(Paling Keri Dianyari On: 09/10/2019)

Everybody ngruwat lelungan beda. Sawetara seneng pengalaman sing asalé saka lelungan nalika ing mburi liyane sawetara mung lelungan amarga meksa peer utawa kulawarga meksa. Apa wae alesan nalika nerangake lelungan, maneh ana cara sing beda saka carane wong kaya kanggo jangka. Nanging, tanpa pilihan individu kang, ana bab tartamtu sing kudu ora supaya sampeyan ora ngadhepi hassles mengko, kaya Book tiket Sepur sandi utawa bidang karte kanggo sing prakara.

 

Book My Train Ticket

 

Njupuk care saka karubedan

Traveling kanggo sawetara wong kaya kula kick sing padha kudu ing urip lan liya saka njupuk adoh saka kaku saka saben urip. Nanging, ana sawetara bab sing Aku njaluk rampung kaya Book tiket Sepur sandi utawa bidang karte sakdurunge supaya aku bisa njaluk sawetara menehi hasil online kanggo planning luwih. Miturut Booking tiket Sepur sandi online utawa sakdurunge kanggo sing prakara bakal mesthekake yen aku ora kudu ngadhepi wayahe kuciwo pungkasan non-kasedhiyan karcis utawa papan. Sawetara wong seneng mung nindakake tas sing lan lepas landas. Iki bisa mung gumantung ing panggonan sing sing lelungan kanggo.

Amsterdam kanggo London Trains

Lyon kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

Pre-planning dibutuhake utawa ora?

Yen lelungan ing negara, mung njupuk Sepur utawa bus pesenan bakal Ngurutake masalah. Pilihan liyane iku lelungan menyang negara ngendi ana requirement visa i.e., padha soko disebut visa-ing-rawuh. Ing negara iki, sampeyan bisa mung Book lan Papan pesawat lan kabeh formalitas liyane sing dijupuk saka bilur nalika tekan Panjenengan panggonan. Dadi ing lelungan utawa last kaya iki, ana ora akeh planning dibutuhake. Nanging, nalika ana formalitas kaya visa lan kabeh kanggo dijupuk saka care. Perencanaan trip perlu rampung ing advance. Ana bakal pesenan saka karcis sepur, kang kudu rampung uga ing advance supaya ngirim pesenan visa bisa dikirim kanggo Processing. Mung sapisan visa disetujui, sing disetel kabeh kanggo lelungan. Ana bisa utawa ora perlu kanggo planning luwih gumantung kang lelungan karo lan carane kaya kanggo rencana travel.

Berlin kanggo Trains Munich

Frankfurt kanggo Trains Munich

Trier kanggo Trains Munich

Stuttgart kanggo Trains Munich

 

wis perencanaan ora, map

 

Traveling - Lan ngulandara

Traveling menehi kasempatan kanggo ndeleng panggonan anyar lan njelajah budaya anyar. Mbukak atine luwih lan ngijini sampeyan kanggo mikir njaba kothak. Nanging, ana tansah formalitas lan watesan sing teka karo lelungan tartamtu. Paling wektu iku wis njupuk sing visa lan liyane dokumen travel ana ing Panggonan supaya sampeyan ora kudu ngalami kuciwo sembarang nalika miwiti trip utawa sak trip kanggo sing prakara. Happy lelungan!

Brussels kanggo Trains Lyon

London kanggo Trains Lyon

Marseille kanggo Trains Lyon

Geneva to Trains Lyon

 

Yen wis rampung planning travel, website paling apik kanggo Supaya Trains karcis iku Simpen A Train

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/planning-your-travel/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane