(Paling Keri Dianyari On: 11/09/2020)

Mbayangno lungguh mudhun kanggo seneng warung esuk Panjenengan ngawulo arsitektur Italia tradisional nalika looking metu ing banyu biru sparkling lan gunung-gunung ijo luscious. Nalika iki bisa muni kaya mung ngimpi, iku kasunyatan sing ngunjungi sange Lake Como ing. iki panggonan nggumunke lenggah ing dhaptar pesenan saka akeh lelungan. Wis malah digawe sawijining cara dhateng layar perak karo hits Hollywood lan film manca! Lake Como dumunung ing pojok lor-kulon Italia, tengen jejere Swiss Alps. Bebarengan pesisir iki wonder alam Fantastic yaiku pirang-pirang kutha sing mesthi gumun. Nanging, njupuk kang gedhe-gedhe kanggo riko bisa tugas daunting yen sampeyan ana ing jadwal nyenyet. Yen cendhak ing wektu lan pengin nggawe paling metu saka trip, ning kene 5 kutha picturesque kanggo riko ing Lake Como.

 

1. Picturesque Kutha Kanggo Dolan maring On Lake Como: minangka

Kutha Como mbokmenawa sing paling kerep dibukak kabeh kutha-kutha ing wilayah amarga saka stasiun Sepur. Iku titik miwiti kanggo akeh pengunjung wiwit Sepur kulo iku paling apik lan paling gampang cara kanggo nggayuh Como. Nalika sawetara nimbang iku mandeg cendhak ing lelampahan sing ngunjungi lan ngalami liyane Como, wong ndeleng iku minangka bagéan integral saka pengalaman. Alesan kanggo raos campuran amarga popularitas kutha. Iku antarane kutha gedhe ing sacedhake, lan iku wis kebak isin mréntahaké touristic sawijining. Sawetara wong tresna iki lan njupuk wektu kanggo rendhem munggah kabeh pandelengan lan wisata saka kutha ayu. Nanging, wong arep njaluk menyang kutha cilik kanggo nemu apa padha nimbang untouched lan asli kutha Italia.

Nalika sawetara turis nimbang Como sworo cangkem wisata, wong kathah klalen kaendahan asli kutha kuna. Panjenengan saged nglampahi kabeh minggu Njelajah Como lan isih golek iku dadi ing awe saka. Nyatane, akeh turis sing tiba ing katresnan karo kutha njupuk wektu kanggo lumaku liwat kutha. Ana uga akèh kafe lan restoran ngarahke ing asil turis. Nanging, ana uga mutiara didhelikake. Lokasi kayata Silk Museum, ing 15katedral abad th, ing Porta Pretoria lan tengah abad tengah nunggu jiwo liyane adventurous.

Florence kanggo Trains Como

Milan kanggo Trains Como

Turin kanggo Trains Como

Genoa Carane Trains

Towns to Visit on Lake Como

 

2. Bellagio

Bellagio namung Ferry trip adoh saka Como. Iki misuwur kanggo menehi lokasi lan kaendahan. Iku lenggah ning Piece segitiga saka tanah sing pamisahan lake dadi loro halves. Kutha iki dumunung ing bukit tajem lan nawakake tampilan nggumunake kanggo sing lumaku ing lurung-lurung cobbled lan nduwurke tumpukan alleys. Akeh warga lan wisatawan nelpon Bellagio makutha permata Lake Como. Nyatane, iki milih minangka salah siji saka kutha paling ayu ing Eropah. Iku temtu sing paling populer lan paling kerep dibukak ing wilayah. Sawise sampeyan teka, sampeyan bakal ngerti kok. Yen ngunjungi Bellagio, nggawe manawa kanggo nggawa kamera karo sampeyan. Yen ana panggonan sing bakal menehi Gambar sampurna, temtunipun Bellagio.

