Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 13/05/2022)

Å reise er en fantastisk måte å oppdage kulturer på, steder, og mennesker. Når vi reiser lærer vi så mye at det noen ganger virker umulig å huske alle de flotte stedene og tingene vi har gjort. derimot, disse 10 måter å dokumentere reiseminner på vil få minnene dine til å leve for alltid, i hjertet ditt, og hjem. Fra scrapbooking til sosiale medier, det er en fantastisk måte for enhver reisende å gjenoppleve øyeblikkene når du vil.

 

1. Måter å dokumentere reiseminner på: Reisejournal

Å skrive ned små anekdoter fra din tur gjennom Italia, eller uteservering i Praha, husker hvordan solen skinte den dagen, eller ølets smak fordi det er de små tingene som gjør turen uforglemmelig. Å føre reisedagbok er en fin måte å dokumentere reiseminnene dine på.

Daglig skriving i reisedagboken, eller spesielle øyeblikk, er helt opp til deg. Noen liker å skrive en oppsummering av dagens høydepunkter, på slutten av dagen, mens andre har med seg en liten notatbok, å kunne dokumentere alt når det skjer hvis det er en tendens til å glemme navn på steder, og mennesker, arrangementer. Så deilig det er å bla gjennom reisejournalen hjemme, eller til og med på et annet tidspunkt på turen, og husk de fantastiske menneskene du har møtt, og besøkte steder, og virkelig se hvor langt du har reist.

Dijon til Provence Togene

Paris til Provence Togene

Lyon til Provence Togene

Marseilles til Provence Togene

 

Document Your Travel Memories In A Travel Journal

 

2. Lag en reiseutklippsbok

Blander sammen bilder, kort, kart, eller postkort i en utklippsbok er en morsom måte å dokumentere reiseminner på. Dessuten, hvis du er en kreativ person, da vil du mest sannsynlig lage en fantastisk utklippsbok. På lignende måte, de uforglemmelige steder vi besøk beriker livene våre og legger lag til vår identitet som mennesker, og reisende, og det samme vil lagene du legger til utklippsboken. Lag med klistremerker, papirlapper, bilder, og skrevne minner, vil legge til personen du er, og din indre verden.

I tillegg, utklippsbøker er en fantastisk måte å dele reisene dine med venner og familie. Historiene fra dine reiser blir levende i en utklippsbok, vinduer til utsikten, kultur, fellesskap, og øyeblikk, ha et fargerikt liv, og kan gjøre en utklippsbok til et eventyr, mysterium, og fascinerende bok for å bringe stedene til folk som ikke har reist dit.

Milano til Napoli Togene

Florence til Napoli Togene

Venezia til Napoli Togene

Pisa til Napoli Togene

 

A Travel Scrap Book

 

3. Design ditt fotoalbum

Å skrive kan være utfordrende for noen mennesker; finne de riktige ordene, eller muligheten til å ta en pause under reisen for å skrive. derimot, å ta bilder er enkelt, rask, og morsomt å gjøre når du reiser. Derfor, et fotoalbum er en fantastisk måte å dokumentere reiseminner på.

Med ett klikk fanger du skjønnheten til en strand i Irland eller Toscana i solnedgangen. Deretter, du kan velge de mest spesielle bildene, og samle dem i et digitalt album, med små notater, datoer, og små påminnelser for å hjelpe deg med å dele historien om turen. Dessuten, et fotoalbum tar ikke for mye plass til oppbevaring, og du kan plassere den på salongbordet, eller lag en unik hylle for alle reisefotoalbumene dine.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

Design Your Photo Album

 

4. Måter å dokumentere reiseminner på: Illustrasjoner

Sitter i Versailles hager eller nyter Utsikt over Amalfikysten – 2 av de mest uvanlige stedene i Europa, du får en plutselig trang til å fange det vakre synet. Så, i øyeblikk som disse, du kan ta frem en lommebok og begynne å krible bort øyeblikkene og stedene foran deg.

Mens doodling høres ut som en veldig kreativ måte å dokumentere reiseminnene dine på, det krever ikke nødvendigvis at du har talent for maleri eller illustrasjon. Dessuten, illustrasjonene dine trenger ikke være på samme nivå som Monets. Siden det viktigste med å illustrere reiseminner er at de er personlige, og ha en hylle full av dine egne reiser som illustrerer for å huske de fantastiske reisene over Europa.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Document Your Travel Memories In Illustrations

 

5. Samle og vis postkort

Heng dem på kjøleskapet, lage en collage til stuen, eller inspirasjonsvegg, postkort er fantastiske suvenirer. I tillegg, postkort er en av de beste måtene å dokumentere reiseminner på, er enkle å få tak i, og krever null innsats fra din side. Selges i hver gavebutikk, og gatemarked, postkort er en populær suvenir, å huske turen.

