(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 24/10/2020)

Wisata sareng mendakan tempat énggal masihan urang jangjang pikeun impian, wani, sareng diajar. Di dunya anu lega kieu, ampir teu mungkin keur ningali sadayana, sareng teu mungkin pikeun ngalaman sareng nikmati unggal tempat di Éropa. Kalayan seueur tempat anu pikaresepeun, anjeun ngan ukur tiasa impian pikeun ngajalajah sadayana. Upami anjeun leres-leres milarian resep sapertos lokal sareng terbuka ka jalur anyar, teras urang 7 luar biasa di luar tujuan jalan anu ditakolan pikeun anjeun mendakan.

Ti Perancis ka Swiss, 7 bintik-bintik alam liar, kajero tenang, sareng istana dihapunten ngantosan janten bagian tina albeum poto anjeun anu paling henteu ngémutan liburan di Éropa. janten, pek lampu sareng siap-siap ngan ukur kenangan sareng carita sareng anjeun, nalika anjeun ngalaksanakeun petualangan anyar, sareng milari jalur anu kurang seueur.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Pareum tujuan-tujuan anu diserang: Occitanie, Perancis

Disemprot ku Laut Tengah sareng puncak Pyrenees, daérah Occitanie Kidul di Perancis aya anu stunning. Imah ka kota benteng pertengahan, Toulouse alus, pantai, jeung anggur, daérah Perancis ieu mangrupikeun anu matak pikaresepeun sareng jalan anu ditewak di Éropa pikeun nempatkeun luhur dina daptar ember.

Occitanie béda pisan ti Perancis Riviera sareng Paris, hatur nuhun kana laju anu langkung laun sareng impian. kituna, anjeun tiasa nyandak waktos anjeun ngajalajah nagara Cathar sareng istana, kaasup Carcassonne anu mengesankan. Upami anjeun resep kagiatan luar sapertos hiking atanapi rafting, teras Gorges du Tarn Green Canyon sareng Taman Nasional Cevennes idéal. The taman Nasional mangrupikeun cagar bioskop UNESCO, sareng salah sahiji sapuluh taman nasional di Perancis.

Anjeun tiasa ngadamel pangkalan anjeun dina ibukota wilayah anu pink sareng pikaresepeun, Toulouse, atawa kota anu pikaresepeun ti Albi. Duanana mangrupikeun éndah pikeun jalan anu keok kota istirahat di Perancis sareng petualangan langkung panjang sareng Lebaran Perancis. Anjeun gampang sareng kanyamanan ngahontal di Toulouse ku perjalanan karéta ti Paris sareng Barcelona perkawis 5 jam.

Lyon ka Toulouse ku Karéta

Paris ka Toulouse ku Karéta

Hade ka Toulouse ku Karéta

Bordeaux ka Toulouse ku Karéta

 

Occitanie, France Castle and its surroundings

 

2. Hallstatt, Austria

Désa Hallstatt mangrupikeun désa anu sampurna-gambar anu lokasina di Tasik Hallstatt. Dina cinyusu, labuh, atanapi usum tiis, eta surga mutlak dina unggal usum taun, maturan seueur kagiatan outdoor pikeun wisatawan anu resep adrénal. Atanapi sabalikna, upami anjeun ngalamun ngadamel ku Tasik sareng sagelas anggur atanapi naék kapal ngurilingan danau, Hallstatt mangrupikeun tujuan anu idéal.

ieu tempat pikaresepeun dilakukeun pikeun kami 7 tujuan tujuan anu keok di Éropa daptar berkat guha perkasa, danau biru kristal, sareng Lembah Echern -na pintonan stunning sareng tilase. Henteu hilap, yén éta parantos kapanggih ku dunya sanés.

Hallstatt nyaéta 3 jam jauh ti Wina ku perjalanan perjalanan. kituna, upami anjeun hoyong liburan anu teu dilupakan di landscaping bumi Australi, jeung paling importantly jauh tina balaréa, maka Hallstatt mangrupikeun jalan anu sampurna kanggo tujuan anu keok.

Munich pikeun Hallstatt ku Karéta

Innsbruck ka Hallstatt ku Karéta

Passau ka Hallstatt ku Karéta

Rosenheim pikeun Hallstatt ku Karéta

 

Man sitting next to Hallstatt, Austria lake

 

3. Pareum tujuan-tujuan anu diserang: Haarlem, Walanda

Kirang teu dikenal ti tempat tatangga Amsterdam sareng Rotterdam, Haarlem mangrupikeun anu pangsaéna di Walanda. ngan 18 menit jauh ti Amsterdam ku karéta, Pesona Haarlem bakal ngadeukeutan anjeun sahenteuna sahenteuna sabtu minggu panjang.

Warisan abad pertengahan di kota, jiwa galak sareng kincir angin, nyiptakeun suasana anu luar biasa. Upami anjeun hoyong ngalaman Holland salaku Walanda anu leres, teras leumpang jalan anu sempit, nepi ka Grote Markt. Saterusna, naek angin, Pabrik panggilingan Adriaan, pikeun pandangan spektakuler kota sareng walungan.

Another great way to spend your vacation in Haarlem is to visit the oldest breweries. Balik deui 1620, Tuh 100 tukang roti, sareng ayeuna anjeun masih tiasa nyobian sababaraha resep lami. Langkung saé, saatos kunjungan ka salah sahiji seueur musium di kota, sareng aya langkung musium di Haarlem tibatan kota Walanda anu sanés.

dicindekkeun, kieu ari kota anu ditakolan nyaéta permata disumputkeun di nagara-nagara Éropa paling seueur sareng leres nganjang!