Padua kanggo Trains Lake Como

Venice kanggo Trains Lake Como

Bergamo Carane Trains

Verona kanggo Trains Como

 

3. Picturesque Kutha Kanggo Dolan maring On Lake Como: Varenna

Ing dharat wétan Lake Como dumunung Varenna. Nalika iku uga ora mbandhingaké ing ukuran kanggo kutha gedhe, iku isih lokasi kudu riko. mancing iki picturesque tradisional Italia iku kudu ndeleng kanggo wong sing kepengin kanggo njaluk adoh saka hustle lan bustle gesang kutha gedhe. Wektu misale jek ngadeg isih sing njagong ing Tambak mentheleng ing banyu biru lan nglayang gunung. Sawise sampeyan njupuk kabeh ing, lumaku watara kanggo nemu dalan cobbled, picturesque gréja, lan Villas biasa saka Varenna. Priksa manawa kanggo tandha Villa Monastero ing pandelengan kanggo ndeleng. Iku ora tansah mbukak kanggo masyarakat, nanging yen sampeyan ana begja, sampeyan bakal weruh fasad tradisional Italia lan interior villa. Njupuk mate liwat Kebon dawa lan lancip kebak flora endah nalika katon metu ing tlaga.

Milan kanggo Trains Varenna

Florence kanggo Trains Varenna

Turin kanggo Trains Varenna

Genoa to Trains Varenna

Varenna Italy

 

4. Menaggio

Ing bank-bank kulon Lake Como, sampeyan bisa bukak kutha ayu saka Menaggio. Menaggio iku sawijining kutha gedhe sing nengsemake akeh kanggo views nggumunke lan arsitektur ayu. Dicampur saka campuran kaendahan alam lingkungan karo kutha Italia tradisional. Kutha iki nduwèni akèh bangunan sing tanggal bali menyang abad ka-19. Piazza Garibaldi ateges panggonan kumpul tengah kanggo kabeh warga lan wisatawan. Ana plethora kafe lan restoran sing radiate karo kasenengan lan urip. Menaggio uga riko kudu penyayang Sajarah. kutha iki duwé peran wigati ing Wars Donya lan Kapindho. saiki, ana akeh Tours sing bisa njupuk sampeyan ing pandelengan lingkungan pinunjul ing wilayah.

Pavia Carane Trains

Brescia Carane Trains

Bologna Carane Trains

Modena kanggo Trains Como

Menaggio Visit on Lake Como

 

5. Picturesque Kutha Kanggo Dolan maring On Lake Como: Tremezzo

Yen sampeyan pengin nemu Lake Como bebarengan karo kabeh kemewahan lan Esthetics saka hotel grand, banjur ngunjungi Tremezzo. Tremezzo iku sawijining kutha sing wis isin popularitas lake lan wis mutusaké kanggo nggawe pengalaman unik lan mewah kanggo pengunjung. Senadyan sawijining straying adoh saka dipikir luwih tradisional lan aran, Tremezzo isih kutha apik kanggo riko. Iku cukup cedhak Bellagio lan mandeg kanggo akeh sing pengin ndeleng ing papan kang sepi sing isih nduweni sawetara Buzz menyang. Nalika hotels lan Villas ing kutha drive akèh pengunjung, kutha isih nduweni sawetara pandelengan sange. Gréja St. Maria, Tuladhane, punika populer kanggo reca luar biasa saka Madonna Nera. Loro saka, ana Kebon apik banget kanggo lumaku liwat lan seneng pandelengan lan swara saka Lake Como.

Tortona Carane Trains

Langkawi Carane Trains

Piacenza kanggo Trains Como

Livorno kanggo Trains Como

Tremezzo Italy

 

Iki mung 5 kutha picturesque kanggo riko ing Lake Como. Nanging, lake wis kathah liyane kanggo nawarake saka sesawangan nggumunke lan kutha ayu. Dolan maring Lake Como lan seneng aktivitas banyu fun, angslup sange, lan hikes macem. Book A Train lan njelajah Lake Como lan kamulyan lingkungan iku ngemu.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “5 Picturesque Kutha Kanggo Dolan maring On Lake Como” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/picturesque-towns-lake-como/ – (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)