Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 06/08/2021)

Hvis du bor i Europa og du har en helg til overs (eller en hel uke!), si “ja” å besøke Vatikanet via jernbane og nyte den på full fart!

 

Planer om å besøke Vatikanet?

Siden 1929 Vatikanet har vært en selvstendig stat, og den minste i verden. Fortsatt, som aldri redusert sin prakt, skjønnhet, og dens enormt inspirerende kulturelle og historisk betydning. Selv strekker seg over bare 0.44 kvadratkilometer, Vatikanet har mange attraksjoner å beholde turister travle: fra St. Peterskirken i det sixtinske kapell (og alt annet i mellom), du kommer til å elske hvert sekund brukt i Vatikanet.

Såvidt besøke Vatikanet via jernbane går, det er en moderne elektrisk tog tilgjengelig for alle Vatikanets entusiaster. Toget forbinder Vatikanstaten jernbanestasjon med de pavelige villaene.

Her er noen star attraksjonene i Vatikanet du ønsker å besøke og få mest mulig ut av din erfaring i Italia.

 

 

St. Peters basilika er den mest kjente når du besøker Vatikanet

Den praktfulle St.. Peterskirken er midtpunktet i Vatikanet, bygget på hva som er tenkt å være der St. Peters gravsted.

St. Peterskirken er praktisk talt summen av kjente kunstneres arbeid. Absolutt ærefrykt-slående, kunsten i St. Peter’s Basilica før du begynner gå inn i kirken. Du vil først se Berninis statue av Constantine sammen med restene av Giottos mosaikk over hoved døråpning. De nåde forhallen, og 185m lang og 46m høy skipet stiger til en kuppel 119 meter over! Naturlig, det er også Michelangelos berømte Pietà at du ikke vil tro dine egne øyne! Se den rikt dekorert Chapel of the Sacrament, Berninis praktfulle barokk bronse Baldacchino, Kirke alteret og så mye mer.

Rimini til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Verona til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

 

Det sixtinske kapell

Fantastisk i sin egen rett, Det sixtinske kapell er enda et område du får se om du besøker Vatikanstaten via jernbane. Bygget av Sixtus IV i 1473-84 og gjenopprettet fra 1980 til 1994, Det sixtinske kapell har fresker av mange kunstnere. Gjør navn Michelangelo, Perugino, Pinturicchio, Botticelli, Rosselli, Ghirlandaio, og Signorelli betyr noe? Vi vil, De bidro til å gjøre veggene i det sixtinske kapell toppen av renessansemaleri. Michelangelos Dommedag malt inne i kapellet regnes som den mest dramatiske og mest betydningsfulle prestasjon av europeisk kunst.

Det sixtinske kapell er der konklave for å velge en pave holdes. Daglig, hundrevis av turister beundre det, og - kan du være en for dem, også!

 

besøker Vatikanet synet seeings

Museo Pio Clementino mens du besøker Vatikanet

En av de beste tingene om å besøke Vatikanet med jernbane er at det tillater deg å se nesten alle viktige severdigheter i Vatikanet.

Vatikanmuseene har en systematisk oppstillingsskjerm designet av Popes Clement XIV og Pius VI fra 1769 til 1799. Disse gallerier er en skattekiste av betydelige biter og fremhever bare noen få er svært vanskelig! Hver har noe unikt å tilby:

  • Sala en Croce Greca innehar rikt dekorert rød porfyr sarkofager Konstantins datter, Constantia, og hans mor
  • Sala delle Muse viser Belvedere Torso, en første århundre f.Kr. Michelangelo-beundret arbeid av Apollonius of Athens
  • Gabinetto delle Maschere har en strålende mosaikkgulv av teatermasker fra Villa Adriana i Tivoli
  • Cortile del Belvedere holder Apollo Belvedere, en av de mest berømte statuer i Vatikanet
  • Galleria delle Statue har de fineste gamle lysestaker – Barberini Candelabra – også fra Villa Adriana i Tivoli

Milano til Roma Togene

Bologna til Roma Togene

Siena til Roma Togene

Lucca til Roma Togene

 

Det pavelige Villa Barberini

pavens sommerbolig, Det pavelige Villas – Barberini Gardens har vært åpent for publikum siden mars 2014. Inngangen er litt vanskelig å finne som det ikke er skiltet. Hagene av dette fantastiske stedet er over 2000 år gammel, springing over tre nivåer. De er fantastiske og godt ut, og den siste nivået viser pakninger av forskjellige paver eske i hekker.

 

For å glede deg over reisen mens du besøker Vatikanet via tog, Søk etter opprinnelse og velg Roma på Lagre et tog hjemmeside for å bestille en togbillett i løpet av minutter og starte Vatikanet spenningen raskere enn du hadde forventet!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fvisiting-vatican-rail%2F%3Flang%3Dno– (Bla ned for å se inn kode)