(Last Updated On: 02/09/2019)

Lamun anjeun rencanana lalampahan ka Eropa, nu nuju Nyanghareupan jadi loba pilihan! tempat sajajalan jeung pangalaman, that you could travel for years and still feel like you’ve missed something essential. This can lead to making the mistake of over-committing, na leungit kaluar dina detil leutik nu ngadamel travel sarta perjalanan karéta kitu gaib. Simkuring di dieu pikeun ngabejaan anjeun naon teu kudu ngalakukeun tur Kumaha rencana lalampahan ka Eropa, ti mimiti nepi ka rengse!

 

tip 1: Ngahususkeun Ieu Turun

Samemeh Anjeun tiasa ngalaman tapas Spanyol otentik, piazzas di Roma atawa rooftop terraces in Prague, hiji bit penting admin anu diperlukeun! kantun nempatkeun, beuki disiapkeun anjeun nalika rencana lalampahan ka Eropa, nu gede Chances anjeun senang jeung lalampahan stress bébas nu hirup nepi ka ekspektasi Anjeun.

Ku kituna didieu Éta SaveATrain 'Tip S: milih hiji luhureun lima, kedah-dos keur nu petualangan Éropa! Maybe it’s drinking in the Hofbrauhaus di Munich, atawa nyokot wisata kanal dina Amsterdam, atawa examining David-ti loba sudut – di Florence. Naon éta, ditandaan jalma handap sarta rencanana lalampahan anjeun sabudeureun éta. Hade ku karéta.

Milan ka madang Kareta

London ka Paris Kareta

Iraha ka Berlin Kareta

Frankfurt kana Kareta Munich

 

prague rooftop, pick your own rooftop when you plan a trip to europe

 

tip 2: Ulah nyingkahan cliches.

Ayeuna urang geus ngadegkeun nu peryogi rencana lalampahan ka Eropa, salajengna ieu milih maksud luhureun anjeun. Dina sumanget YOLO, Anjeun meureun hoyong buka kaluar lagu keok jeung milari gems disumputkeun jeroeun kota. Tapi hipster di maneh anu hayang balik ngalawan tujuan mainstream, meureun hoyong nyandak korsi nu. Dina beus wisata. Aya hiji alesan naha tempat kawas The Colosseum, Menara Eiffel, jeung Charles Sasak are all pisan populerna kalawan wisatawan: aranjeunna keur Heboh! Ulah ngarasa maneh kudu turun lagu keok ngan demi eta. Mun nu badag atraksi banding ka anjeun, lajeng buka na tingali aranjeunna.

Ku token sarua, teu ngubaran buku panduan wisata sakumaha manéh. Ieu bisa ngomong Louvre mangrupa mutlak kudu-ngalakukeun dina lalampahan ka Paris, but maybe you’d have a better day searching for Blek le Rat pieces on alley walls. kalenturan, mun anjeun ngarambat, mangrupa konci, salawasna!

London keur Kareta Frankfurt

London keur Kareta Brussel

London keur Kareta Cologne

London nepi Amsterdam Kareta

 

tip 3: Travel dates are crucial when you plan a trip to Europe

Travel di musim kaluar. bulan populér téh Juli, Agustus, sarta September. Aranjeunna insanely sibuk, teu nyebut mahal! Lamun rencanana lalampahan ka Eropa di Summer, Anjeun bakal jadi babagi unggal pangalaman tunggal kalayan jutaan sarta jutaan babaturan pangdeukeutna Anjeun. Akomodasi bakal dipesen kaluar, atawa mahal na Kareta bakal leuwih lengkep, ningali anu sipatna cara pangalusna keur indit!