Nantes til Bordeaux Togene

Paris til Bordeaux Togene

Lyon til Bordeaux Togene

Marseilles til Bordeaux Togene

 

Collect And Display Postcards

 

6. Måter å dokumentere reiseminner på: Vlogging

Holde en videoblogg, eller med andre ord, vlogging er en fantastisk måte å dokumentere reiseminner på, å vare livet ut. Ta et kamera, eller en telefon med et førsteklasses kamera, og opprett en YouTube-konto for å laste opp reisevideoene dine, og dine eventyr vil leve for alltid. Vlogging lar deg velge de beste rammene, fortelle historiene, og dokumenter øyeblikkene – fra ditt ståsted.

Dessuten, vlogging er en fantastisk måte å dele steder med verden på. for det første, vlogging er personlig og har ikke en skjult markedsføringsagenda. for det andre, vlogging viser folk de mindre kjente fakta og anekdoter bak populære steder over hele verden. Så, vlogging er et flott miljøvennlig verktøy, slik at du kan dele en bestemt kulturs historier, gratis, og agenda, med en verden av reisende.

 

 

7. Blogging

En annen form for vlogging og den digitale formen for reisejournal er blogging. Antallet liveblogger i dag er enestående, så du kan finne mange eksempler på reiseblogger på nett hvis du ikke er sikker hvordan starte din egen reiseblogg. I et nøtteskall, du kan enkelt starte din egen blogg på WordPress, last opp reisebilder, reiseruter, tanker, og mer.

Hovedforskjellen mellom blogging og reisejournal er at en blogg er et nettbasert medium, og tilgjengelig for hele verden på nettet. Dine personlige tanker kan bli virale, og har mange følgere, som vil elske å lese og bli inspirert av reiseminnene dine.

Luxembourg til Brussel Togene

Antwerpen Brussel Togene

Amsterdam til Brussel Togene

Paris til Brussel Togene

Working On Your Laptop On A train

 

8. Måter å dokumentere reiseminner på: Instagram

De mektigste mediene i den moderne verden er sosiale medier, og hvis for å være mer nøyaktig, Instagram. I dag, du kan laste opp all informasjon du vil om hvor som helst i verden, på Instagram. Dessuten, reisebloggere og reiseinfluenser’ Den beste måten å dokumentere reiseminner på er å laste opp historier, hjulene, og innlegg på Instagram.

derav, lag deg en fargerik og morsom Instagram-side, for å dokumentere dine reiser, og dyrebare minner. Tenk deg hvor flott det vil være å se gjennom den fargerike siden, ser på alle de korte videoene, og snaps du hadde tatt under turen, i månedene, og til og med flere år etter reisen din.

Interlaken til Zürich Togene

Lucerne til Zürich Togene

Bern til Zürich Togene

Geneva til Zürich Togene

 

Document Your Travel Memories On Instagram

 

9. Lag en minneboks

Kart, postkort, og museumsbilletter er bare noen av tingene noen av oss liker å holde fra våre mange reiser rundt i verden. Det er utrolig hvordan et lite stykke papir eller kort kan ta deg milevis unna, til en annen kultur, ganger, og øyeblikk. Så, i stedet for å ha alle disse vakre minnene tapt i sekken, eller lommebok, å lage en minneboks er en fantastisk måte å dokumentere alle disse reiseminnene på, og beskytte dem mot skade.

For eksempel, du kan ta en gammel skoeske, dekorere den, legg inn alle reiseminnene dine, legg dem deretter på en hylle. En annen idé for en minneboks er å lage en boks av resirkulert tre, så det er både miljøvennlig og kreativt. Uansett, en minneboks er en av de 10 spesielle måter å dokumentere reiseminner på.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

Memories Box

 

10. Spor tur-app

En nederlandsk reise oppstart Polarsteps er ett eksempel på hvordan du kan dokumentere reiseminner i den fartsfylte teknologiske verdenen vi lever i. Polarsteps-appen lar deg spore trinnene dine, tanker, ideer, steder besøkt, og mye mer fra telefonen din, med et enkelt klikk. Et fantastisk resultat av å spore reisen din er et fantastisk reisefotoalbum, til slutt, designet og laget av deg, av favorittøyeblikkene dine.

Å konkludere, mangfoldet av måter å dokumentere reiseminnene på, fra det første trinnet er uendelig. Fra apper til de gamle og gode reisejournalene, du kan velge hvilken som helst av disse 10 måter nevnt ovenfor, å dokumentere, dele, og gjenopplev dine fantastiske reiser rundt om i verden.

Frankfurt til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

Vi kl Lagre et tog hjelper deg gjerne med å planlegge en uforglemmelig reise rundt i Europa, hvor du kan skape minner for livet.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "10 måter å dokumentere reiseminner på”Inn på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fways-document-travel-memories%2F – (Rull ned litt for å se inn kode)