(Paling Keri Dianyari On: 15/10/2019)

Most beer-loving travelers have Munich high on their to-do list. Nanging sing diwenehi sing Oktoberfest bakal ana banget, nanging Nockherberg Starkbierfest – Munich Kuwat Beer Festival ndadekke soko ekstra. Ora, ora akeh. sampeyan bakal pengalaman setengah minangka akeh. Nanging bir punika pindho kekuatan! Muni kaya cara sampurna kanggo kick mati Maret lan spring, kanggo awake dhewe!

 

Njelajah Munich:

munich skyline

 

Munich, ibukutha Bayern, punika asal kanggo bangunan abad-lawas lan akeh musium. Kutha iki dikenal kanggo prayaan Oktoberfest taunan lan aula bir sawijining, kalebu kondhang Hofbräuhaus, didegaké ing 1589. Ing Altstadt ing (Old Town), tengah Marienplatz kothak ngandhut landmark kayata Neo-Gothic Neues Rathaus (bale kutha), karo glockenspiel show populer sing chimes lan reenacts crita saka abad kaping-16.

Apa iki pisanan ngunjungi Munich? Sampeyan bakal seneng ngerti sing iku kutha banget-loropaken manca, ing meh saben aspek. Wis Highly fungsi infrastruktur, nawakake Uploaded saka sudhut loro indoor and outdoor attractions, Iklim perunggu saka bagéan lor Jerman lan iku super gampang kanggo njaluk watara and get to Nockherberg Starkbierfest – Kuwat bir festival in Munich.

Berlin kanggo Trains Munich

Frankfurt kanggo Trains Munich

Wina kanggo Trains Munich

Stuttgart kanggo Trains Munich

 

Apa babagan LANGUAGE alangi?

Don’t speak German or Bavarian? Ora masalah! Most of the younger generation speaks English, nanging kang bisa nggunakke dicokot saka Jerman (utawa malah Bavarian, yen wani) Highly ngormati dening warga. negara nduweni ajining diri saka kang grapyak, nanging adoh saka bebener. Munich pribumi sing grapyak lan mbiyantu yen sampeyan miwiti njupuk kanggo ngerti wong. Salah siji unsur sing bisa “kejut budaya” uga carane malah ing wilayah pusat sibuk, isih bisa banget sepi ing wengi kerjo mangsa utawa Minggu; Munich bisa kurban akeh Pros gesang kutha (great restaurants, bangunan ayu, kathah iku apa) minus akèh hustle, bustle, lan kaku. Kutha iki fitur paling kathah donya: lan kutha lingkungan, sakcedhake alam ayu, budaya warna lan internasional campuran karo akeh cara Bavarian tradisional gesang. Lan iku dadi tanpa matur sing bir punika donya-misuwur kanggo alesan!

Hamburg kanggo Trains Munich

Leipzig kanggo Trains Munich

Wina kanggo Trains Munich

Cologne to Trains Munich

 

 

A Kingdom LOCAL

people drinking during Munich Strong Beer Festival

 

Kanggo watara telung minggu ing awal spring, breweries kabeh tengen Munich Nggawe aula sing bir.

Festival bir kuwat belongs menyang München kaya Kebon bir lan Oktoberfest. Nyatane, Festival bir iki bisa dadi rahasia paling-katahan ing kutha kang. Iku bener malah lawas saka Oktoberfest, diwiwiti ing agêng-1600 kang, dening wiku Paulaner München lan ing Paulaner Nockherberg punika ajang asli kanggo festival bir kuwat München!

Wiku prigel concocted wedang bir kanggo nyonggo wong liwat nyilihake cepet, lan disebut sing Pick-kula-up 'rahayu rama bir' utawa 'lenga suci St. Francis '. Akhire, banjur padha manggon ing 'Salvator' - Latin kanggo Juruwilujeng a.

Salzburg kanggo Trains Munich

Dusseldorf to Trains Munich

Dresden to Trains Munich

Bremen to Trains Munich

 

Ing "Stark" (kuwat) in starkbier = More alcohol content, tengen?

Nalika paling wong nganggep "Stark" (kuwat) ing starkbier wis disambung namung isi alkohol luwih, apa bener nuduhake iku konsentrasi luwih saka barang padhet larut (mikir pati, protein, gula, etc.) Ing tembung liyane, starkbier = liyane Isi, liyane kalori lan, mesthi (minangka asil) more likely to get you schwasted kanggo kurang! Yay!

 

Lan ing ngendi persis durung kuwat Beer Festival Munich teka saka?

starkbier

The most commonly told origin story of starkbier is a simple tale of hungry monks. Dipeksa cepet sak nyilihake, wiku wiwit masakan starkbier minangka cara loophole kanggo njaluk wareg kalori. maneh, thanks kanggo isi ngalangi larut luwih (dikenal minangka wort), starkbier dadi dikenali minangka pangan Cairan.

Nanging sing ngluwihi, Starkbier ora, mesthi, duwe isi alkohol luwih (kiro-kiro saka 7.5%-9%). Ing istilah roso, iku malty lan kaget (mbok menawa aku kudu ngomong deceivingly) Gamelan lan dhampaké bakal mesthi 1000% penjilat ing sampeyan. kaya, "Please ma'am, mungkasi dancing ing meja - sampeyan lagi medhen anak "penjilat ing sampeyan. Sampeyan wis dielingake.

Kanggo daktulis iku munggah: starkbier punika bir kuwat, iku kuwat ing isi alkohol nanging uga ing barang padhet larut, iku bakal isi sampeyan munggah lan kekacoan sampeyan munggah. Sampeyan wis dielingake!

 

Quick Tips for Munich Strong Beer Festival

nindakake awis!

Nalika rentengan supermarket utama lan blanja cedhak ana kamungkinan kanggo nampa kertu kredit, paling restoran lan toko ing Munich mung nampa awis utawa EC-SIM (kang kaya kartu debit). Priksa manawa sampeyan duwe cukup Euros karo sampeyan kanggo panggunaan saben dinten.

 

bir tapping kuwat

Munich Strong Beer Festival beer glasses

The Starkbieranstich nuduhake tapping saka bir kuwat (i.e.. nunyuk keg ing) - iku jenis menehi hasil amba ing München lan tandha wiwitan Starkbierfest. Ing Paulaner iki Nockherberg, padha ngrameke tapping saka Salvator bir sing kuwat karo manggang politik musik.

Wong secara harfiah isi bale bir karo politikus lokal lan nggawe nyenengake mau liwat song lan dramatics. Yen sampeyan apik mriksa metu apa acara kaya, punika clip YouTube saka taun pungkasan.

Nuremberg menyang Sepur Munich

Zurich kanggo Trains Munich

Mainz kanggo Trains Munich

Augsburg Trains Munich

 

Arep Book tiket Sepur kanggo Munich? Banjur Kepala liwat kanggo SaveATrain ngendi sampeyan bakal oleh tiket ing menit karo Ora peaky, Fees tambahan lan didhelikake!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/nockherberg-starkbierfest-munich-beer-festival/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)