Amsterdam ka London Kareta

Rotterdam ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

check the calendar when you plan a trip to Europe

 

tip 4: Assemble your travel documents is part of plan a journey to Europe

Mun anjeun teu mibanda paspor a, lajeng nu pangalusna meunang cracking! Bakal butuh sahanteuna opat ka genep minggu ti waktu aplikasi pikeun anjeun pikeun nampa hiji. (Gumantung kana nagara naon cicing di tangtosna) jasa Expedited tiasa nyepetkeun prosés nu, tapi bakal ngarugikeun anjeun. Hadé Éta ngurus ogé ieu sateuacanna saméméh lalampahan anjeun. Geus boga paspor a? Pariksa tanggal béakna na! Sababaraha nagara bisa mungkir anjeun Éntri lamun nya wayahna dina 6 bulan mun anjeun anjog. Eek!

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

 

tip 5: Renting mobil a.

wanting nyéwa mobil a lamun rencana lalampahan ka Eropa? Pastikeun gaduh lisénsi supir valid urang. Sababaraha pausahaan rental mobil ogé merlukeun travelers boga lisénsi hiji supir internasional urang salian lisénsi supir maranéhanana sacara ti nagara maranéhanana asalna.

Strasbourg ka Paris Kareta

Paris keur Kareta Marseille

Roma pikeun Kareta Milan

Jenéwa ka Zurich Kareta

 

tip 6: Ulah leuwih-pak rancana perjalanan Anjeun sareng loba teuing maksud.

Sakumaha didadarkeun di sateuacan, éta gampang pikeun leuwih bunuh na coba squeeze di teuing. Ieu sagemblengna kaharti. cuti adi anjeun perlu garapan ogé, kitu éta gampang pikeun nyobaan leuwih-pak itineraries anjeun nalika perencanaan lalampahan ka Eropa. Sanajan, ieu tiasa ongkosna mahal (teu nyebut nyapekeun), sakumaha leuwih-paking lalampahan kalawan loba teuing maksud di teuing sababaraha poé ngabalukarkeun leuwih waktos di jalan, sarta leuwih gas atanapi tiket karéta. Dina kasus ékstrim, eta bisa sabotase lalampahan hiji, ngarobahna kana Blur di hotél dipariksa-in jeung pariksa-beluk (kalawan packing konstanta sarta unpacking), bari ningali hiji lomba bentang pernah-dilongok geus kaliwat jandéla karéta. Upami mungkin, lalaunan. Anjeun gé simpen dina angkot na mangtaun langkung waktu ngajajah maksud Anjeun.

Brussel kana Kareta Rotterdam

Antwerp kana Kareta Rotterdam

Berlin kana Kareta Rotterdam

Paris keur Kareta Rotterdam

 

 

tip 7: Saham duit

Travelers runtah loba duit purchasing euro ti bank maranéhna (atawa goréng acan, ti bursa mata uang counter) saméméh anjog di Éropa. Ieu ngakibatkeun waragad hefty! so don’t neglect this subject when you plan a trip to Europe.

naséhat kami téh ka kantor lempeng jauh ka ATM mun anjeun anjog di Éropa sarta mundur tunai ngagunakeun kartu ATM Anjeun. Ieu basajan, jeung Nilai tukeur nu meunang pikeun urus téh ampir pasti hadé tinimbang laju urang malah geus gotten ti bank home. Nelepon bank Anjeun saencan Anjeun ninggalkeun nanya ngeunaan waragad urus ATM internasional, kitu ogé informing aranjeunna nu bakal ngagunakeun kartu Anjeun mancanagara. Mun anjeun teu ngabejaan aranjeunna, eta bisa mere tanda ka pikir éta panipuan, sarta bakal meungpeuk kartu Anjeun. oge, menta lamun bank Anjeun boga lokasi internasional atanapi partnerships kalawan lokal bank di Éropa.

