen og naturens storhet.

Nantes til Bordeaux Togene

Paris til Bordeaux Togene

Lyon til Bordeaux Togene

Marseilles til Bordeaux Togene

 

Unforgettable Place In Europe: Dordogne Valley, France

 

6. Mest uforglemmelige steder i Europa: Durbuy, Belgia

Den minste byen i gamle Durbuy er best å utforske til fots. Gamle brosteinsbelagte gater, og kalksteinshus, er godt bevart. Et av de beste stedene å se hele byen er fra Belvedere, hvor du kan beundre byen og Ourthe-elven. Den vakre Durbuy er en av de vakreste dagsturene fra Brussel, og du vil ha en uforglemmelig tid med å oppdage Belgias skjulte perle.

Luxembourg til Brussel Togene

Antwerpen Brussel Togene

Amsterdam til Brussel Togene

Paris til Brussel Togene

 

Durbuy, Belgium

 

7. Berner høylandet, sveitsiske alper

Hjem til de fantastiske fossene i Lauterbrunnen-dalen, og Eiger fjellklatring, Berner-høylandet er den mest kjente regionen i de sveitsiske Alpene. Med fantastisk fjellutsikt, snødekte klipper, sau, og trehytter, sammen med rike og naturlige underverker, Berner er et uforglemmelig sted over hele verden.

Faktisk, ord vil aldri formidle alle skjønnhetene til de sveitsiske alpene. Så, det er bare gjennom å gå i Berner-høylandet som du vil se hvor vakre og minneverdige de er.

Interlaken til Zürich Togene

Lucerne til Zürich Togene

Bern til Zürich Togene

Geneva til Zürich Togene

 

Breathtaking Bernese Highlands, Swiss Alps

 

8. Mest uforglemmelige steder i Europa: Eisriesenwelt, Østerrike

Gjemte seg under Hochkogol-fjellet, nær Salzburg i Østerrike, Eisriesenwelt tilbyr uforglemmelig utsikt. fremfor alt, den unike huleformasjonen, og mystisk plass inni den, gjør Eisriesentwelt-isgrotten til et av de mest ekstraordinære stedene i Østerrike.

I tillegg til utsikten inne i hulen, landskapet på vei til Eisriesenwelt, og fra det, er fantastisk. Mens Eisriesenwelt isgrotte er 40 km lang, du kan bare utforske 1 km inne, denne turen vil skape minner som varer livet ut.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

Unforgettable Place In Europe: Eisriesenwelt, Austria

 

9. Bastei, Tyskland

Knakket opp sammen, gruppen av fjellformasjoner i sandstein, kjent som Bastei, tiltrekke millioner av besøkende hvert år. for det første, de gigantiske Bastei-bergartene er reist fra bakken. for det andre, hovedelementene er tre tinder som forbinder med en steinbro, til tårnet, og legger til dramatisk effekt. Til slutt, den vakre naturen rundt er Bastei er fantastisk, med forskjellige trær, og grønne planter med utsikt over elven Elbe.

For å oppsummere det hele, Bastei-området er et av de mest bemerkelsesverdige stedene å besøke i det saksiske Sveits. Dette området er en av de 5 uforglemmelige naturreservater i Europa. Så, en dagstur til Bastei fra Dresden, Berlin, og til og med Praha vil være den mest minneverdige dagen på turen til Tyskland.

Frankfurt til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

The colors of The Bastei, Germany

 

10. Mest uforglemmelige steder i Europa: Tsjekkia, Moravia

Tsjekkia har sitt helt eget frodige, grønne Toscana. Moravia-feltene er bølgende grønne åser, med få trær spredt over de silkemyke åsene. Du kan besøke Moravian Toscana, fra nærmeste by, Kyjov. Dessuten, den vakreste utsikten er i landsbyene i nærheten, for eksempel, Karlin, og Sardice.

Dermed, for en uforglemmelig dag, pakke et teppe, og lokal vin, og finn et sted med flott utsikt over Moravia-markene. For å toppe det hele, fantastisk uansett årstid, gylden om høsten, og overdådig grønt om vinteren, det er alltid en god tid å reise til Moravia.

Nürnberg til Praha Togene

München til Praha Togene

Berlin til Praha Togene

Wien til Praha Togene

 

Unforgettable Place In Europe: Czechia, Moravia

 

her på Lagre et tog, vi hjelper deg gjerne med å planlegge ferien til disse 1o uforglemmelige stedene med tog.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "10 mest uforglemmelige steder i Europa" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Funforgettable-places-europe%2F – (Rull ned litt for å se inn kode)

Copyright © 2021 - Lagre et tog, Amsterdam, Nederland
Ikke la uten en gave - Få kuponger og nyheter !