(Paling Keri Dianyari On: 02/09/2019)

Nalika rencana trip kanggo Eropah, sampeyan lagi ngadhepi karo dadi akeh opsi! panggonan telas lan pengalaman, that you could travel for years and still feel like you’ve missed something essential. This can lead to making the mistake of over-committing, lan ilang metu ing rincian cilik sing nggawe lelungan lan travel Sepur supaya gaib. Kita lagi kene kanggo pitutur marang kowe apa ora tumandang lan Carane rencana trip kanggo Eropah, saka wiwitan rampung!

 

tip 1: Panah It Down

Sadurunge bisa nemu tapas Spanyol asli, piazzas ing Roma utawa rooftop terraces in Prague, dicokot penting admin dibutuhake! Cukup, liyane disiapake sing nalika rencana trip kanggo Eropah, sing luwih kasempatan fun lan trip kaku-free sing urip nganti pangarepan.

Dadi kene SaveATrain 'Tip S: milih gangsal, kudu-dos kanggo sing ngulandara Eropah! Maybe it’s drinking in the Hofbräuhaus ing Munich, utawa njupuk demo kanal ing Amsterdam, utawa mrikso David-akeh ngarepke – in Florence. Punapa mawon iku, nandhani sing mudhun lan rencana trip watara wong. Becike dening sepur.

Milan kanggo Florence Trains

London kanggo Paris Trains

Prague to Berlin Trains

Frankfurt kanggo Trains Munich

 

prague rooftop, pick your own rooftop when you plan a trip to europe

 

tip 2: Aja supaya cliches.

Saiki kita wis ditetepake sing perlu kanggo rencana trip kanggo Eropah, sabanjuré wis milih tujuan paling. Ing roh YOLO, sampeyan bisa uga pengin mbukak mati trek diantemi lan nelusuri mutiara didhelikake ing kutha. Nanging hipster ing sampeyan sing kepengin kanggo pindhah marang tujuan ide, bisa uga pengin njupuk kursi. Ing bis wisata. Wonten alesan kok kaya panggonan Colosseum, Menara Eiffel, lan Charles Bridge are all banget populer karo turis: lagi apik tenan! Aja rumangsa kudu njaluk mati trek diantemi mung kanggo marga saka iku. Yen amba wisata mréntahaké kanggo sampeyan, banjur pindhah lan ndeleng wong.

Miturut koin padha, ora nambani nyata minangka Injil. Sampeyan bisa ngomong Louvre punika Absolute kudu-apa ing trip to Paris, but maybe you’d have a better day searching for Blek le Rat pieces on alley walls. keluwesan, nalika lelungan, tombol, tansah!

London kanggo Trains Frankfurt

London kanggo Trains Brussels

London kanggo Trains Cologne

London menyang Amsterdam Trains

 

tip 3: Travel dates are crucial when you plan a trip to Europe

Travel ing mangsa mati. sasi Popular sing Juli, Agustus, lan September. Padha insanely sibuk, ora kanggo sebutno larang! Yen rencana trip kanggo Eropah ing Summer, sampeyan bakal nuduhake saben pengalaman siji karo yuta lan mayuta-yuta kanca cedhak. Accommodation will be booked out, utawa larang lan Trains bakal luwih lengkap, ningali sing lagi cara paling apik kanggo lelungan!

Amsterdam kanggo London Trains

Rotterdam kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

check the calendar when you plan a trip to Europe

 

tip 4: Assemble your travel documents is part of plan a journey to Europe

Yen sampeyan ora duwe passport, sampeyan paling njaluk gawe! Bakal njupuk ing paling patang enem minggu saka wektu aplikasi kanggo sampeyan nampa. (Gumantung ing negara apa sing manggon ing mesthi) Layanan dicepetake bisa nyepetake proses, nanging biaya sing bakal. Iku sing paling apik kanggo njupuk care saka uga ing advance sadurunge trip. Wis duwe passport? Priksa menehi mati tanggal! Sawetara negara bisa lali sampeyan entri yen kadaluwarsa ing 6 sasi nalika teka. eek!

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

 

tip 5: Nyewakake mobil.

kepingin nyewa mobil nalika rencana trip kanggo Eropah? Aja manawa kanggo duwe lisensi sing pembalap bener kang. Sawetara perusahaan rental mobil uga mbutuhake lelungan duwe lisènsi pembalap internasional kang saliyane kanggo lisensi driver kang saka negara asal.

Strasbourg kanggo Paris Trains

Paris kanggo Trains Marseilles

Roma kanggo Trains Milan

Geneva to Zurich Trains

 

tip 6: Aja liwat-Pack itinerary karo akeh banget tujuan.

Kaya kasebut sadurunge, iku gampang kanggo liwat laku lan nyoba remet ing kakehan. Iku babar blas dingerteni. ninggalake larang perlu digunakke uga, supaya iku gampang kanggo nyoba liwat-Pack itineraries nalika planning trip kanggo Eropah. Nanging, iki bisa uga larang regane (ora kanggo sebutno ngeselake), liwat-packing lelungan karo akeh banget destinasi ing banget sawetara dina ndadékaké kanggo liyane wektu ing dalan, lan liyane gas utawa karcis sepur. Ing kasus nemen, bisa sabotage trip, ngowahi iku menyang cetho saka hotel mriksa-in lan mriksa-rusak (karo packing pancet lan unpacking), nalika nonton lomba malang tau-dibukak sasi windows Sepur. yen bisa, alon mudhun. sampeyan bakal nyimpen ing transportasi lan gain liyane wektu kanggo njelajah tujuan Panjenengan.