Frankfurt kana Kareta Cologne

Brussel kana Kareta Cologne

Wina ka Kareta Cologne

Stuttgart kana Kareta Cologne

 

tip 8: Naon leungit dina swings, Anjeun meunang dina roundabouts

Ulah kurban lokasi anjeun tabungan hotél leutik. urang nyarankeun mere leuwih sering dipake tinimbang Airbnb Anjeun atawa hotél jeung lokasi paling sentral lamun rencana lalampahan ka Eropa. travelers anggaran, khususna, boga kacenderungan pikeun milih hiji hotél di lokasi tebih-flung éta € 5 langkung mirah ti salah éta leuwih museur. Anjeun gé ngahemat waktos jeung duit dina angkot (utamana lamun angin nepi nyokot taksi).

Munich ka Kareta Basel

Zurich ka Kareta Basel

Bern kana Kareta Basel

Jenéwa kana Kareta Basel

 

airbnb vs hotel and how to plan a trip to europe

 

tip 9: Don’t forget to call your phone carrier before you plan a journey to europe

Nelepon pamawa anjeun sakali anjeun lengkep rencana lalampahan ka Eropa jeung meunangkeun rencana if rencana ngagunakeun telepon anjeun, lajeng pastikeun Anjeun nyetél telepon Anjeun pikeun ngindarkeun beaya data teu kahaja (di ringkes: Mareuman data sélular jeung ngawatesan jumlah aktip nu bisa ngagunakeun data sélular). jeung, sakumaha rencana a, lengket jang ngosongkeun jaringan Wi-Fi pikeun ngundeur tur ngirim surelek, mariksa Web jeung ngagunakeun aktip. Éropa boga loba hotspot wifi, jadi maneh moal jadi kaluar tina touch pikeun panjang. Alternatipna, meuli kartu SIM pikeun telepon anjeun nalika anjeun meunang ka Éropa.

Rimini kana Kareta Milan

Roma pikeun Kareta Milan

Bekasi kana Kareta Milan

Venice kana Kareta Milan

 

tip 10: Aya Hiji App Pikeun Éta

Eightydays is an awesome travel app that can help you plan a trip to Europe while giving travelers an easy look into the options available when iinditan sakuliah Éropah.

Pamaké ngamimitian ku picking kota pikeun ngamimitian tur rengse dina (kanggo ayeuna, éta perlu ngamimitian jeung mungkas lalampahan di tempat anu sarua). Teras pilih tanggal miang, sabaraha lila di perjalanan bakal na sabaraha maksud ngawengku. Pamaké ogé bisa milih lamun maranéhna rék kasampak di kota di Éropa, Uni Éropa atawa ngan dina Parabot Schengen. aplikasi nu lajeng bakal nyieun hiji rancana perjalanan, ngalengkepan kalayan ongkos Airbnb di unggal kota, pikeun maranéhanana dina anggaran.

Ieu mungkin neruskeun pilihan shuffling dugi aplikasi nu stumbles kana hiji rancana perjalanan nu Sigana alus. Sarta ulah salempang ngeunaan lalampahan pikaresepeun: The site says eta husus weeds kaluar bandara tebih-tebih and early morning departures that can drain travelers on the road.

Sanajan éta teu (acan) sistem sampurna pikeun booking hiji sakabéh lalampahan Éropa, Eightydays bisa nulungan masihan travelers pamanggih hadé titik harga pikeun journeys béda bari berpotensi ngawanohkeun aranjeunna nepi ka maksud maranéhna bisa jadi teu kudu saacanna dianggap.

Travlelers can use website Eightydays or the newly launched aplikasi ios to plan their European voyages.

Lyon ka London Kareta

Amsterdam kana Kareta Antwerp

Brussel kana Kareta Frankfurt

Brussel kana Kareta Mainz

 

Tangtosna, cara pangalusna keur perjalanan sok ku Train! Simpen hiji Train téh kalawan cara anu pangalusna pikeun meuli tiket Anjeun. Mun anjeun rék buku tiket karéta Anjeun klik link https://www.saveatrain.com pikeun nampa diskon hébat.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link mun pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/plan-trip-europe/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)