(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 20/03/2020)

Paling travelers bir-asih kudu Munich tinggi dina maranéhanana daftar ka-do. Hayu urang nu nunjukkeun yen Oktoberfest bakal aya teuing, tapi Nockherberg Starkbierfest – Munich Strong Beer Festival brings hal tambahan. teu, sanes panongton. Anjeun gé pangalaman satengah saloba. Tapi bir nu aya ganda kabiasaan! Hurung kawas jalan sampurna kick off Maret jeung cinyusu, mun urang!

 

Ngalanglang Munich:

munich skyline

 

Munich, ibukota Bavaria, nyaeta imah gedong abad-lami tur sababaraha museum. Kota ieu dipikawanoh keur hajatan Oktoberfest taunan sarta gedung bir na, kaasup nu famed Hofbrauhaus, diadegkeun dina 1589. Dina Altstadt nu (Town heubeul), sentral Marienplatz pasagi ngandung ciri kayaning Neo-Gothic Neues Rathaus (alun-Alun), ku glockenspiel acara populér nu chimes na reenacts carita ti abad ka-16.

Ieu kahiji kalina anjeun ngadatangan Munich? Anjeun bakal jadi senang uninga yén éta téh mangrupa kota pisan ramah-nganjang, dina ampir unggal aspék. Mibanda kacida hanca infrastruktur, eta nawarkeun hiji Asép Sunandar Sunarya rupa duanana indoor and outdoor attractions, iklim téh milder ti bagian kalér Jérman tur éta super gampang pikeun meunangkeun sabudeureun and get to Nockherberg Starkbierfest – The kuat bir festival di Munich.

Berlin kana Kareta Munich

Frankfurt kana Kareta Munich

Wina ka Kareta Munich

Stuttgart kana Kareta Munich

 

Kumaha upami bahasa panghalang?

Ulah nyarita Jerman atawa Bavarian? Henteu masalah! Lolobana generasi muda speaks Inggris, tapi keur sanggup ngagunakeun saeutik Jerman (atawa malah Bavarian, lamun wani) geus kacida ngaapresiasi ku locals. Nagara boga reputasi keur teu marahmay, tapi tebih ti kaleresan. Munich pribumi anu ramah tur mantuan sakali anjeun ngawitan lalaki uninga aranjeunna. Salah sahiji elemen mungkin tina “shock budaya” bisa jadi kumaha sanajan di wewengkon kota pangsibukna, eta masih bisa meunang pisan sepi dina wengi weekday usum atawa Minggu; Munich tiasa nawiskeun loba pro tina kahirupan kota (réstoran hébat, wangunan geulis, loba hal pikeun ngalakukeun) dikurangan loba hustle, bustle, na stress. kota ieu pitur nu pangalusna tina loba alam: hiji urban lingkungan, sakuliling alam geulis, budaya rupa-rupa jeung internasional anu dicampurkeun jeung loba tradisional cara Bavarian tina kahirupan. Sarta eta mana tanpa nyebutkeun yen bir nu aya dunya-kasohor alesan!

Hamburg kana Kareta Munich

Leipzig kana Kareta Munich

Dresden kana Kareta Munich

Ghent kana Kareta Munich

 

 

Hiji rusiah Lokal

people drinking during Munich Strong Beer Festival

 

Pikeun sabudeureun tilu minggu di cinyusu mimiti, breweries sadayana sakuliah Munich nyetél gedung bir maranéhna.

Festival bir kuat milik Munich kawas kebon bir jeung Oktoberfest. Kanyataanna, festival bir ieu bisa jadi rusiah pangalusna-diteundeun di kotana urang. Ieu sabenerna sanajan heubeul ti Oktoberfest, dimimitian dina pertengahan 1600 urang, ku Monks Paulaner Munich urang jeung Paulaner Nockherberg teh tempat aslina keur festival bir kuat Munich urang!

The Monks parigel concocted hiji inuman bir ngadukung aranjeunna ngaliwatan saum gancang, jeung disebut maranéhna pick-kuring-up 'rahayu bapa urang bir' atawa 'minyak suci St. Francis '. tungtungna, aranjeunna netep di 'Salvator' - Latin pikeun Jurusalamet a.

Salzburg kana Kareta Munich

Düsseldorf kana Kareta Munich

Cologne kana Kareta Munich

Bremen kana Kareta Munich

 

Na dimana persis teu di Strong Beer Festival Munich datangna ti?

starkbier

carita asal paling ilahar ngawartoskeun tina starkbier nyaéta dongéng basajan tina Monks lapar. Kapaksa gancang nalika saum, Monks mimiti brew starkbier salaku cara loophole mun meunang eusian maranéhanana kalori. deui, hatur nuhun kana eusi solid leyur luhur (dipikawanoh salaku wort), starkbier jadi dipikawanoh minangka bahan pangan cair.

Tapi saluareun anu, Starkbier manten, tangtosna, boga eusi alkohol luhur (mimitian ti 7.5%-9%). Dina watesan rasa, éta malty jeung heran (sugan mah kudu nyebutkeun deceivingly) halus na épék na bakal pasti 1000% ngabdi kana Anjeun. Siga, "Mangga Bu, ngeureunkeun nari dina tabél - nu nuju scaring barudak "ngabdi kana Anjeun. Anjeun geus warned.

Ka sakur mahluk up: starkbier mangrupakeun bir kuat, éta kuat dina kandungan alkohol tapi ogé di padet leyur, eta bakal ngeusian anjeun nepi na mess anjeun nepi. Anjeun geus warned!

 

Tips rusuh pikeun Strong Beer Festival Munich

nyandak tunai!

Bari ranté supermarket utama sarta balanja toko nu gampang nampa kartu kiridit Anjeun, paling réstoran jeung toko di Munich ngan bakal nampa tunai atanapi EC-kartu (nu aya kawas kartu debit). Pastikeun anjeun boga cukup euro sareng anjeun pikeun pamakéan sapopoé.

 

bir ngetok kuat

Munich Strong Beer Festival beer glasses

The Starkbieranstich nujul kana ngetok tina bir kuat (i.e.. ngetok keg nu) - éta jenis deal badag di Munich sarta nandaan mimiti Starkbierfest. Di Paulaner am Nockherberg, aranjeunna ngagungkeun ngetok of Salvator bir kuat maranéhanana ku manggang pulitik musik.

Jalma sacara harfiah eusian aula bir maranéhanana jeung politikus lokal tur nyieun senang di antarana ngaliwatan lagu na dramatics. Lamun fancy mariksa kaluar naon acara nyaeta kawas, didieu aya klip YouTube ti taun ka tukang.

Nuremberg kana Kareta Munich

Zurich ka Kareta Munich

Mainz kana Kareta Munich

Augsburg kana Kareta Munich

 

Hoyong buku tiket karéta ka Munich? Lajeng kantor on leuwih kana SaveATrain dimana anjeun gé meunang tikét anjeun dina menit kalawan No peaky, waragad tambahan sarta disumputkeun!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link mun pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/nockherberg-starkbierfest-munich-beer-festival/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)