Bremen ka Amsterdam ku Karéta

Hannover ka Amsterdam ku Karéta

Bielefeld ka Amsterdam ku Karéta

Hamburg ka Amsterdam ku Karéta

 

Off the beaten path destinations in Haarlem The Netherlands

 

4. Tasik Orta, Itali

Kaseueuran wisatawan ngarambat ka Italia secukupnya asakan Italia terasrasakeun indulgence séhat hirup urang, sakumaha anu pendudukna. Sanajan, aya deui ka Itali tibatan sipping a sagelas anggur nganggo pasta énggal. Danau Orta di distrik danau mangrupakeun tempat anu endah sareng romantis. Nyumput di antara pagunungan, sarta dipisahkeun ti Situ Maggiore anu misuwur ku Monte Mottarone, Danau Orta pantes ibadah salengkepna, sareng waktuna ngalaman Italia tina jalur anu keok sareng laju anteng.

ti hiking trails, kapal rides, anggur ku kajero, sareng ngojay, Lake Orta mangrupikeun permata Itali anu endah pisan, anu parantos kapanggih ku wisatawan.

Lake Orta nyaéta karéta dua jam ti Milan, jeung 5 jam ti Zurich ngaluarkeun pintonan Alps anu endah.

Genoa ka Milan ku Karéta

Roma pikeun Milan ku Train

Bologna ka Milan ku Karéta

Florence ka Milan ku Karéta

 

 

 

5. Pareum tujuan-tujuan anu diserang: Bohemia, Républik Czech

Ngan sababaraha jam jauh ti hustling sareng bustling Iraha, tempat legenda sareng legenda endah anu ditunggu. Taman nasional Bohemian Swiss, Taman Nasional Czech Svycarsko, nyaéta dina wates sareng Jérman. Pravcicka Brana, formasi batu spektakuler, cai cai, sareng seueur jalur hiking, mangrupikeun perjalanan karéta pondok ti Decin, kota caket.

Cadangan hébat anu sanés di luar anu luar biasa nyaéta Kladska Cagar alam. There’s a beautiful trail to the lake, tur éta utamana stunning dina usum gugur. tapi, upami anjeun resep kota leutik sareng chateaux, maka anjeun bakal bogoh ka neo-Gothic Hluboka Chateau.

Nuremberg ka Iraha ku Karéta

Munich ka Prague ku Karéta

Berlin ka Iraha ku Karéta

Wina ka Iraha ku Karéta

 

Sunset and Clouds over Bohemia, Czech Republic

 

6. Antwerp, Bélgia

Dina sapédah atanapi suku, Antwerp anu seru sareng sregep. Kota panggedéna panggedéna di Bélgia, Antwerp cukup dilongok ku wisatawan. Sanajan, éta mangrupikeun tujuan luar biasa tina jalan anu keok di Éropa pikeun senang-senang sabtu minggu getaway.

Kota dibagi jadi 3 wewengkon: kota heubeul, Kidul, sareng palabuhan, anu mangrupakeun bumi pikeun budaya sareng masarakat ti sakumna dunya. kituna, éta mangrupikeun khusus sawarga, ngaladénan naon waé kahayang haté anjeun. Museum, Pasar gedé, cathedrals, desainer fashion kreatif kiyeueun, ngan sajam jauh ti modal, ku karéta.

janten, lamun anjeun resep pisan intan anjeun ti pusat perdagangan inten pangsibukna, cinta coklat, sareng balanja, ieu jalan tujuan anu ditakolan nyaéta kudu.

Brussel ka Antwerp ku Train

Amsterdam ka Antwerp ku Karéta

Lille ka Antwerp ku Train

Paris ka Antwerp ku Karéta

 

Off the beaten path destinations in Europe

 

7. Pareum tujuan-tujuan anu diserang: Lucerne, Swiss

Tataan sampurna pikeun getaway romantis di Swiss, Lucerne anu megah. Leumpang sapanjang danau, ningali Gunung Pilatus sareng Gunung Titlis puncak salju ogé ngagambar dina cai, kalayan henteu aya wisatawan di sakurilingna, impian Swiss.

Éndah dasarna Lucerne pikeun beurang-balik ka Alps, sareng parantos dikenal ku wisatawan. Janten anjeun bakal kéngingkeun kasempetan anu ngahargakeun pikeun ngajalajah sareng ngajalajah Swiss tina jalur anu keok. Mapah jalan Naga sareng uji kakuatan anjeun di taman tali, anu mangrupikeun kagiatan luar luareun dieuneun Lucerne.

Tempatna di suku gunung Alps dina wates Swiss-Jerman, Lucerne henteu tiasa dileungitkeun tina tujuan jalur anu keok di Éropa. Lucerne mangrupikeun permata disumputkeun di tengah Swiss sareng just sajam ku karéta ti bandara Swiss.

Zurich ka Lucerne ku Karéta

Bern ka Lucerne ku Karéta

Jenéwa ka Lucerne ku Karéta

Konstanz ka Lucerne ku Karéta

 

Woamn next to Lucerne Switzerland

 

dicindekkeun, Éropa pinuh ku keajaiban, Kujang, Rahasia, sareng alam teu disentuh ku wisatawan. Upami anjeun kéngingkeun pangalaman anu luar biasa sareng karaos nagara-nagara pangageungna di Éropa. Sanajan, upami anjeun hoyong leumpang, sapertos locals, teras anjeun asup pikeun waktos anu spektakuler dina naon waé tujuan anu disebatkeun di luhur.

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal resep ngabantosan anjeun mendakan tiket karéta pangbasautik anu mana waé pikeun tujuan khusus dina daptar kami.

 

 

Naha anjeun badé nampilkeun pos blog urang "7 Pareum tujuan-tujuan anu dipasukan di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/off-beaten-path-…tinations-europe/ Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)