(Paling Keri Dianyari On: 14/08/2020)

Lelungan lan nemokake panggonan anyar menehi swiwi sing bisa diimpi, wani, lan sinau. Ing jagad sing gedhe banget, meh mokal kanggo ndeleng kabeh, uga ora bisa ngalami lan nyenengake kabeh papan ing Eropa. Kanthi akeh papan sing nyenengake, sampeyan mung bisa ngimpi nemokake kabeh. Yen sampeyan pancene kepengin seneng kaya lokal lan mbukak dalan anyar, banjur kita duwe 7 tujuan khas ing dalan sing dipukul kanggo sampeyan nemokake.

Saka Prancis nganti Swiss, 7 bintik-bintik alam liar, tlaga sing tenang, lan istana sing dipanggoni wis nunggu dadi bagean album foto sing paling ora dilaporake ing Eropa. dadi, bungkus entheng lan siyap mung nggawa kenangan lan critane karo sampeyan, nalika sampeyan miwiti petualangan anyar, lan mlaku-mlaku dalan sing kurang.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

1. Nuli panggonan sing dipateni: Occitanie, France

Digambarke karo Laut Tengah lan pucuk saka Pyrenees, wilayah South Occitanie ing Prancis nggumunke. Omah menyang kutha bèntèng abad pertengahan, Toulouse sing apik, pesisir, lan anggur, wilayah Prancis iki apik lan nggumunake tujuan path sing diantemi ing Eropa kanggo nempatake dhaptar ing ember sampeyan.

Occitanie beda banget karo Riviera Prancis lan Paris, thanks kanggo jangkah sing luwih alon lan impen. Mangkono, sampeyan bisa njupuk wektu kanggo njelajah Negara Cathar lan kraton kasebut, kalebu Carcassonne sing nyengsemaken. Yen sampeyan seneng kegiatan ruangan kaya hiking utawa rafting, banjur Gorges du Tarn canyon lan Taman Nasional Cevennes cocog. ing Taman Nasional yaiku cadangan biosera UNESCO, lan salah sawijining sepuluh taman nasional ing Prancis.

Sampeyan bisa nggawe dhasar ing ibukutha wilayah pink lan nengsemake, Toulouse, utawa kutha Albi sing apik banget. Loro-lorone apik banget kanggo dalan sing ora dikalahake istirahat kutha ing Prancis lan ngulandara maneh lan Liburan Prancis. Sampeyan bisa kanthi gampang nyedhaki Toulouse kanthi lelungan sepur saka Paris lan Barcelona babagan 5 jam.

Lyon menyang Toulouse kanthi Sepur

Paris menyang Toulouse kanthi Sepur

Becik Toulouse nganggo Sepur

Bordeaux menyang Toulouse kanthi Sepur

 

Occitanie, France Castle and its surroundings

 

2. Hallstatt, Austria

Hallstatt desa minangka desa sing cocog karo gambar sing mapan ing Lake Hallstatt. spring, tiba, utawa mangsa, iku swarga mutlak ing musim apa wae, nawakake akeh kegiatan ruangan kanggo penggemar adrenalin. Utawa ing nalisir, yen sampeyan lagi ngalamun mendidih tlaga kanthi segelas anggur utawa numpak kapal ngubengi sendhang, Hallstatt minangka tujuan sing cocog.

iki papan sing apik digawe kanggo kita 7 tujuan tujuan sing diantemi ing Eropa dhaptar thanks kanggo guwa sing kuwat, danau biru kristal, lan Lembah Echern views nggumunke lan tilase. Ojo disebut, yen durung ditemokake dening jagad liyane.

Hallstatt yaiku 3 jam adoh saka Wina kanthi lelungan sepur. Mulane, yen sampeyan pengin liburan sing ora iso dilupakan ing mujur nengen Austria, lan sing paling Jahwéh adoh saka ramone, banjur Hallstatt minangka tujuan sing paling apik ing dalan sing dikalahake.

Munich menyang Hallstatt kanthi Sepur

Innsbruck menyang Hallstatt dening Sepur

Passau menyang Hallstatt kanthi Sepur

Rosenheim menyang Hallstatt kanthi Sepur

 

Man sitting next to Hallstatt, Austria lake

 

3. Nuli panggonan sing dipateni: Haarlem, Walanda

Kurang dikenal tinimbang tanggane, Amsterdam lan Rotterdam, Haarlem paling apik ing kutha jalur sing dikalahake ing Walanda. mung 18 menit adoh saka Amsterdam kanthi kereta api, Pesona Haarlem bakal narik kawigaten paling ora suwe ing akhir minggu suwene.

Warisan abad pertengahan kutha, nyawa lan kincir angin, nggawe suasana sing luar biasa. Yen sampeyan pengin ngalami Walanda minangka Walanda sejati, banjur mlaku ing dalan sing sempit, nganti Grote Markt. banjur, menek angin, Pabrik Adriaan, kanggo tampilan kutha lan kali sing luar biasa.

Another great way to spend your vacation in Haarlem is to visit the oldest breweries. Mbalik maneh 1620, ana 100 bir, lan saiki sampeyan isih bisa ngrasakake sawetara resep lawas. Luwih becik, sawise ngunjungi salah sawijining akeh museum ing kutha kasebut, lan ana museum liyane ing Haarlem tinimbang ing kutha Walanda liyane.

Nganakke, kutha track sing diantemi iki permata sing didhelikake ing negara-negara paling gedhe ing Eropa lan pancen ora dikunjungi!

