Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 06/08/2021)

Tog er den beste måten å reise i Italia uansett årstid. derimot, de viser seg å være sikrere og mer komfortabelt alternativ, spesielt om vinteren. Vinter togreiser i Italia er ikke bare trygt, men det er også rask og effektiv.

 

Høyhastighets toglinjer som Tren kjøre rett ned midt i Italia. Tren kalles Frecciarossa, Frecciargento eller Frecciabianca avhengig av linje. Togene knytte praktisk talt hver by eller tettsted i Italia, tar deg til sentrum av hver destinasjon. De viktigste stopper er Salerno - Napoli (Napoli) - Roma (Roma) - Firenze (Firenze) - Bologna - Milan (Milan) - Torino (Torino). Roma til Venezia er en jevn 3 time og 45 minutters tur mens en reise fra Firenze Roma er en ren 1 time og 32 minutter.

Fordi hastighet og bekvemmelighet er nøkkelen for vintertog i Italia, du kan besøke alle landets Mest populære reisemål raskt og komfortabelt. Her er de fem beste byene å reise med tog i Italia i vinter.

 

Venezia Winter Train Travel i Italia

 

1. Napoli – er vår døråpner for Winter Train Travel i Italia

Napoli er ideelt for de som ønsker å komme bort fra kulden. Det er alltid sol i Napoli! Når det gjelder julefestligheter, Napoli skinner over alle andre byer i Italia. De har jule nativity scener som vil ta pusten fra deg. Du vil se dem over hele byen. Mange vil være enige om at det vakreste man er på Via San Gregorio Armeno.

Milano til Napoli Togene

Florence til Napoli Togene

Bari til Napoli Togene

Roma til Napoli Togene

 

 

2. Toscana

Roma til Toscana er en topp rute i vinter togreiser i Italia fordi det er en kort og en og en halv time togtur borte. Du kan starte dagen i Italias hovedstad nyter ferie salg og besøke Vatikanets museer. ved lunsjtid, du kan hoppe på et tog og på mindre enn to timer, finne deg i pittoreske Toscana. ta en dip i den termiske vannspaene til hetten av dagen.

Milan til Siena Togene

Firenze til Siena Togene

Perugia til Siena Togene

Roma til Siena Togene

 

3. Palermo

Hvis du finner vinteren kjedelig og hater kaldere vær; deretter tog reise til Palermo. Sicilia er din flukt fra kjølig nordlig Europa som tilbyr en atmosfære som føles nærmere sommer eller vår. Du kan heller ikke hjelpe, men forelsker seg i byens julemarkeder, nativity scener, og middelalder sjarm.

Messina til Palermo Togene

Syracuse til Palermo Togene

Sicilia til Palermo Togene

Catania til Palermo Togene

 

4. Torino

Hodet opp nordover til byen Torino om en kald stå på ski getaway er din oppfatning av vintermoro. Torino er din Winter Train Travel i Italia sporten til Alpene. Ikke gå glipp av Luci d'Artista. Det er den årlige samtidskunst utstilling som lyser opp byen med spektakulære lysinstallasjoner.

Milano til Torino Togene

Lake Como til Torino Togene

Genoa til Torino Togene

Parma til Torino Togene

 

5. Venezia

Vinter i Venezia betyr ren, skarp luft og færre folkemengder å distrahere deg fra sin skjønnhet. Nyt en gondoltur eller nippe til kaffe kl firkanten. Det er alltid en mulighet for lett snøfall for å gjøre din opplevelse i Venezia enda mer magisk.

Milano til Venezia Togene

Padua til Venezia Togene

Bologna til Venezia Togene

Roma til Venezia Togene

 

Vinter togreiser i Italia, ikke behov for fly

 

Hvordan kjøpe billetter til Vinter togreiser i Italia

Å kjøpe billetter på forhånd gjør livet mindre stressende. Til langdistanse tog slik som Frecciarossa, Frecciargento, frecciabianca, reserverte sitteplasser er obligatorisk.

Kjøpe en billett i person på stasjonen er alltid et alternativ. derimot, være forberedt for lange linjer og ulemper, og høyere priser. I denne dagen og alder, det er blitt normen å reservere tog seter online. Når det gjelder hvor lang tid i forveien kan du kjøpe billetter, Svaret vil avhenge av hvilken type italiensk tog.

Frecce tog er høyhastighetstog som kjører mellom Italias store byer. Du kan kjøpe billetter så tidlig som fire måneder før reisedato. Nylig, Trenannonsert at det ville øke sin booking horisont til 6 måneder fremover.

 

Bestille seter på forhånd, og du vil også nyte noen betydelige rabatter. Det er best å kjøpe billetter hvis du er sikker på dine reisedatoer som nedsatte og forhånd billetter er vanligvis ikke endres og ikke refunderes. Kontakt Lagre A Train for eventuelle spørsmål om vinteren togreiser i Italia.

 

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwinter-train-travel-italy%2F%3Flang%3Dno - (Bla ned for å se inn kode)