(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 10/01/2020)

Ngabayangkeun linggih ka handap ngarasakeun kopi isuk anjeun amidst arsitéktur Italia tradisional bari pilari kaluar dina cai biru sparkling sareng gunung héjo luscious. Bari kieu bisa disada kawas ngan impian, eta mangrupakeun kanyataanana ka maranéhanana anu didatangan endah Lake Como nu. ieu tujuan stunning sits dina daptar kahayang loba travelers. Geus malah dijieun cara na onto nu layar pérak ku hits Hollywood na pilem luar nagri! Lake Como perenahna di pojok kaler Italia, katuhu hareup jeung Swiss Alps. Sapanjang basisir heran alam hebat ieu mangrupakeun sababaraha kacamatan anu pastikeun reueus pisan. Sanajan, petik nu leuwih ka neng tiasa janten tugas daunting lamun aya dina jadwal kedap. Mun anjeun pondok dina waktos na rék nyieun mangpaat pangseueurna ti anjeun perjalanan, didieu aya 5 kota picturesque mun datangna dina Lake Como.

 

1. Picturesque Kacamatan nganjang Di Danau Como: siga

Kota Como ieu meureun nu paling dilongok sadaya kacamatan di wewengkon alatan tina setasion kereta api. Ieu téh mangrupa titik dimimitian pikeun loba datang ti hiji karéta numpak teh pangalusna sarta panggampangna jalan ka ngahontal Como. Bari sababaraha nganggap hal éta mangrupa eureun pondok dina lalampahan maranéhanana ngadatangan sarta ngalaman sesa Como, batur ningali eta salaku bagian integral pangalaman dina. Alesan keur parasaan campur téh alatan popularitas kota. Éta diantara kota gedé di sakuriling, sarta eta geus pinuh dirangkul banding touristic na. Sababaraha urang cinta ieu sareng nyandak waktos ka soak nepi sagala wisata sarta wisata kota geulis kieu. Sanajan, batur hayang meunang ka kota leutik ngalaman naon maranéhna nganggap teu kacekel tur otentik kacamatan Italia.

Bari sababaraha wisatawan mertimbangkeun Como a bubu wisata, aranjeunna condong mopohokeun keindahan asli kota kuna ieu. Anjeun tiasa méakkeun hiji sakabéh minggu Ngalanglang Como na masih manggihan hal janten dina angen tina. Kanyataanna, seueur wisatawan nu murag asih jeung kota di candak ti waktu leumpang ngaliwatan kota. Aya bisa jadi loba cafe jeung réstoran aimed di panyaluran wisatawan. Sanajan, aya oge gems disumputkeun. Locations saperti sutra Museum, éta 15katedral abad, éta Porta Pretoria jeung puseur abad pertengahan await nu jiwa beuki Dongeng.

Florence kana Kareta Como

Milan ka Kareta Como

Bekasi kana Kareta Como

Genoa Kumaha mun Kareta

Towns to Visit on Lake Como

 

2. Bellagio

Bellagio téh ngan hiji ferry lalampahan jauh ti Como. Éta kasohor lokasi sarta keindahan. Ieu sits atop potongan triangular taneuh nu splits danau kana dua halves. kota ieu ayana di hiji pasir lungkawing tur nawaran tempoan megah pikeun maranéhanana anu leumpang nepi ka jalan cobbled tur pungkal alleys. Loba locals jeung wisatawan nelepon Bellagio makuta permata Danau Como. Kanyataanna, eta ieu milih sakumaha salasahiji kacamatan paling geulis di Éropa. Éta undoubtedly nu pang populerna jeung paling dilongok di wewengkon. Sakali anjeun anjog, anjeun bakal ngartos naha. Lamun didatangan ku Bellagio, pastikeun pikeun mawa kamera sareng anjeun. Mun aya hiji tempat anu bakal masihan nu gambar sampurna, eta pasti Bellagio.