Bremen menyang Amsterdam kanthi Sepur

Hannover menyang Amsterdam kanthi Sepur

Bielefeld menyang Amsterdam kanthi Sepur

Hamburg menyang Amsterdam kanthi Sepur

 

Off the beaten path destinations in Haarlem The Netherlands

 

4. Lake Orta, Italia

Umume turis dolan menyang Italia kanggo rasa Ing masakan Italia lan seneng indulgence sithik urip, kaya sing ditindakake dening para warga. Nanging, ana liyane kanggo Italia tinimbang sipping a kaca saka anggur karo pasta anyar digawe. Lake Orta ing distrik tlaga minangka papan sing nggumunke lan romantis. Sing ndhelik ing antarane gunung, lan dipisahake ing Lake Maggiore sing misuwur dening Monte Mottarone, Lake Orta cocog kanggo muja lengkap, lan wektu kanggo nemu Italia ing jalur sing dikalahake lan jangkah urip sing tenang.

saka tilase, boat nitih, anggur ing pinggir tlaga, lan nglangi, Lake Orta minangka permata Italia sing apik banget, sing durung ditemokake dening turis.

Lake Orta yaiku rute sepur rong jam saka Milan, lan 5 jam saka Zurich liwat pemandangan Alps sing apik banget.

Genoa menyang Milan kanthi Sepur

Roma kanggo Milan dening Train

Bologna menyang Milan kanthi Sepur

Florence menyang Milan kanthi Sepur

 

 

 

5. Nuli panggonan sing dipateni: Bohemia, Czech Republic

Mung sawetara jam adoh saka hustling lan Prague, tanah legenda lan mujur nengen apik. Taman nasional Bohemia Swiss, Taman Nasional Svycarsko Czech, ana ing wates karo Jerman. Pravcicka Brana, tatanan rock spektakuler, banyu banyu, lan akeh tilase, minangka perjalanan sepur sing ora adoh saka Decin, kutha sing paling cedhak.

Another great reserve in the stunning outdoors is Kladska Nature reserve. There’s a beautiful trail to the lake, lan dadi nggumunake ing musim gugur. nanging, yen luwih seneng kutha cilik lan chateaux, mula, sampeyan bakal seneng neo-Gothic Hluboka Chateau.

Nuremberg menyang Prague kanthi Sepur

Munich menyang Prague kanthi Sepur

Berlin menyang Prague kanthi Sepur

Wina menyang Prague kanthi Sepur

 

Sunset and Clouds over Bohemia, Czech Republic

 

6. Antwerp, Belgium

Ing mancal utawa sikil, Antwerp macem lan sregep. Kutha nomer loro paling gedhe ing Belgium, Antwerp cukup dilalekake karo turis. Nanging, pancen luar biasa babagan tujuan jalur sing diantemi ing Eropa kanggo nyenengake akhir minggu akhir minggu.

Kutha dipérang dadi 3 wilayah: kutha lawas, Kidul, lan plabuhan, sing dadi omah kanggo budaya lan maneka warna saka saindenging jagad. Mulane, iku swarga kuliner, ngladeni apa wae sing dikarepake karo ati. Museum, Pasar gedhe, cathedrals, desainer busana kreatif ndhuwur-kedudukan, lagi mung siji jam saka ibukutha, dening Sepur.

dadi, yen sampeyan seneng inten dhewe saka pusat perdagangan inten sing paling sibuk, tresna coklat, lan blanja, tujuan trek sing dikalahake iki kudu.

Brussels menyang Antwerp kanthi Sepur

Amsterdam menyang Antwerp kanthi Sepur

Lille menyang Antwerp kanthi Sepur

Paris menyang Antwerp kanthi Sepur

 

Off the beaten path destinations in Europe

 

7. Nuli panggonan sing dipateni: Lucerne, Swiss

Pangaturan sing sampurna kanggo plancongan romantis ing Swiss, Lucerne apik banget. Mlaku ing sendhang, nonton Gunung Pilatus lan puncak salju sing ana ing salju salju ing banyu, karo ora turis, ngimpi Swiss.

Apik banget Lucerne basa kanggo day-trip menyang Alps, lan durung ditemokake dening para wisatawan. Dadi, sampeyan bakal entuk kesempatan sing larang kanggo nikmati lan njelajah Swiss saka dalan sing dikalahake. Lumaku jalur Naga lan coba kekuwatan ing taman tali, sing dadi kegiatan ruangan luar biasa ing Lucerne.

Dumunung ing sisih sikil Alps ing tapel wates Swiss-Jerman, Lucerne ora bisa dilalekake saka tujuan path sing diantemi ing Eropa. Lucerne minangka permata sing didhelikake ing tengah Swiss lan jing siji jam kanthi Sepur saka bandara Swiss.

Zurich menyang Lucerne kanthi Sepur

Bern menyang Lucerne kanthi Sepur

Geneva menyang Lucerne kanthi Sepur

Konstanz menyang Lucerne kanthi Sepur

 

Woamn next to Lucerne Switzerland

 

Nganakke, Eropa kebak mukjizat, Kujang, rahasia, lan alam sing ora ditemokake dening turis. Yen sampeyan pengin pengalaman sing luar biasa lan ngrasakake negara-negara paling gedhe ing Eropa. Nanging, yen sampeyan pengin mlaku, kaya warga setempat, banjur sampeyan mlebu ing wektu sing luar biasa ing salah sawijining tujuan sing kasebut ing ndhuwur.

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan golek karcis sepur paling murah ing endi wae sing tujuan khusus ing dhaptar kita.

 

 

Apa sampeyan pengin nampilake postingan blog kita "7 Off tujuan Path sing Diaseni ing Eropa" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/off-beaten-path-…tinations-europe/ Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)