Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 05/03/2021)

Få mest mulig ut av den kalde årstiden ved å besøke de beste vinter festivaler i Europa. Festivalene innebære alt fra ski og snowboard til musikk, komedie, isskulpturer, og blendende karneval parader. Nedenfor er vår topp 5 roundup av hva du finner som skjer i Europa i januar og februar.

 

La oss begynne med vinterfestivaler i Europa, og av vi gå til Skottland

Edinburgh Hogmanay er en av verdens beste nyttårsfeiringen, en virkelig vill og ullen undertøy anledning. Hogmanay er den skotske ordet for Nyttårsaften og Edinburgh Hogmanay festivalen har blitt en av de største nyttårsfeiringen i verden. Edinburgh er Hogmanay er en 3-dagers festival full av begivenheter som inkluderer en fakkeltog, bo musikkonserter, familiebegivenheter, en massiv gatefest, tradisjonell dans, fyrverkeri, og selv kostymet parade som ender med en kald dukkert i elva!

 

Skottland Hogmanay er en veldig unik blant Vinterfestspillene i Europa

 

London

London Hyde Park Winter Wonderland tilbake til Hyde Park i 2018 med sin glitrende skøytebane, stort julemarked, og morsomme turer. Kontroller at du tar kontanter og komme tidlig for å unngå å gå glipp av fantastiske ritt som kan selge ut raskt! Winter Wonderland er notorisk populært, og vi kunne ikke liste våre beste Vinterfestspillene i Europa uten å nevne det!

Amsterdam til London Trains

Lille London Trains

Paris til London Trains

Brussel til London Trains

 

Hyde Park vinterlandskapet er en av Vinterfestspillene i Europa

Luxembourg

Lyser opp de mørke dagene og nettene Luxembourg by er Winterlights Luxembourg. Av de mange aktiviteter og arrangementer på tilbud for hele familien, de julemarkeder forbli en favoritt! Du kan forvente håndlagde varer, klær, leker, tilbehør, og selvfølgelig (vår favoritt) masse av deilig mat bare venter på å bli smakt! Fra den tradisjonelle “potet Kichelchen” til mer eksotiske smaker fra fjerntliggende destinasjoner, det er bundet til å være noe for alle.

Köln til Luxembourg Togene

Trier til Luxembourg Togene

Metz til Luxembourg Togene

Paris til Luxembourg Togene

 

Venezia

Venezia under Carnival er en eksplosjon av farge og mote kreativitet. Dette gir en vakker kontrast til den kalde hvite snøen. karneval (eller "Carnival") er en av de største feiringen i Italia-og fra venetianske masker til maskeradeball, ingen plass gjør det som Venezia! Liker tanken på å se byen på sitt mest festlig og fargerik? Deretter sette dette på listen over beste vinter festivaler i Europa.

Milano til Venezia Togene

Firenze til Venezia Togene

Bologna til Venezia Togene

Roma til Venezia Togene

 

Il Carnevale Venezia er en av Vinterfestspillene i Europa

 

Vår siste valg for Vinterfestspillene i Europa er: Amsterdam

Leter du etter noe mer kultivert? Så bestiller du billett til frilufts utstilling kalt Amsterdam Lys Festival. Arrangementet tiltrekker seg de beste nasjonale og internasjonale lette kunstnere til å presentere sitt arbeid gjennom Amsterdam sentrum og langs dens berømt kanalene. Årets arrangement går fra 29 november 2018 før 20 januar 2019. Hvert år, hundrevis av innleveringer, er skrevet av designere, arkitekter, og kunstnere fra hele verden.

Lyset kunstinstallasjoner av Amsterdam Lys Festival vann utstilling belyse hver dag fra 5 pm til 11 pm. Amsterdam Lys Festival er i friluft og gratis for alle. Flott mulighet til å ta imponerende bilder!

Den beste måten å oppleve dette utvalget av vinterfestivaler i Europa er å besøke vannutstillingen med båt. Kanalcruiseselskaper tilbyr spesielle guidede cruise sammen med kunstverket. De Amsterdam Lys Festival Cruise tar 75 minutter.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

Ønsker du å besøke noen av disse Vinterfestspillene i Europa? Så er det bare en vei, og ett sted å gjøre det. SaveATrain, Ingen reservasjonsgebyr, ikke noe stress! Bestill nå!

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwinter-festivals-europe%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)