Padua kana Kareta Lake Como

Venice kana Kareta Lake Como

Bergamo Kumaha mun Kareta

Verona kana Kareta Como

 

3. Picturesque Kacamatan nganjang Di Danau Como: Varenna

Di basisir wétan Lake Como perenahna Varenna. Bari eta bisa teu ngabandingkeun dina ukuran ka kota gedé, éta kénéh lokasi must mangga buka. Kampung fishing Ieu picturesque tradisional Italia mangrupakeun kedah tingali keur saha nu hayang meunang jauh ti hustle na bustle tina kahirupan kota badag. Waktos sigana nangtung kénéh anjeun diuk dina docks na neuteup dina cai biru jeung hovering gunung. Sakali anjeun nyandak sagalana di, leumpang sabudeureun ngalaman lajur cobbled, picturesque gereja, sarta villas spektakuler ti Varenna. Pastikeun pikeun tanda Villa Monastero on wisata anjeun ningali. Ieu henteu salawasna muka keur publik nu, tapi lamun aya untung, anjeun bakal nempo facades Italia tradisional jeung interiors of villa nu. Candak keur leumpang ngaliwatan Kebon panjang tur ipis pinuh flora aheng bari maneh awas di danau.

Milan ka Kareta Varenna

Florence kana Kareta Varenna

Bekasi kana Kareta Varenna

Genoa kana Kareta Varenna

Varenna Italy

 

4. Menaggio

Di tepi barat Danau Como, anjeun bisa didatangan kota éndah Menaggio. Menaggio mangrupakeun kota gedé nu metot loba pikeun pintonan stunning sarta arsitéktur geulis. Campuran tina sabudeureun kaéndahan alam blends jeung kota Italia tradisional. kota nu ngabogaan loba wangunan anu tanggal deui ka abad ka-19. The Piazza Garibaldi nyaeta dasarna tempat ngumpul sentral pikeun sakabéh locals jeung wisatawan. Aya plethora sahiji cafe jeung réstoran nu radiate kalawan pikagumbiraeun tur hirup. Menaggio oge datangna must pikeun pencinta jujutan. kota dina maénkeun peran penting dina Wars Dunya Kahiji sarta Kadua. Kiwari, aya sababaraha tur anu tiasa nyandak anjeun kana wisata sabudeureun signifikan di wewengkon.

Pavia Kumaha mun Kareta

Brescia Kumaha mun Kareta

Bologna Kumaha mun Kareta

Modena kana Kareta Como

Menaggio Visit on Lake Como

 

5. Picturesque Kacamatan nganjang Di Danau Como: Tremezzo

Lamun hayang ngalaman Lake Como sapanjang kalayan sagala méwah jeung esthetics of a hotél grand, lajeng buka Tremezzo. Tremezzo mangrupakeun kota nu geus dirangkul popularitas danau sarta geus mutuskeun nyieun pangalaman unik sarta mewah keur datang. Sanajan na straying jauh ti katingal langkung tradisional jeung ngarasakeun, Tremezzo masih kota éndah mun nganjang. Ieu rada deukeut ka Bellagio sarta mangrupakeun eureun keur loba nu hayang nempo hiji tempat sepi nu masih boga sababaraha buzz ka dinya. Sedengkeun hotél sarta villas di alun ngajalankeun loba datang, kota nu masih boga sababaraha tempat wisata endah. Garéja St.. Maria, salaku conto, nyaeta populér pikeun patung luar biasa miboga Madonna Nera. Sajaba ti eta, aya kebon denok keur stroll liwat sarta ngarasakeun wisata jeung sora Danau Como.

Tortona Kumaha mun Kareta

Mantua Kumaha mun Kareta

Piacenza kana Kareta Como

Livorno kana Kareta Como

Tremezzo Italy

 

Ieu ngan 5 kota picturesque mun datangna dina Lake Como. Sanajan, danau boga pisan deui tawaran ti tetempoan stunning jeung kacamatan geulis. Mangga buka Lake Como terasrasakeun kagiatan cai senang, sunsets endah, sarta hikes seru. Buku Kareta tur ngajalajah Lake Como jeung keajaiban sakurilingna nahan.

 

 

Do you want to embed our blog post “5 Picturesque Towns To Visit On Lake Como” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/picturesque-towns-lake-como/ – (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)