Brussels kanggo Trains Rotterdam

Antwerp kanggo Trains Rotterdam

Berlin kanggo Trains Rotterdam

Paris kanggo Trains Rotterdam

 

 

tip 7: Exchange dhuwit

Lelungan sampah kathah dhuwit mundhut euro saka bank (utawa Samsaya Awon durung, saka ijol-ijolan itungan counter) sadurunge tekan ing Eropah. Iki nyebabake Fees dibalèkaké! so don’t neglect this subject when you plan a trip to Europe.

saran kita punika Kepala langsung menyang ATM nalika teka ing Eropah lan mbatalake awis nggunakake kertu ATM Panjenengan. Iku prasaja, lan kurs sing njaluk kanggo transaksi meh mesthi luwih saka tingkat kita malah wis nandang gerah saka bank-bank ngarep. Nelpon bank sadurunge ninggalake kanggo takon bab Fees transaksi ATM internasional, uga maringi informasi wong sing bakal nggunakake kertu luar negeri. Yen sampeyan ora marang wong-wong mau, bisa menehi tandha wong mikir iku penipuan, lan bakal mblokir kertu. uga, takon yen bank wis lokasi internasional utawa kekancan karo lokal bank-bank ing Eropah.

Frankfurt kanggo Trains Cologne

Brussels kanggo Trains Cologne

Wina kanggo Trains Cologne

Stuttgart kanggo Trains Cologne

 

tip 8: Apa ilang ing bandhulan, menang ing roundabouts

Aja kurban lokasi kanggo tabungan hotel cilik. We nyaranake menehi luwing seneng kanggo Airbnb utawa hotel karo lokasi paling tengah nalika rencana trip kanggo Eropah. lelungan budget, ing tartamtu, duwe karep kanggo milih hotel in lokasi adoh-flung sing € 5 luwih murah tinimbang siji sing luwih tengah. sampeyan bakal irit wektu lan dhuwit ing transportasi (utamané yen sampeyan angin munggah njupuk taksi).

Munich kanggo Trains Basel

Zurich kanggo Trains Basel

Bern kanggo Trains Basel

Geneva to Trains Basel

 

airbnb vs hotel and how to plan a trip to europe

 

tip 9: Don’t forget to call your phone carrier before you plan a journey to europe

Nelpon operator yen sampeyan lengkap kanggo rencana trip kanggo Eropah lan njaluk rencana if rencana kanggo nggunakake telpon, lan banjur pesthekake sampeyan nyiyapake telpon supaya ora mbayar data sengaja (ing Brief: mateni data seluler lan matesi jumlah app sing bisa nggunakake data seluler). lan, minangka rencana, kelet kanggo mbebasake jaringan Wi-Fi kanggo ngundhuh lan ngirim email, mriksa Web lan nggunakake app. Eropah wis akeh hot spot wifi, supaya sampeyan ora bakal metu saka tutul kanggo dawa. Utawa, tuku kertu SIM kanggo telpon nalika sampeyan njaluk Eropah.

Rimini kanggo Trains Milan

Roma kanggo Trains Milan

Turin kanggo Trains Milan

Venice kanggo Trains Milan

 

tip 10: Wonten App Kanggo Sing

Eightydays is an awesome travel app that can help you plan a trip to Europe while giving travelers an easy look into the options available when lelungan ing Eropah.

Pangguna miwiti kanthi njupuk kutha kanggo miwiti lan rampung ing (saiki, iku perlu kanggo miwiti lan mungkasi trip ing panggonan sing padha). Banjur pilih tanggal departure, suwene ing trip bakal lan carane akeh tujuan nambahi. Pangguna bisa milih yen padha arep katon ing kutha-kutha ing Eropah, Uni Eropah mung Zone Schengen. App banjur bakal nggawe itinerary, ngrampungake karo tarif Airbnb ing saben kutha, kanggo wong-wong ing budget a.

Iku bisa terus opsi shuffling nganti app kesandhung marang itinerary sing katon apik. Lan aja padha sumelang bab travel nyenengake: The site says iku khusus suket metu bandara adoh-adoh and early morning departures that can drain travelers on the road.

Sanajan ora (durung) sistem sampurna kanggo pesenan kabeh trip Eropah, Eightydays bisa menehi lelungan idea luwih saka rega TCTerms kanggo laku beda nalika duweni potensi ngenalke menyang tujuan padha ora duwe sadurunge dianggep.

Travlelers can use website Eightydays or the newly launched app iOS to plan their European voyages.

Lyon kanggo London Trains

Amsterdam kanggo Trains Antwerp

Brussels kanggo Trains Frankfurt

Brussels kanggo Trains Mainz

 

mesthi, Cara paling apik kanggo lelungan iku tansah Train! Nyimpen Train cara paling apik kanggo tuku karcis. Yen bab kanggo buku karcis sepur Panjenengan klik link https://www.saveatrain.com kanggo nampa diskon gedhe.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/plan-trip-europe/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)